KliniPlan

Alle reviews

KliniPlan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

KliniPlan

De juiste zorgverlener of verzekering vinden, kan soms lastig zijn. In de meeste gevallen ben je een tijdje bezig voordat je de juiste vind. KliniPlan kan een goede alternatief zijn. Door op ErvaringenSite, anderen hun reviews en beoordelingen te lezen, wordt het zoek pad voor jou korter.

Over KliniPlan
De VMOB SOHO, biedt al geruime tijd de hospitalisatieverzekeringen KliniPlan, KliniPLanPLus en andere Hospitalisatievergoedingen die extra komen bij kijken. Onder het nummer 350/01 is het VMOB SOHO toegelaten. Zo kan het bedrijf tak 2 “ziekte” beoefenen. De verschillende socialistische mutualiteiten die hieronder vallen zijn; de Voorzorg Antwerpen, de Voorzorg Limburg, Bond Moyson Oost- Vlaanderen en Bond Moyson West- Vlaanderen.

Producten en diensten van KliniPLan
Met het ziekenhuisfonds van KliniPlan ben je gegarandeerd van een uitgebreid aanbod aan diensten, terugbetalingen en voordelen. Op de website van deze zorgverlener kun je alle informatie over het aanbod vinden. Met het KliniPlan ben je verzekert van een lage premie, terugbetaling tot 17.114 euro per jaar en terugbetaling tot 524 euro per hospitalisatie voor de behandeling die je voor en na je opname hebt gehad. Bij de KliniPlanPlus krijg je hoge terugbetalingen, zeker als het in jou geval gaat om eenpersoonskamer. De terugbetaling kan oplopen tot wel 57.049 euro per jaar en ook nog een hoge terugbetaling tot 839 euro. Het gaat dan om kosten voor of na je opname.

De diensten die KliniPlan biedt zijn betrouwbaar en verzekerd. Zo kun je ziekenhuiskosten besparen en te allen tijde je factuur verlagen. Tijdens je opname zorgt KliniPlanPlus ervoor dat je terugbetaling ontvangt van de volgende opnames: geneesmiddelen, protheses, dringend ziekenvervoer, borstreconstructies, maagverkleining, liesbreukoperatie, galblaasoperatie, bevalling en nog vele andere zaken. Je kunt altijd rekenen op KliniPlan en KliniPlanPlus.

Kliniplan zorgt er ook voor dat er verschillende verzekeringen voor je klaar staan. Het gaat hier om de Hospitalisatieverzekering, tandverzekering DentaPlan en medische kosten verzekering ViviPlan. Voor vragen over de dienstverlening van KliniPLan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Via een contactformulier die je zal moeten invullen op de website, zorg je ervoor dat je rechtsreeks per mail in contact staat met KliniPlan. Mocht je hiernaast ook een aanvraagformulier nodig hebben, dan kun je die downloaden via de website.

Complimenten, klachten en tips voor KliniPlan
Heb je weleens gebruik gemaakt van de dienstverlening van KliniPlan? Hoe heb je de klantenservice ervaren? Heb je momenteel een verzekering bij hen lopen? Of ben je eens opgenomen door hun zorgverlening? Dan zou het best fijn zijn deze ervaring met ons te delen op de website ErvaringenSite. Op onze website zijn er tal van bezoekers die al een hele tijd op zoek zijn naar goede zorgverlening en of verzekeringen. Jouw review en beoordeling zal daarom een belangrijke rol spelen, tijdens hun zoektocht. Heb je hiernaast ook wat complimenten, klachten en of tips over KliniPlan of KliniPlanPlus? Dan zijn ze ook welkom. Veel mensen gaan langs op onze website en zijn naarstig op zoek naar informatie die hen een eindje verder kan helpen. Met jouw informatie, kun je elke bezoeker de juiste weg op sturen.