ANWB Wegenwacht

Alle reviews

ANWB Wegenwacht

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aan Zee

10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Hema verzekeringen merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Hema verzekeringen

6 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

ANWB Wegenwacht

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen, reizen, rijopleidingen en verkeersinformatie aan. 

Over ANWB Wegenwacht
ANWB staat voor de algemene Nederlandse wielrijdersbond. Het bedrijf is opgericht in juli 1883. Het doel is om het recreatief fietsen in Nederland te promoten.

Sinds eind 19e eeuw richt de bond zich ook op automobilist. Daarnaast is de bond ook bezig met het ondersteunen van de volgende doelgroepen; wandelaars, watersporters, motorrijders, wintersporters en ruiters.

De ANWB is met ruim 4 miljoen leden de grootste stichting in Nederlands. Het blad van de ANWB, de Kampioen, is daarmee het blad met de grootste oplage van Nederland.

Producten en diensten ANWB Wegenwacht
De verzekeringenmeer dan 20 verschillende, van de ANWB vormen de basis van het bedrijf. De bekendste is de ANWB Wegenwacht verzekering. Afhankelijk van het abonnement helpen ze je 24 uur per dag 7 dagen per week, met het repareren van jouw auto. Het verschil tussen de abonnementen zit hem in onder andere de dekking (binnen Nederland of Europa).

Via de gratis ANWB Wegenwacht app (Android en IOS) kan je melden dat je met pech staat. Naast de app is het ook mogelijk om pech te melden via hun telefoonnummer. 

Naast de ANWB Wegenwacht verzekering biedt de ANWB de volgende verzekeringen aan; autoverzekering, reisverzekering, annuleringsverzekering, caravanverzekering, fietsverzekering, scooterverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering en een woonverzekering.

De verkeersinformatie van de ANWB hoor je op de radio van de NPO. 

In de webwinkel vind je voornamelijk kleding en accessoires gericht op het bedrijven van sport in de buitenlucht. Daarnaast verkoopt de ANWB ook vignetten en milieustickers in de webshop. In sommige landen ben je verplicht om een vignetsticker op jouw auto te hebben. De milieustickers zijn om in landen/gebieden te mogen rijden. Met de sticker laat je zien hoe milieuvriendelijk jouw auto is. Leden van de ANWB krijgen een korting. Deze korting is hoger naargelang je langer lid bent van de ANWB. 

Het trouwe-ledenvoordeel is het onderdeel waarbij je meer korting krijgt. De ANWB werkt met 5 verschillende niveaus.
Niveau 1: Het eerste niveau is blauw, dat ben je de eerste twee jaar.
Niveau 2: Brons, 2 tot 5 jaar lid
Niveau 3: Zilver, 5 tot 10 jaar lid
Niveau 4: goud, 10 tot 25 jaar lid
Niveau 5: platina, 25 jaar of langer lid

De voordelen zijn per verzekering of dagje uit anders. De voordelen variëren van extra korting (in percentages) tot extra's. Zoals een cadeautje bij een dagje uit of een rondleiding met een gids.  

De creditcards van de ANWB werken met het bedrijf Visa. Hierdoor kan je de card wereldwijd gebruiken. Enkele voordelen van een creditcard zijn dat jouw online aankopen verzekerd zijn. Hoelang de aankopen verzekerd zijn is afhankelijk van welke creditcard te neemt. 

Complimenten, klachten en tips voor de ANWB Wegenwacht:
Bent u een klant van de ANWB Wegenwacht geweest? Laat dan op ErvaringenSite uw mening over hen achter om zo anderen te helpen. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke die op onze website vermeldt staan. Heeft u ervaring met de ANWB? Heeft u tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat uw ervaring met de ANWB zijn. Door uw review krijgen onze lezers een beter beeld van de ANWB. Zo helpen we elkaar!