ErvaringenSite

  Ervaringen PuyduFou

  Wilt u tijdens de vakantie eens iets leuks doen met de familie dan is een dagje naar een attractiepark wellicht een goede optie. Maar er is zoveel keus en welk park is nou het meest geschikt voor u om heen te gaan? In uw zoektocht naar opties komt u wellicht ook PuyduFou tegen. Een groot themapark waarbij men u laat terug gaan in de tijd. Maar is dit ook daadwerkelijk het park waar u naar op zoek bent? Hier op ErvaringenSite bieden we u de kans om ervaringen van andere mensen te lezen. Hier op onze site leest u namelijk reviews met daarin de mening van mensen die daadwerkelijk bekend zijn met het bedrijf en haar parken. Op basis van wat ze met u delen kunt u een gedegen beslissing nemen of PuyduFou het park is voor uw familie uitje.

  Over PuyduFou

  Het bedrijf PuyduFou bestaat sinds 1977 en is wat ze zelf zeggen, meer dan een traditioneel attractiepark. Het park PuyduFou biedt een ervaring voor het gehele gezin met voorstellingen en hotels waarbij u een sprong in de tijd neemt. Het bedrijf heeft 2 parken, een in Frankrijk en een in Spanje. De parken vertellen de geschiedenis en legendes van het land en dienen als het ware als een soort levend geheugen. Alles is in thema’s op gezet en put uit de historie van het land, de voorstellingen, de hotels en restaurants overal gaat u terug in de tijd. In totaal werken er zo’n 6000 mensen bij het bedrijf, die per park verschillende rollen kunnen vervullen. Men gaat bij PuyduFou erg ver gaan in de details als het gaat om het tot leven laten komen van de verschillende tijdperken. In maart 2012 heeft PuyduFou de Thea Classic Award in Los Angeles gewonnen en in november 2014 de Applause Award in Orlando.

  DIT ZAGEN WIJ NIET AANKOMEN!! | PLOTTWIST VAKANTIE ITALIË - Bibi

  Producten en Diensten PuyduFou

  Kijkend naar de parken van PuyduFou dan hebben ze een divers aanbod aan vermaak voor het gehele gezin. Per park hebben ze een onderverdeling gemaakt in voorstellingen, avondvoorstellingen, verschillende thema dorpen per tijdperk, interactieve voorstellingen en natuur. Kijkend naar de verschillende tijdperken en thema’s dan hebben ze een onderscheid gemaakt in Oudheid, middeleeuwen, Renaissance, 17e eeuw, Belle Epoque en de 20e eeuw. Alle activiteiten zijn geschikt voor de hele familie echter er zijn ook speciale activiteiten opgezet speciaal voor kinderen. Hierbij moet u denken aan doolhoven, speeltuinen en kindervoorstellingen. In de parken bevinden zich hotels met ieder een ander thema waarbij u bij inchecken u geheel in een andere tijd kunt wanen. Zowel kaarten voor het park, de verschillende voorstellingen als reserveringen voor de hotels kunnen online gedaan worden.

  Ervaringen, mening, review PuyduFou

  Bent u met uw gezin in het Park van PuyduFou geweest? Heeft u wellicht in een van de thema-hotels geslapen? Bent u misschien naar een van de avondvoorstellingen geweest met een bedrijfsuitje? Wanneer u reeds bekend bent met PuyduFou, dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot het bedrijf. U helpt hiermee andere bezoekers van onze site met het krijgen van een reëel beeld van PuyduFou en wat ze aldaar mogen verwachten.

  PuyduFou
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PuyduFou

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PuyduFou een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PuyduFou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PuyduFou actief?

  PuyduFou is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PuyduFou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.