Reizendeals

Alle reviews

Reizendeals

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Reizendeals

Ga je binnenkort op vakantie en ben je opzoek naar een leuke getaway? Dat is iets waar iedereen van droomt, want naast het hard werken hoort ook een stuk rust en ontspanning. Twijfel je aan een dienstverlener waar je jouw reis met alles erop en eraan kan boeken? Wie weet kan Reizendeals wat voor je betekenen hierin. Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van Reizendeals, wat andere klanten van hun service vinden en hoe zij overall worden beoordeeld? Lees dan de reviews van mensen op deze site.

Over Reizendeals
Als touroperator met jarenlange ervaring in het organiseren van stedentrips, verrassingsreizen en reizen naar andere bestemmingen binnen Europa, is iedereen hier terecht voor het boeken van hun droomreis. Op de website zijn er dagelijks deals naar diverse bestemmingen. Je kunt kiezen tussen reizen met of zonder hotel naar bestemmingen binnen Europa. Voor de avonturiers bestaan er ook speciale deals in de categorie unieke reizen. 

Diensten Reizendeals
De prijzen die te zien zijn op de website zijn inclusief BTW en het betalen van jouw reis kan uitsluitend via iDeal. Deals kunnen gereserveerd worden door in te loggen, de betaling te voldoen en uiteindelijk de reservering te voltooien met de ontvangen waardebon. Ben je 18 jaar of ouder? Maak een account aan op de website van Reizendeals, doe een bod voor een deal en maak kans op het winnen daarvan. Gewonnen deals worden normaliter betaald binnen 5 dagen en als dat niet is gebeurd, ontvang je een betalingsherinnering. Als je graag op de hoogte wordt gehouden van dagelijkse deals, is het aanbevolen om je te abonneren op de nieuwsbrief. 

Klachten, tips en complimenten voor Reizendeals
Klachten over de service van Reizendeals kunnen gemeld worden aan hun klantenservice. Maar je kunt ook het grotere publiek op de hoogte brengen van jouw belevenis. Door de beoordeling van jouw ervaring met deze zaak te delen, kun je laten doorschemeren wat eventueel beter kan voor de toekomstige klanten. Anderen kunnen hun verwachtingen op die manier ook afstemmen op eerdere klantervaringen en hebben dan een beeld van wat ze tegemoet mogen zien. 

Deel jouw ervaring over Reizendeals
Heb je weleens een reis geboekt via Reizendeals? Hoe heb je hun service ervaren? Wat mag er verwacht worden van de reisbegeleiding? Hoe snel wordt de reis geregeld? Vertel iedereen over jouw klantervaring, zodat anderen kunnen beslissen of ze wel of geen droomreis boeken bij Reizendeals. Schrijf jouw review hier en help andere klanten een bewuste keuze te maken. Sta je op het punt om een reis te boeken via Reizendeals? Wellicht is het dan zinvol om beoordelingen van andere klanten te lezen op deze site.