Mefirst

Alle reviews

Mefirst

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Brand New Day merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Brand New Day
0 reviews

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betro...

Mefirst

Het is best te begrijpen dat het iets moeilijker gaat om gewoon uw persoonlijke informatie voor uw huis- en autoverzekering blindelings toe te vertrouwen aan een bedrijf. Online bieden tal van verzekeringsmaatschappijen aantrekkelijke voordelen, waardoor het niet makkelijker op voor u wordt om een goede keuze te maken. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare verzekeringsmaatschappij, maar u weet niet hoe en waar u moet beginnen? Laat dan het aanbod aan verzekeringsmaatschappijen vergeleken worden door een bedrijf die zich daarmee bezighoudt. Hoe vindt u zulke bedrijven? Bezoekt u ErvaringenSite en verkrijgt u handige reviews die u naar de juiste bedrijven als Mefirst zullen leiden.

Over Mefirst
Mefirst.be is de website van Webbroker N.V., die is opgericht op 17 November 2009.
Mefirst maakt het mogelijk om gratis volledig transparante offertes van verzekeringsproducten op te vragen en te vergelijken die zorden aangeboden door verzekeringsmaatschappijen, die met hen samenwerken. Zij beschikken over een archief aan informatie van verzekeringsmaatschappijen en kunnen binnen een wip en een zucht een overzicht bieden aan gegevens, die u kunt vergelijken. Dit vergemakkelijkt uw zoektocht naar de voor u best passende verzekeringsmaatschappij voor het afsluiten van uw polis.

Producten en diensten van Mefirst
Bij Mefirst kunt u terecht met elk type verzekering, waaronder autoverzekeringen, pensioenspaarverzekering, schuldsaldoverzekering, brandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, verzekering mobilhome, uitvaartverzekering, en zelfs fietsverzekering. Ook voor gidsen als levensverzekeringsgids, uitvaartverzekeringsgids, hospitalisatie brandverzekeringsgids en reisverzekeringsgids, evenals woningverzekering huurder. Hoe gaat men te werk bij Mefirst? Ten eerste dient u aan Mefirst door te geven over de dekkingen die u wenst te hebben. U wordt vervolgens gratis een aantal premies van verschillende verzekeraars aangeboden, waarmee u na vergelijking de overeenkomst kunt sluiten met de voor u best passende verzekeringspartner. Het bedrijf Mefirst maakt het ook mogelijk om online-offertes in te vullen. Zo bespaart u tijd.

Verzending, garantie & betaling bij Mefirst
Mefirst werkt met verzekeringspartners, waaronder Aedes, Allians Global Assistance, Athora, Belfius, Moblie, Europ assistance en DVV-verzekeringen. Het biedt de garantie dat uw verstrekte persoonsgegevens goed beveiligd worden door hun privacybeleid. Volgens Mefirst is vergelijken een must. Het scheelt de client honderden aan Euro’s, die zij besparen na een analyse van verschillende verzekeraars. Daarom biedt Mefirst de kans om verschillende verzekeraars te vergelijken.

Complimenten, klachten en tips voor Mefirst
Het bedrijf Mefirst biedt u de mogelijkheid voor eenvoudig en snel verloop van zaken. Bij vragen, onduidelijkheden en klachten wordt u verwezen naar mypersonaldata@mefirst.be. De Belgische wetgeving is op de website mefirst.be van toepassing en elk conflict in verband met de website of met Webbroker NV worden beslecht bij Belgische rechtbanken.

Heeft u ook eerder gebruikgemaakt van de dienstverlening van het bedrijf Mefirst? Zo ja? Laat dan uw ervaring weten, die u kunt delen door middel van een review met tips en tops, klachten en complimenten voor het bedrijf Mefisrt aan andere klanten.

Klanten zien reviews als een leidraad voor het oordelen van een bedrijf. Hierdoor weten zij als het bedrijf Mefirst een geschikt bedrijf is of juist niet. U kunt ook gerust een kijkje op de site van ErvaringenSite nemen om nog meer reviews over andere bedrijven te lezen.