Ervaringen Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Een dagje uit naar een pretpark is natuurlijk altijd leuk, maar bij sommige parken kun je ook logeren! Zoals bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld! Is dit park geschikt voor het hele gezin, of alleen voor jongere kinderen? Hoe zijn de accommodaties, zijn deze schoon en comfortabel? Dit en meer lees je hier in de reviews op ErvaringenSite.

Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen park in Slagharen, in Hardenberg, Nederland. Het park werd in 1963 opgericht en bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Er zijn meer dan dertig attracties, waaronder twee achtbanen. Het park bestaat uit zes themagebieden: Yellowstone, Indian, Mexican, Wild West, New Orleans en Jules Adventureland.

Op het vakantiepark staan stacaravans en bungalows. Een ander deel van dit park heet Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en er is de waterspeelplaats genaamd Sunny Beach. Sinds 2002 is er naast deze wereld ook een camping bij Attractiepark Slagharen.


Ontdek attractie- en vakantiepark Slagharen!

Diensten

Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je terecht voor een dagje uit met het hele gezin, maar ook voor een weekend of midweek kan je hier een vakantiehuisje of kampeerplaats boeken. Op de website van het park is veel informatie te vinden. Hier vindt je de vier grote onderdelen van attractie- & vakantiepark Slagharen.

Attractiepark

: attracties, nieuw in 2017: Gold Rush, plattegrond, openingstijden, praktische informatie, entertainment, eten en drinken, shops en games, scholen, groepen, verjaardagsfeest, vakantiepark, waterpark en evenementen,

Vakantiepark

: accommodaties, nieuw in 2017: Raccoon Lodge, camping, over het park, bij te boeken, omgeving, zwembaden, praktische informatie, aanbiedingen en vergelijk accommodaties.

Waterpark

: openingstijden, praktische informatie, waterfaciliteiten, glijbanen en foto's.

Evenementen

: Hier staan de komende evenementen op zoals Mardi Gras en bijv. het komende Paas- of Sinterklaasfeest.

Je kunt op de website tickets bestellen met korting of een accommodatie boeken voor een paar dagen plezier.

Klachten

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van januari tot en met maart gesloten. Daarna zijn ze iedere dag geopend, tot november en december. In die twee maanden zijn de openingsdagen- en tijden beperkt. Voor vragen en klachten kun je ze via WhatsApp bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het nummer is: +31 6 2303 4126. je kan ook online een contactformulier invullen of schrijven naar:
Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Postbus 10
7776 ZG Slagharen
Ze zijn telefonisch te bereiken op +31 52 368 30 00 op maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Deel jouw mening over dit park!

Ben je al vaker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en kom je hier graag terug? Zijn er attracties die echt moét gedaan hebben? laat het weten! Zo geef je toekomstige bezoekers de nodige tips & tricks om alles uit het park te halen!

Ben je van plan om naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen te gaan? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)