ErvaringenSite

  Ervaringen Welcome Beyond

  Stel jij je weleens de vraag hoe het zit met de betrouwbaarheid van een website? Of heb je tot nu toe zonder problemen de producten of diensten die je bestelde ontvangen? Daar kan zomaar verandering in komen als je niet oppast en als het dan gaat om een grotere investering zoals een vakantiehuis of verblijf in een luxe hotel dan kan dat voor vervelende situaties zorgen. Daarom raden we je aan om de reviews op onze website te lezen. Je zult er jezelf een groot plezier mee doen omdat je precies te weten komt wat anderen te zeggen hebben over de betrouwbaarheid van diverse sites. Dat is wel zo prettig als het om een vakantieverblijf gaat, je hebt er tenslotte recht op om al vanaf het moment van boeken van je vakantie te mogen genieten.

  Over Welcome Beyond

  Welcome Beyond is het geesteskind van de Duitse broers Oliver en Chris Laugsch die na vele jaren over de hele wereld te hebben gewerkt besloten om hun passie voor architectuur en reizen in dit concept te gieten. De aangeboden accommodaties op de site worden elk met de hand geselecteerd door het professionele team van Welcome Beyond. Je kunt bij deze site niet alleen op zoek naar een bijzonder verblijf, als je zelf een huis hebt dat aan de verwachtingen van het team kan voldoen dan kan jouw eigendom als accommodatie getoond worden. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om elektronische giftvouchers aan te schaffen om die cadeau te doen aan vrienden of familie.

  Vakantie! Deze gadgets nemen we mee voor ontspanning

  De producten van Welcome Beyond

  Welke soorten accommodaties kun je bij Welcome Beyond boeken? De site biedt kleine hotels en unieke huizen die origineel zijn en die de passie van de eigenaren voor design en architectuur weerspreken. Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 300 verblijven om uit te kiezen. Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste vakantiehuis? De internationale klantenservice van Welcome Beyond is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Om een keuze te maken gebruik je de zoekfunctie op de homepagina die bij elke bestemming een uitgebreide omschrijving laat zien. Hier heb je de mogelijkheid een aanvraag te doen voor de data dat je wilt reizen, je krijgt binnen 24 antwoord op je aanvraag.

  Reviews over Welcome Beyond

  Omdat Welcome Beyond geen standaard verblijven aanbiedt en omdat het boeken van verblijven op een eigen manier verwerkt wordt is het belangrijk dat nieuwe klanten weten wat ze mogen verwachten van de service die deze aanbieder haar klant te bieden heeft. Daarom bieden wij reizigers die al klant van het platform zijn de mogelijkheid hun beoordeling met anderen te delen. Door een zelfgeschreven review op onze website te publiceren kun je anderen wijzen op de goede en slechte kanten van deze aanbieder. Gaat het reserveren echt eenvoudig, of is het toch niet zo makkelijk als het lijkt? Hoe zit het met het annuleren van een verblijf? En natuurlijk, hoe heb je het vakantiehuis of hotel in het echt beleefd? Door uitgebreid over jouw ervaring te schrijven zul je bij andere reizigers veel twijfel wegnemen.

  Welcome Beyond
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Welcome Beyond

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Welcome Beyond een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Welcome Beyond. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Welcome Beyond actief?

  Welcome Beyond is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Welcome Beyond gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.