Prestigia

Alle reviews

Prestigia

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Trivago

2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Prestigia

Het wordt steeds makkelijker om hotelovernachtingen op bijzondere en verre plaatsen te boeken. Via het internet vind je veel sites en platforms die vaak dezelfde accommodaties bieden. Hoe kies je dan voor de site die het meest betrouwbaar is? Wij raden je aan om bij je keuze uit te gaan van de ervaringen van andere reizigers. Zij zijn degenen die je kunnen vertellen hoe zij zich als klant behandeld voelen door de diverse aanbieders. Maak daarom gebruik van de reviews die zij op onze website hebben achtergelaten zodat je een beter beeld krijgt over de verhoudingen tussen de prijzen van alle platforms. Je komt er vrij snel achter welke websites het meest betrouwbaar zijn er waar je dus de beste service krijgt.

Over Prestigia
Prestigia is een website waar je hotelovernachtingen kunt boeken. Deze site is een geregistreerd merk van het bedrijf met dezelfde naam dat gevestigd is in Gibraltar. Als je wilt weten wat de condities en voorwaarden zijn om hotelkamers te kunnen boeken via deze site dan is het raadzaam om de klantenservice te contacteren of de lijst met veelgestelde vragen te bekijken. De website wordt in meerdere talen aangeboden waaronder het Engels, Duits, Portugees en Spaans. Niet alleen tijdens het boeken en betalen staan de medewerkers van dit bedrijf voor je klaar ook tijdens je verblijf kun je ze contacteren als je vragen of twijfels hebt. Wil je een accommodatie reserveren via Prestigia? Je kunt de een deel van de kosten van je verblijf direct aanbetalen met veilige methodes zoals ApplePay, creditcard en PayPal.

De producten van Prestigia
Met de zoekfunctie op de homepagina van Prestigia kun je onmiddellijk op zoek naar een verblijf naar keuze. Een aantal van de bestemmingen die aangeboden worden zijn luxe accommodaties op bijzondere plaatsen. Op de homepage staan er verder nog aanbiedingen en korte omschrijvingen van bestemmingen zodat je inspiratie op kunt doen. Is het makkelijk om via Prestigia te reserveren? Elk hotel dat aangeboden wordt heeft een uitgebreide omschrijvingen en biedt diverse kameropties met verschillende prijzen. Jij als klant kunt de accommodatie kiezen die het beste bij je budget en schema past. Er wordt duidelijk vermeld hoeveel je tijdens het reserveren betaalt en welk restant bedrag je moet voldoen bij aankomst in het hotel van je keuze.

Reviews over Prestigia
Heb jij onlangs gebruik gemaakt van de website van Prestigia om een accommodatie in een ander land te boeken? Dan zouden we graag van je willen weten hoe dat bevallen is. We hopen dat je ons er meer over wilt vertellen door middel van het publiceren van een beoordeling op onze website. Welk nut heeft het plaatsen van een review? Je kunt met jouw review andere klanten wijzen op de plus- en minpunten van het reserveren bij Prestigia. Bovendien kun je laten weten hoe betrouwbaar de site werkelijk is. Dat geldt niet alleen voor het reserveren maar ook wat betreft je verblijf ter plaatse. Komen de aangeboden accommodaties en aangeboden faciliteiten overeen met de foto's en omschrijvingen op de website? Ben je door het plaatselijke hotelpersoneel goed en correct behandeld? Het zijn onderwerpen die voor nieuwe klanten enorm belangrijk zijn voor zij een besluit kunnen nemen.