ErvaringenSite

  Ervaringen Yuzzu

  Ben je op zoek naar een woning- of vervoerverzekering? Dan zou het aanbod van Yuzzu misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten van deze onderneming helpen beslissen of Yuzzu iets voor hen kan zijn. Omdat alle reviews hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf positief of negatief was.

  Over Yuzzu

  Deze onderneming zag het levenslicht in 1996 onder de naam Touring Verzekeringen. Tien jaar later is dit de eerste verzekeraar die forfaitaire formules per kilometer en een aanbod van aangepaste tarieven voor fiets en pendelaars aanbood, wat een groot succes bleek. In 2007 werd dit bedrijf lid van de groep AXA, wat bijdroeg aan meer slagkracht om hun klanten beter en sneller te kunnen helpen. In 2019 werd besloten de naam te wijzigen in Yuzzu. Bij deze verzekeraar zou je altijd zeker zijn van een persoonlijke opvolging, waarbij je dossier beheerd zou worden door ervaren, bekwame medewerkers. De slogan van Yuzzu is 'verrassend vlot verzekerd', een belofte die dit bedrijf zegt na te komen in de vorm van een eenvoudige online premieberekening, transparante verzekeringsformules en zorgeloze administratie. Bovendien zou je bij deze onderneming kunnen rekenen op interessante tarieven, omdat ze zonder tussenpersonen werken en de premies aan de persoonlijke situatie van de klant aanpassen.

  Nieuw Huis serie: Aflevering 2 - Verzekeringen (Consumentenbond)

  Producten en diensten van Yuzzu

  Op de website van Yuzzu kun je een keuze maken uit verschillende categorieën, zoals Auto, Bestelwagen, Motor, Fiets en Woning. Per categorie kun je meer informatie lezen en je premie online berekenen. Daarnaast kun je ook één of meerdere blogartikels lezen over een breed scala aan relevante onderwerpen. Volgens de informatie op deze site zou je bij dit bedrijf kunnen rekenen op de diensten van een directe, online verzekeraar en een snelle, eenvoudige communicatie. Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag voor het team van Yuzzu? Dan kun je de pagina met veelgestelde vragen raadplegen of online, telefonisch of per post contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor Yuzzu

  Heb je in een ver of recent verleden al een beroep gedaan op de diensten van Yuzzu? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je bij Yuzzu inderdaad kunt rekenen op een vlotte communicatie en of je tevreden bent over de service die dit bedrijf levert. Of misschien heb je wel een nuttige tip voor onze bezoekers? Wat je bijdrage ook is, wij kijken alvast reikhalzend uit naar een verslag van jouw ervaring! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!

  Yuzzu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yuzzu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yuzzu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yuzzu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yuzzu actief?

  Yuzzu is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yuzzu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.