ErvaringenSite

  Ervaringen ANWB Wegenwacht

  De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen, reizen, rijopleidingen en verkeersinformatie aan.

  Over ANWB Wegenwacht

  ANWB staat voor de algemene Nederlandse wielrijdersbond. Het bedrijf is opgericht in juli 1883. Het doel is om het recreatief fietsen in Nederland te promoten.

  Sinds eind 19e eeuw richt de bond zich ook op automobilist. Daarnaast is de bond ook bezig met het ondersteunen van de volgende doelgroepen; wandelaars, watersporters, motorrijders, wintersporters en ruiters.

  De ANWB is met ruim 4 miljoen leden de grootste stichting in Nederlands. Het blad van de ANWB, de Kampioen, is daarmee het blad met de grootste oplage van Nederland.

  DVV Verzekeringen Trofee: Jaaroverzicht mannen

  Producten en diensten ANWB Wegenwacht

  De verzekeringen, meer dan 20 verschillende, van de ANWB vormen de basis van het bedrijf. De bekendste is de ANWBWegenwacht verzekering. Afhankelijk van het abonnement helpen ze je 24 uur per dag 7 dagen per week, met het repareren van jouw auto. Het verschil tussen de abonnementen zit hem in onder andere de dekking (binnen Nederland of Europa).

  Via de gratis ANWB Wegenwacht app (Android en IOS) kan je melden dat je met pech staat. Naast de app is het ook mogelijk om pech te melden via hun telefoonnummer.

  Naast de ANWB Wegenwacht verzekering biedt de ANWB de volgende verzekeringen aan; autoverzekering, reisverzekering, annuleringsverzekering, caravanverzekering, fietsverzekering, scooterverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering en een woonverzekering.

  De verkeersinformatie van de ANWB hoor je op de radio van de NPO.

  In de webwinkel vind je voornamelijk kleding en accessoires gericht op het bedrijven van sport in de buitenlucht. Daarnaast verkoopt de ANWB ook vignetten en milieustickers in de webshop. In sommige landen ben je verplicht om een vignetsticker op jouw auto te hebben. De milieustickers zijn om in landen/gebieden te mogen rijden. Met de sticker laat je zien hoe milieuvriendelijk jouw auto is. Leden van de ANWB krijgen een korting. Deze korting is hoger naargelang je langer lid bent van de ANWB.

  Het trouwe-ledenvoordeel is het onderdeel waarbij je meer korting krijgt. De ANWB werkt met 5 verschillende niveaus.
  Niveau 1: Het eerste niveau is blauw, dat ben je de eerste twee jaar.
  Niveau 2: Brons, 2 tot 5 jaar lid
  Niveau 3: Zilver, 5 tot 10 jaar lid
  Niveau 4: goud, 10 tot 25 jaar lid
  Niveau 5: platina, 25 jaar of langer lid

  De voordelen zijn per verzekering of dagje uit anders. De voordelen variëren van extra korting (in percentages) tot extra's. Zoals een cadeautje bij een dagje uit of een rondleiding met een gids.

  De creditcards van de ANWB werken met het bedrijf Visa. Hierdoor kan je de card wereldwijd gebruiken. Enkele voordelen van een creditcard zijn dat jouw online aankopen verzekerd zijn. Hoelang de aankopen verzekerd zijn is afhankelijk van welke creditcard te neemt.

  Complimenten, klachten en tips voor de ANWB Wegenwacht:
  Bent u een klant van de ANWB Wegenwacht geweest? Laat dan op ErvaringenSite uw mening over hen achter om zo anderen te helpen. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke die op onze website vermeldt staan. Heeft u ervaring met de ANWB? Heeft u tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat uw ervaring met de ANWB zijn. Door uw review krijgen onze lezers een beter beeld van de ANWB. Zo helpen we elkaar!

  ANWB Wegenwacht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ANWB Wegenwacht een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ANWB Wegenwacht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ANWB Wegenwacht actief?

  ANWB Wegenwacht is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Overig, Reizen, Stedentrips, Daguitjes, Sport & Outdoor, Creditcards

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Wegenwacht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.