ErvaringenSite

  Ervaringen Voordeeluitjes.nl

  Voordeeluitjes.be: Ervaringen

  Een uitje naar bijvoorbeeld een vakantiepark of hotel kan duur zijn en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Wie uit is op voordeeltjes kan terecht bij Voordeeluitjes.be. De website biedt allerhande aanbiedingen op dagjes of dagen weg. Maar ze zijn natuurlijk niet de enige aanbieder. Wat doen ze om de concurrentie het onderspit te laten delven? Waarom zou je kiezen voor Voordeeluitjes.be; moet je dat eigenlijk überhaupt wel doen? Lees hier wat anderen te zeggen hebben over deze aanbieder van voordelige uitjes en wie weet boek jij wel direct iets leuks!

  Over Voordeeluitjes.be

  Voordeeluitjes.be biedt vele uitjes op de website; je kunt kiezen uit meer dan duizend hotels met voordelige hotelaanbiedingen. Hotels in Duitsland, België, Luxemburg en natuurlijk in België bevinden zich onder het aanbod. Ook kun je terecht in Frankrijk, Hongarije, Italië en Oostenrijk. Bovendien bieden veel bekende hotelketens hun kamers aan bij Voordeeluitjes.be, zoals Amrath, Best Western, Ibis, Van der Valk, Fletcher, WestCord en Golden Tulip. Je kunt kiezen tussen landelijke bestemmingen, zoals een gezellig strandhotelletje aan zee of in de Veluwe, en hotels in bruisende stadscentra zoals Antwerpen of Maastricht. Ook zijn er hotelarrangementen te boeken, zoals een relaxvakantie met wellness of een sportieve vakantie met bergwandelingen en fietsroutes. Wil je alleen of ben je met een groep? Wil je meer comfort met een halfpension of heb je een mindervalidenkamer nodig? Ook dergelijke opties zijn te selecteren. Er zijn volledige reizen met de bus, vaak extra goedkoop, bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs. Inspiratie kun je opdoen op de Voordeeluitjes Vakantieblog. Er zijn extra aanbiedingen in de vorm van vroegboekkortingen en zomerkortingen.

  Diensten van Voordeeluitjes.be

  Voor het boeken op Voordeeluitjes.be is geen creditcard nodig; hotelarrangementen kunnen meestal ter plaatse worden afgerekend. Ook is het mogelijk schriftelijk de betalingsinformatie te ontvangen, opdat je zelf het bedrag kunt overnemen. Voor veel mensen biedt dat natuurlijk extra veiligheid; er hoeft in ieder geval niets online te worden betaald. Elk hotel is persoonlijk door het team van Voordeeluitjes.be bezocht. Kom je op de website, dan kun je getroffen worden door een pop-up die je € 7,50 korting belooft als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief of de Voordeeluitjes.be liket op Facebook. Handig voor wie extra korting wil, niet voor mensen die gewoon ongestoord een website willen bezoeken.


  Klachten over Voordeeluitjes.be

  Voor vragen, informatie of hulp bij het boeken, kun je contact opnemen met de klantenservice van Voordeeluitjes.be. Ze zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 22.00, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 22.00. Ook zijn er e-mailadressen, voor algemene informatie en voor groepsaanvragen. Heb je een locatie die je wilt laten vertegenwoordigen door Voordeeluitjes.be? Dan kun je via de website aan meer informatie komen om dat te doen.

  Boek jij je reisjes zo voordelig mogelijk via Voordeeluitjes.be? Laat dan hier je review achter en laat anderen weten hoe jouw vakantie of dagtrip bevallen is!

  Hotels, vakantieparken en busreizen, hoe goedkoop zijn ze en is het ook betrouwbaar, hoe werkt het? Allemaal vragen waar consumenten die u voorgingen antwoord op geven op basis van hun ervaringen. Lees ze allemaal bij ErvaringenSite!

  Hoe voeg je een kortingcode toe aan je bestelling van voordeeluitjes? Nou, zo dus! Bekijk het hier in dit filmpje!

  Voordeeluitjes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Relaxte dealtjes!

  Voor een goede vakantie heb ik best wat geld over eigenlijk, maar ik ben een echte Hollander en dus altijd op zoek naar dealtjes ;)
  Nou en die hebben ze hier wel, vooral als je niet zo moeilijk doet wat betreft locatie enzo, want dan kies je gewoon de beste deal.

  Door: K.vanLier19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  huisje huren..kijk uit

  Het was de eerste keer dat ik via een site een vakantie ben gaan boeken.
  De gegevens ingevuld en op de bevestiging knop gedrukt te snel helaas.
  Volgende dag contact op genomen om de zaak even recht te zetten maar.helaas.
  De zaak was namelijk dat voordeeluitjes huisjes per persoon verhuurd ..hoe haal je het in je hoofd.
  Was namelijk gewend (doe ik al 40 jaar)dat je een huisje compleet krijgt.
  Maar bij voordeel uitjes is dit iets anders.
  Je huurt per persoon..we zijn samen ,dus U voelt hem al : dubbele kosten.
  Ter plaatse bij het huisje bleek ik bijna dubbele kosten te betalen.
  Ook de laagste prijs garantie is onzin en de zaak laten vervallen koste mij 70% van de kosten.
  Dus mensen huur hier geen huisjes maar direct bij de verhuurder...scheelt bijna de helft.

  Door: hans03-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Voordeeluitjes.be neemt haar verantwoordelijkheid niet

  Hotel geboekt via Voordeeluitjes.be We krijgen een kamer met douche en toilet op de gang, terwijl dat nergens vooraf was aangegeven.
  Achteraf contact opgenomen met Voordeeltjes.be, die aangaf daarvan niet op de hoogte te zijn.

  Antwoord: Wij waren daarvan niet op de hoogte. Wij kunnen niet communiceren over iets waarvan we niet op de hoogte waren.
  Dus enige vorm van compensatie voor geleden schade is niet mogelijk.

  Voordeeluitjes.be maakt zich ervan af, want de boeking is bij hen gedaan. Het bedrijf is dus verantwoordelijk.
  Zo gaat het ook in winkels. Die kunnen zich ook niet verschuilen achter: ik wist het niet en daarmee proberen weg te komen.

  Helaas: onze eerste kennismaking met Voordeeltjes.be was niet goed. Jammer, dat zo'n bedrijf zijn verantwoordelijkheid niet durft nemen.

  Door: J Diekstra21-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Voordeeluitjes.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Voordeeluitjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Voordeeluitjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voordeeluitjes.nl actief?

  Voordeeluitjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeeluitjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.