TravelBird Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

TravelBird

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Marco Verbaaten
Eigenlijk was de reis erg leuk, behalve dat het op het einde pure stress was. De lokale partner van Travelbird, die ons van het hotel naar de luchthaven van Marrakech zou brengen, was ons gewoon...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Marocco

  Eigenlijk was de reis erg leuk, behalve dat het op het einde pure stress was.

  De lokale partner van Travelbird, die ons van het hotel naar de luchthaven van Marrakech zou brengen, was ons gewoon vergeten.

  Ondanks herhaalde telefoontjes gebeurde er niets. Pas na de derde oproep werd een auto gestuurd (1 1/2 uur voor vertrek). De bestuurder beging vervolgens een verkeersovertreding op een rotonde en werd prompt tegengehouden door een politieagent. Bestuurder en politieagent kwamen vervolgens met elkaar in botsing, wat leidde tot verdere vertragingen. Eindelijk, een uur voor vertrek, kwamen we aan op het vliegveld en moesten we eerst door de ingangscontrole. Om 10:10 (vertrek is 11:00) waren we bij de Lufthansa bagage check-in. De LH-klerk vertelde ons toen dat de vlucht check-in gesloten was en de bagage niet accepteerde.

  Na enorme druk nam hij de bagage 10 minuten later aan. 40 minuten voor vertrek moesten we door de daadwerkelijke veiligheidscontrole en de Marokkaanse douane. We zijn erin geslaagd om 10 minuten voor vertrek bij de gate te zijn om te horen dat de vlucht 1 1/2 uur te laat was.

  Dit was nu een geluk voor Travelbird en voor ons anders zouden we waarschijnlijk nog een nacht in Marokko moeten doorbrengen. Inmiddels hebben we vernomen dat je minimaal 2 uur van te voren op de luchthaven van Marokko moet zijn om de vele bedieningen etc onder de knie te krijgen.

  De communicatie tussen de lokale partner en ons had eerder niet gewerkt, omdat de geboekte stadsgids zonder kennisgeving kwam opdagen en we het hotel gelukkig nog niet hadden verlaten.

  Dit hebben wij per e-mail met Travelbird gecommuniceerd. We kregen toen € 35 compensatie aangeboden, wat een grap is, afgemeten aan de stress die we hadden. We hebben Travelbird toen gevraagd om de € 35 aan de lokale partner te geven zodat hij stickers kan printen voor de chauffeurs met het opschrift "Vergeet niet om de gasten op te halen".

  Last but not least kwamen we erachter dat het telefoongesprek met Travelbird in Duitsland geld kost. Het Travelbird-contactnummer, 032211001160, is niet gratis. We betaalden voor de 3 minuten één euro. Stel je voor dat je 10 minuten in de wacht staat en dan nog 5 minuten met het personeel van Travelbird praat, allemaal op kosten van de klant. Dit staat niet vermeld door Travelbird op hun website dat er kosten verbonden zijn aan dit telefoonnummer.

  Deze communicatieproblemen met de lokale partner zijn niet nieuw, zie recensie door Franziska Ar, 14 november 2017.

  Ik zou in de toekomst liever wat meer betalen en dan een reisorganisatie hebben die een betrouwbare partner heeft en me niet oplichten als ik de reisorganisatie bel.


Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Als je op zoek bent naar verre avontuurlijk reizen dan is de kans groot dat je bij Sawadee reizen terecht komt. Wat vinden mensen die er een reis g...

Vakantieveilingen.be merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Vakantieveilingen.be

40 reviews

Wilt u graag weten welke ervaring andere klanten met vakantieveilingen be hebben? Wilt u weten of deze aanbieder betrouwbaar is en hoe eventuele pr...

Eliza was here merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Eliza was here

18 reviews

Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Het klinkt natuurlijk leuk en doet vermoeden dat ze overal al is geweest, maar er steekt natuurlijk ge...

TUIFly merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TUIFly

1 reviews

TUI, het vroegere Jetair, is als naam bij bijna iedereen bekend. Maar welke ervaring hebben klanten met de service en producten van TUIFly? Verliep...