ErvaringenSite

  Ervaringen Mefirst

  Het is best te begrijpen dat het iets moeilijker gaat om gewoon uw persoonlijke informatie voor uw huis- en autoverzekering blindelings toe te vertrouwen aan een bedrijf. Online bieden tal van verzekeringsmaatschappijen aantrekkelijke voordelen, waardoor het niet makkelijker op voor u wordt om een goede keuze te maken. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare verzekeringsmaatschappij, maar u weet niet hoe en waar u moet beginnen? Laat dan het aanbod aan verzekeringsmaatschappijen vergeleken worden door een bedrijf die zich daarmee bezighoudt. Hoe vindt u zulke bedrijven? Bezoekt u ervaringensite.be en verkrijgt u handige reviews die u naar de juiste bedrijven als Mefirst zullen leiden.

  Over Mefirst

  Mefirst.be is de website van Webbroker N.V., die is opgericht op 17 November 2009.
  Mefirst maakt het mogelijk om gratis volledig transparante offertes van verzekeringsproducten op te vragen en te vergelijken die zorden aangeboden door verzekeringsmaatschappijen, die met hen samenwerken. Zij beschikken over een archief aan informatie van verzekeringsmaatschappijen en kunnen binnen een wip en een zucht een overzicht bieden aan gegevens, die u kunt vergelijken. Dit vergemakkelijkt uw zoektocht naar de voor u best passende verzekeringsmaatschappij voor het afsluiten van uw polis.

  Buitenlanders domineren beloftencross op Koppenberg (DVV Verzekeringen Trofee)

  Producten en diensten van Mefirst

  Bij Mefirst kunt u terecht met elk type verzekering, waaronder autoverzekeringen, pensioenspaarverzekering, schuldsaldoverzekering, brandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, verzekering mobilhome, uitvaartverzekering, en zelfs fietsverzekering. Ook voor gidsen als levensverzekeringsgids, uitvaartverzekeringsgids, hospitalisatie brandverzekeringsgids en reisverzekeringsgids, evenals woningverzekering huurder. Hoe gaat men te werk bij Mefirst? Ten eerste dient u aan Mefirst door te geven over de dekkingen die u wenst te hebben. U wordt vervolgens gratis een aantal premies van verschillende verzekeraars aangeboden, waarmee u na vergelijking de overeenkomst kunt sluiten met de voor u best passende verzekeringspartner. Het bedrijf Mefirst maakt het ook mogelijk om online-offertes in te vullen. Zo bespaart u tijd.

  Verzending, garantie & betaling bij Mefirst

  Mefirst werkt met verzekeringspartners, waaronder Aedes, Allians Global Assistance, Athora, Belfius, Moblie, Europ assistance en DVV-verzekeringen. Het biedt de garantie dat uw verstrekte persoonsgegevens goed beveiligd worden door hun privacybeleid. Volgens Mefirst is vergelijken een must. Het scheelt de client honderden aan Euro’s, die zij besparen na een analyse van verschillende verzekeraars. Daarom biedt Mefirst de kans om verschillende verzekeraars te vergelijken.

  Complimenten, klachten en tips voor Mefirst

  Het bedrijf Mefirst biedt u de mogelijkheid voor eenvoudig en snel verloop van zaken. Bij vragen, onduidelijkheden en klachten wordt u verwezen naar mypersonaldata@mefirst.be. De Belgische wetgeving is op de website mefirst.be van toepassing en elk conflict in verband met de website of met Webbroker NV worden beslecht bij Belgische rechtbanken.

  Heeft u ook eerder gebruikgemaakt van de dienstverlening van het bedrijf Mefirst? Zo ja? Laat dan uw ervaring weten, die u kunt delen door middel van een review met tips en tops, klachten en complimenten voor het bedrijf Mefisrt aan andere klanten.

  Klanten zien reviews als een leidraad voor het oordelen van een bedrijf. Hierdoor weten zij als het bedrijf Mefirst een geschikt bedrijf is of juist niet. U kunt ook gerust een kijkje op de site van ErvaringenSite nemen om nog meer reviews over andere bedrijven te lezen.

  Mefirst
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mefirst

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mefirst een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mefirst. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mefirst actief?

  Mefirst is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mefirst gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.