Yuzzu

Alle reviews

Yuzzu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Jongverzekerd
0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

Yuzzu

Ben je op zoek naar een woning- of vervoerverzekering? Dan zou het aanbod van Yuzzu misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten van deze onderneming helpen beslissen of Yuzzu iets voor hen kan zijn. Omdat alle reviews hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf positief of negatief was.

Over Yuzzu
Deze onderneming zag het levenslicht in 1996 onder de naam Touring Verzekeringen. Tien jaar later is dit de eerste verzekeraar die forfaitaire formules per kilometer en een aanbod van aangepaste tarieven voor fiets en pendelaars aanbood, wat een groot succes bleek. In 2007 werd dit bedrijf lid van de groep AXA, wat bijdroeg aan meer slagkracht om hun klanten beter en sneller te kunnen helpen. In 2019 werd besloten de naam te wijzigen in Yuzzu. Bij deze verzekeraar zou je altijd zeker zijn van een persoonlijke opvolging, waarbij je dossier beheerd zou worden door ervaren, bekwame medewerkers. De slogan van Yuzzu is 'verrassend vlot verzekerd', een belofte die dit bedrijf zegt na te komen in de vorm van een eenvoudige online premieberekening, transparante verzekeringsformules en zorgeloze administratie. Bovendien zou je bij deze onderneming kunnen rekenen op interessante tarieven, omdat ze zonder tussenpersonen werken en de premies aan de persoonlijke situatie van de klant aanpassen.

Producten en diensten van Yuzzu
Op de website van Yuzzu kun je een keuze maken uit verschillende categorieën, zoals Auto, Bestelwagen, Motor, Fiets en Woning. Per categorie kun je meer informatie lezen en je premie online berekenen. Daarnaast kun je ook één of meerdere blogartikels lezen over een breed scala aan relevante onderwerpen. Volgens de informatie op deze site zou je bij dit bedrijf kunnen rekenen op de diensten van een directe, online verzekeraar en een snelle, eenvoudige communicatie. Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag voor het team van Yuzzu? Dan kun je de pagina met veelgestelde vragen raadplegen of online, telefonisch of per post contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Yuzzu
Heb je in een ver of recent verleden al een beroep gedaan op de diensten van Yuzzu? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je bij Yuzzu inderdaad kunt rekenen op een vlotte communicatie en of je tevreden bent over de service die dit bedrijf levert. Of misschien heb je wel een nuttige tip voor onze bezoekers? Wat je bijdrage ook is, wij kijken alvast reikhalzend uit naar een verslag van jouw ervaring! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!