TravelBird

Alle reviews

TravelBird

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Marco Verbaaten
Eigenlijk was de reis erg leuk, behalve dat het op het einde pure stress was. De lokale partner van Travelbird, die ons van het hotel naar de luchthaven van Marrakech zou brengen, was ons gewoon...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Marocco

  Eigenlijk was de reis erg leuk, behalve dat het op het einde pure stress was.

  De lokale partner van Travelbird, die ons van het hotel naar de luchthaven van Marrakech zou brengen, was ons gewoon vergeten.

  Ondanks herhaalde telefoontjes gebeurde er niets. Pas na de derde oproep werd een auto gestuurd (1 1/2 uur voor vertrek). De bestuurder beging vervolgens een verkeersovertreding op een rotonde en werd prompt tegengehouden door een politieagent. Bestuurder en politieagent kwamen vervolgens met elkaar in botsing, wat leidde tot verdere vertragingen. Eindelijk, een uur voor vertrek, kwamen we aan op het vliegveld en moesten we eerst door de ingangscontrole. Om 10:10 (vertrek is 11:00) waren we bij de Lufthansa bagage check-in. De LH-klerk vertelde ons toen dat de vlucht check-in gesloten was en de bagage niet accepteerde.

  Na enorme druk nam hij de bagage 10 minuten later aan. 40 minuten voor vertrek moesten we door de daadwerkelijke veiligheidscontrole en de Marokkaanse douane. We zijn erin geslaagd om 10 minuten voor vertrek bij de gate te zijn om te horen dat de vlucht 1 1/2 uur te laat was.

  Dit was nu een geluk voor Travelbird en voor ons anders zouden we waarschijnlijk nog een nacht in Marokko moeten doorbrengen. Inmiddels hebben we vernomen dat je minimaal 2 uur van te voren op de luchthaven van Marokko moet zijn om de vele bedieningen etc onder de knie te krijgen.

  De communicatie tussen de lokale partner en ons had eerder niet gewerkt, omdat de geboekte stadsgids zonder kennisgeving kwam opdagen en we het hotel gelukkig nog niet hadden verlaten.

  Dit hebben wij per e-mail met Travelbird gecommuniceerd. We kregen toen € 35 compensatie aangeboden, wat een grap is, afgemeten aan de stress die we hadden. We hebben Travelbird toen gevraagd om de € 35 aan de lokale partner te geven zodat hij stickers kan printen voor de chauffeurs met het opschrift "Vergeet niet om de gasten op te halen".

  Last but not least kwamen we erachter dat het telefoongesprek met Travelbird in Duitsland geld kost. Het Travelbird-contactnummer, 032211001160, is niet gratis. We betaalden voor de 3 minuten één euro. Stel je voor dat je 10 minuten in de wacht staat en dan nog 5 minuten met het personeel van Travelbird praat, allemaal op kosten van de klant. Dit staat niet vermeld door Travelbird op hun website dat er kosten verbonden zijn aan dit telefoonnummer.

  Deze communicatieproblemen met de lokale partner zijn niet nieuw, zie recensie door Franziska Ar, 14 november 2017.

  Ik zou in de toekomst liever wat meer betalen en dan een reisorganisatie hebben die een betrouwbare partner heeft en me niet oplichten als ik de reisorganisatie bel.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

TravelBird

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je online een reis boeken. Maar wat vinden klanten van TravelBird nu over de service? Wat als er iets misgaat, worden klanten dan goed geholpen? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!  

Over TravelBird 
Bij TravelBird kan je online vakanties boeken. Het is een Nederlandse onderneming die in 2010 werd opgericht in de Keizersgracht in Amsterdam. TravelBird groeide snel en in 2011 kon het al uitbreiden naar Duitsland en België. TravelBird is momenteel actief in meerdere landen in Europa. Sinds 2014 heeft het ook een eigen applicatie zodat je boekingen kan doen vanop je smartphone. Het bedrijf is meer dan 140 miljoen euro waard. 

Diensten van TravelBird 
Bij TravelBird kan je verschillende soorten reizen boeken zoals citytrips, zonvakanties, rondreizen, weekendjes weg, wellness, pretparken, vakantieparken, cruises en nog veel meer. Je kan ook gewoon uit een bestemming kiezen en zo snel een gepast hotel vinden. Als de bestemming niet echt uitmaakt kan je een vakantie zoeken aan de hand van een thema. Enkele thema's waaruit je kan kiezen zijn: All inclusive, Adults only, single reizen, fietsvakanties, verre reizen, fly and drive, stad en strand, … Als je iemand een cadeautje wil doen kan je bij TravelBird ook altijd een cadeaubon verkrijgen, dan kan die persoon waarvoor je hem koopt zelf beslissen welke reis er mee gemaakt wordt.  

Je kan ook reistegoed bij TravelBird verdienen. Als je een vriend klant maakt aan de hand van je code dan krijg je een voucher van 30 euro.  

Klachten of vragen over TravelBird?
Heb je hulp nodig bij je boeking, heb je een vraag of een klacht? Contacteer dan de klantendienst! De klantenservice kan je bereiken via een online invulformulier, de telefoon en Messenger van Facebook. Ze zullen je daar graag verder helpen met al je vragen en opmerkingen.  

Schrijf je eigen review! 
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met TravelBird? Heb je een leuke vakantie achter de rug voor een goedkope prijs? Hebben ze soms super interessante aanbiedingen lopen? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van TravelBird. 

Denk je eraan om een reis te boeken bij TravelBird? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!