Secret escapes

Alle reviews

Secret escapes

65% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
veronique delfosse
Wat een prachtige reis, ondanks dat ik met enkele vragen zat, van het begin( ontvangst op de luchthaven ) tot het einde een eigen taxichauffeur, Reyad , ik denk de beste ooit, als je overweegt om n...Lees verder
P
Patrcia
Wij komen echt nét terug van een weekendje brussel en hebben in het Radisson Blu Royal Hotel Brussel geslapen. Superrrrrrdeluxe hotel waar we 55% korting hebben gekregen. Echt alles was top. WIj sl...Lees verder
P
Paddie
Ok, ik ben het met onderstaande eens. Zo secret was het allemaal zeker niet. Maar dat lijkt me ook allemaal wel een beetje raar. Is net zo als de lonely planet natuurlijk. Iedereen denkt dat het he...Lees verder
R
Ralph
Wij hadden een superdeluxe hotel in Londen voor ons weekendje weg. Meestal zitten we in hotels tussen de 50 en 100 euro. En zeker niet meer dan 100 euro want waarom zou je. Die hotels zijn prima me...Lees verder
V
Van melkebeke paul
Ondanks het corona virus in Indonesië geld vanaf 2 april een inreisverbod voor toeristen. Secret escapes wil ons geen voucher geven voor het reeds betaalde voorschot. Door gezondheidsredenen kan ...Lees verder

Alle reviews (23)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jordanië reis

  Wat een prachtige reis, ondanks dat ik met enkele vragen zat, van het begin( ontvangst op de luchthaven ) tot het einde een eigen taxichauffeur, Reyad , ik denk de beste ooit, als je overweegt om naar Jordanië te trekken dan moet je zeker deze chauffeur vragen, hij geeft de ganse tijd uitleg over de cultuur en geschiedenis, mochten we een zwijgzame chauffeur gehad hebben dan was deze reis zeker niet zo top geweest !!!!

  Jordanië is een moslimland, wij westerlingen hangen vast aan ons aperitiefje en ons glaasjes wijn, dat vindt je daar bijna nergens, dan pas je u gewoon aan,
  propere hotels, heel lekkere keuken ook .
  een heel mooie reis, alleen jammer dat er geen overnachting bij was in wadi rum, liever maar 1 nachtje in Aqaba en eventueel op de terugreis naar Amman een overnachting in de woestijn,

  wij boeken zeker nog bij jullie !!!

  Beste ik was zwaar teleurgesteld toen mijn reservatie niet klopte in radison Antwerpen nergens terrug te vinden ondanks mijn telefonische verificatie . Dus terrug naar huis was niet leuk graag n opheldering hiervoor anders schrikt t mij af om nog verder iets bij jullie te boeken , graag tot hoors grtn


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wow!

  Wij komen echt nét terug van een weekendje brussel en hebben in het Radisson Blu Royal Hotel Brussel geslapen. Superrrrrrdeluxe hotel waar we 55% korting hebben gekregen. Echt alles was top. WIj slapen normaal niet in dit soort luxe hotels dus dit was wel eens een keer leuk. Romantisch met 2 in zo een hotel is wel een ervaring! Alles was mooi, lekker gegeten en ook gewoon een heel rustig hotel met top service. Ik kreeg het weekendje van mijn vriend als verrassing en hij heeft mij zeker verwend hiermee! Dus voor mij was het ook een secret escape maar ik moest het wel even uit hem trekken hoeveel hij betaald had. Want ik schrok even toen ik zag in welk hotel we zaten en hoeveel dat wel niet gekost moest hebben. Gelukkig vertelde hij me dus dat het voor de helft was en toen viel het wel mee. Maar bedankt dus secret escape voor dit mogelijk maken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet secret, wel goedkoop

  Ok, ik ben het met onderstaande eens. Zo secret was het allemaal zeker niet. Maar dat lijkt me ook allemaal wel een beetje raar. Is net zo als de lonely planet natuurlijk. Iedereen denkt dat het heel erg local en exclusief is, maar zodra het in de lonely planet staat houd het natuurlijk wel een beetje op. Dus volgens mij is het gewoon 1 grote marketing truuk. Maar goed, los daarvan had ik wel een vette korting te pakken en heb ik een hotelletje kunnen boeken voor zeker minder dan de helft waar ik het voor zag bij booking.com en hotels.be dus op zich de moeite waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zo kom je nog eens ergens!

  Wij hadden een superdeluxe hotel in Londen voor ons weekendje weg. Meestal zitten we in hotels tussen de 50 en 100 euro. En zeker niet meer dan 100 euro want waarom zou je. Die hotels zijn prima meestal. Nu via secret escapes gezocht naar hotels in Londen en de aanbieding bij hotel dukes gaf ons 51% korting. Nog steeds niet goedkoop natuurlijk want het was een 5sterren hotel. Maar zo kom je wel een keer ergens waar je normaal nooit zoveel voor zou uitgeven. Kijk dus goed bij de aanbiedingen, daar zit meestal wel eens wat tussen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis bali

  Ondanks het corona virus in Indonesië geld vanaf 2 april een inreisverbod voor toeristen. Secret escapes wil ons geen voucher geven voor het reeds betaalde voorschot. Door gezondheidsredenen kan mijn vriendin nu toch niet meer vertrekken . Zelfs hiervoor kunnen we of minsten mijn vriendin geen terugbetaling krijgen. Wel dat ze maar eens kijken naar de dochteronderneming tui die bieden tenminste wel een degelijke oplossing
  Een misnoegde (ex) klant
  servis


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1500 euro kwijt door Secret Escapes!

  Aangezien wij compleet genegeerd worden door de klantenservice van Secret Escapes zet ik nog maar een klacht online. Wij hebben voor €1500,- een reis geboekt naar New York en de boeking staat bij hun niet bekend. Wel is dit afgeschreven en ook bevestigd door onze bank. Klantenservice zegt ons bewijs te sturen van de bankafschrift, dit heb ik inmiddels al 3 keer verstuurd. Ze reageren gewoon niet meer dus zal ik heel het internet gaan inlichten over deze beroerde praktijken als we niet snel geholpen worden.

  Wij reis geboekt naar Bali volgende maand. Ondanks het inreisverbod welke Door Indonesië gesteld is dwingen ze ons zelf te annuleren of toch het volledige bedrag te betalen in plaats van een voucher te geven voor het reeds betaalde bedrag zodat we later iets anders kunnen boeken . Zo hebben ze toch geen verlies. En net als bij jullie krijg ik geen gehoor meer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reclame is ok

  Sommige klagen over de spam van secret escapes, maar ik krijg af en toe een mailtje in mijn box en dat is prima, want ik heb inmiddels al gebruik gemaakt van 2 leuke aanbiedingen. Snel en makkelijk betaald en afgehandeld en prima hotels. Klein puntje was dat ik de bevestigingsmail dan wel weer in mijn spam-box vond, maar goed daar kan secret escapes denk ik weinig aan doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Even rondkijken kan geen kwaad

  Ik snap niet zo goed waarom je eerst moet inloggen om hun aanbod te mogen zien. Welke site heeft dat? Ik hoef bij bol.com toch ook niet in te loggen om eerst hun waar te kunnen zien? Maar goed, het zal wel. Aangemeld en wat blijkt; best leuke aanbiedingen. Af en toe kom je reizen tegen (vooral weekendjes weg) die de moeite waard zijn en niet bij andere reisaanbieders zit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Love it!

  Meerdere weekendjes via secret geboekt. Elke keer blijkt het op locatie duurder of een stuk duurder te zijn, dus er zijn genoeg dingen die echt goedkoper zijn dan zelf boeken. Handige site, check hun mailings waar daar haal ik vaak het meest uit.

  Ik heb 1x een hotel gehad die ik minder vond dan wat de plaatjes aangaven. De rest was boven verwachting.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super

  We hebben dit jaar 2 keer geboekt via Secret Escapes. Boekingen verlopen vlot en snel krijg ik de boekinginformatie via mail gestuurd. Makkelijk en duidelijke info op de site, hotels en boeking zijn tot in de puntjes in orde, kregen ook een kleine attentie bij aankomst/vertrek. We gaan altijd via Secret Escapes boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mhotel genk

  Alles top!!super goede ervaring!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel niet klaar? Los het zelf maar op

  Begin 2018 boekte wij via Secret Escapes een nieuw 5-sterren hotel in Rhodos dat zou opengaan in april. Wij zouden er verblijven eind mei begin april.
  Korter op de afreisdatum, en wetende dat het op een nieuw hotel ging, informeerde we ons her en der over de staat van het hotel. Dit bleek nig steeds een bouwwerf vlak voor ons vertrek. Wij moesten dit zelf uitvinden en werden hierover niet geïnformeerd door SE. Toen we hen hierover belde, stelde ze het verschuiven van de data voor, een andere locatie uit hun aanbod of een terugbetaling.
  Aangezien je gebonden bent aan je vliegtuigtickets kan je niet zomaar verschuiven en ze hadden gaan ander aanbod op Rhodos. Maw is er enkel een terugbetaling mogelijk en trek dan maar je plan... gelukkig is er Booking.com nog! Niet echt de service die je verwacht van een organisatie die zich premium waant!
  En over de betere prijzen heb ik ook mijn twijfels...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TOP DEALS

  Reeds enkele weekendjes in België geboekt en altijd TOP. Is ondertussen onze vast website geworden om en weekendje weg te boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen communicatie

  Mooi Hotel besteld, snel een duidelijke bevestigingsmail ontvangen, prijs was top.
  Helaas eenmaal aangekomen bij het hotel bleek dat voor dit weekend de boekingen via Secret Escapes niet waren binnengekomen. Gelukkig waren wij er van vrijdag op zaterdag, anders zouden wij naar een ander hotel gestuurd worden. Maar erg slecht dat secret escapes de boekingen niet goed gecommuniceerd, en als het hotel de organisatie belt ook geen gehoor krijgt. Vraag mij dan af of dit niet vaker gebeurt, die kans wil ik niet lopen dus 1 keer en nooit weer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitgekomen op een bijzonder grappig plekje!

  Doordat secret een superaanbieding had naar servie heb ik dat voor de gein gewoon gedaan. En zo zat ik voor 200 euro een paar dagen in belgrado. Nooit gedacht dat ik daar nog eens heen zou gaan, maar heel anders dan ik verwacht had. Zonnig, netjes, en superaardige mensen. Aanrader! (Allure Caramel hotel). Mvg Wouter.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoop naar luxe hotels

  Echt een ontdekking! Heb al een aantal keer een hele mooie aanbieding gehad. Wat een gat in de markt joh!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Topplek in italie!

  Leuk dat ze dit concept uitgevonden hebben. Want ik zat in een topplek in italie en dat had ik nooit gevonden zonder secret escapes! Helemaal tot rust gekomen. Dankjewel secret escapes!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Helaas kwam er nog 250 euro aan belasting bij

  Leuke aanbieding gezien voor een weekje NY. Leuk hotel, mooi prijsje. Helaas bleek bij de definitieve betaling er nog 250 euro aan belasting bij te komen! Toen was het niet zo'n mooi prijsje meer :-(


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Best ok

  Je krijgt wel mail & aanbiedingen dus als je dat niet erg vindt is het prima. Soms nog een leuke aanbieding ertussen (ben laatst naar venetie geweest via secret) en ik kon me makkelijk weer afmelden daarna.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Secret escapes

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van Secret escapes? Secret escapes heeft geheimen! Het grootste geheim is dat ze de beste luxe hotels kennen welke regelmatig een lege kamer hebben. Voor alle leden van Secret escapes is het mogelijk om in dit geheim te delen. Alle leden (en alleen de leden) ontdekken waar deze kamers zijn van deze exclusieve hotels. Vaak bespaart u al snel tot 70 procent op uw normale kosten in de mooiste hotels en resorts. Misschien denkt u dat dit te mooi om waar te zijn is. Het is echter daadwerkelijk zo. U kunt de reviews en meningen van anderen lezen op ErvaringenSite en zo ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien en te lezen wat anderen van een website als Secret escapes vinden. Het is mooi om ook te ontdekken welke verschillende mooie hotels torenhoge kortingen geven. Ontdek het zelf! 

Over Secret Escapes
Secret escapes is een website waar u een luxe vakantie kunt boeken naar een mooi hotel. Het gaat om hotels en resorts over de hele wereld trouwens. In vergelijking met de normale prijs betaalt u al snel tot 70 procent minder. Het geheim is niet moeilijk. Het is echter wel een geheim waar u toegang tot moet hebben. Het geheim is dat Secret escapes toegang heeft tot hotels waar er een overcapaciteit is. Aangezien de hotels liever niet met lege kamers blijven zitten geven ze deze tegen veel lagere prijzen weg. Een geheim wat natuurlijk niet op straat moet komen te liggen. Jij wilt toch ook niet van uw buren in het hotel horen dat u drie keer meer betaald! Of wel?

U krijgt trouwens geheel gratis toegang tot de geheimen van Secret escapes. U kunt zich namelijk gemakkelijk aanmelden met uw email adres. U zult de laagste prijzen ontdekken! Gegarandeerd.
Er wordt trouwens alleen samengewerkt met hotels welke ook echt luxe en exclusief zijn. Middelmatige hotels krijgen geen toegang tot Secret escapes. Vier sterren is het minimum om als hotel deel te nemen aan Secret escapes. 

Kies ook voor Secret escapes! Het kost u niets. 

De diensten van Secret escapes
Secret escapes maakt het mogelijk om een mooie vakantie voor een scherpe prijs te boeken. Een vakantie moet een stressvrije en leuke ervaring zijn. Er zijn daarom exclusieve deals met de top hotels en resorts van de wereld.
Iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar u tien dagen gebruik van kunt maken. Er zijn momenten waarbij er wel 150 aanbiedingen op de website kunnen staan. U krijgt daarom altijd een email met de meest relevante aanbiedingen voor u. De beschikbaarheid kan trouwens wel beperkt zijn. Het is niet zo dat de hotels en resorts helemaal leeg staan of zijn. 

Secret escapes is een reisagent voor touroperators, hotels en andere partijen welke goede acties willen presenteren aan haar klanten.    

De diensten zijn in te delen in een aantal groepen, te weten:
-    Actieve reizen 
-    All-inclusive
-    Boetiekhotels
-    Cruisevakanties
-    Er even tussenuit
-    Europese vakanties
-    Familievakanties
-    Golfreizen
-    Huwelijksreizen
-    Last-minute
-    Romantische reizen
-    Secret Holidays
-    Skivakanties
-    Stedenreizen
-    Strandvakanties
-    Vakanties met vluchten
-    Vakanties op het platteland
-    Weekendreizen
-    Wellnessvakanties
-    Winterzon
-    Zomervakantie

Klachten, tips en complimenten over en voor secret escapes
Als u een klacht of opmerking heeft dan kunt u via de website van Secret escapes contact met hun opnemen. Alle klachten worden serieus genomen en u krijgt altijd een bericht terug over de afwikkeling van uw klacht. 
Natuurlijk kunt u ook altijd een tip of compliment geven aan Secret escapes.

Uw mening over secret escapes
Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een van de scherpe aanbiedingen van Secret escapes? Laat dan op ErvaringenSite uw beoordeling, mening en oordeel achter. U kunt zo laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw reviewlezen en besluiten om zich wel of niet in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief of om gebruik te maken van een van de acties van Secret escapes. 

 

Wat zeggen anderen over secret escapes? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen! Betrouwbaar, goedkoop en echt zo secret? Bekijk het op ErvaringenSite!