ErvaringenSite

  Ervaringen TravelBird

  Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je online een reis boeken. Maar wat vinden klanten van TravelBird nu over de service? Wat als er iets misgaat, worden klanten dan goed geholpen? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over TravelBird

  Bij TravelBird kan je online vakanties boeken. Het is een Nederlandse onderneming die in 2010 werd opgericht in de Keizersgracht in Amsterdam. TravelBird groeide snel en in 2011 kon het al uitbreiden naar Duitsland en België. TravelBird is momenteel actief in meerdere landen in Europa. Sinds 2014 heeft het ook een eigen applicatie zodat je boekingen kan doen vanop je smartphone. Het bedrijf is meer dan 140 miljoen euro waard.

  Sprookjesachtig Marokko - TravelBird

  Diensten van TravelBird

  Bij TravelBird kan je verschillende soorten reizen boeken zoals citytrips, zonvakanties, rondreizen, weekendjes weg, wellness, pretparken, vakantieparken, cruises en nog veel meer. Je kan ook gewoon uit een bestemming kiezen en zo snel een gepast hotel vinden. Als de bestemming niet echt uitmaakt kan je een vakantie zoeken aan de hand van een thema. Enkele thema's waaruit je kan kiezen zijn: All inclusive, Adults only, single reizen, fietsvakanties, verre reizen, fly and drive, stad en strand, … Als je iemand een cadeautje wil doen kan je bij TravelBird ook altijd een cadeaubon verkrijgen, dan kan die persoon waarvoor je hem koopt zelf beslissen welke reis er mee gemaakt wordt.

  Je kan ook reistegoed bij TravelBird verdienen. Als je een vriend klant maakt aan de hand van je code dan krijg je een voucher van 30 euro.

  Klachten of vragen over TravelBird?

  Heb je hulp nodig bij je boeking, heb je een vraag of een klacht? Contacteer dan de klantendienst! De klantenservice kan je bereiken via een online invulformulier, de telefoon en Messenger van Facebook. Ze zullen je daar graag verder helpen met al je vragen en opmerkingen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met TravelBird? Heb je een leuke vakantie achter de rug voor een goedkope prijs? Hebben ze soms super interessante aanbiedingen lopen? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van TravelBird.

  Denk je eraan om een reis te boeken bij TravelBird? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  TravelBird
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TravelBird

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TravelBird een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TravelBird. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TravelBird actief?

  TravelBird is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Hotels & Huisjes, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TravelBird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.