Ben jij één van die 30% die mobile games speelt op toilet? 

Ben jij één van die 30% die mobile games speelt op toilet? 
Telecom

Uit een onderzoek van SaaS scout in de VS blijkt dat 50% mobiele games speelt terwijl ze op het toilet zitten. Een soortgelijk onderzoek door de Daily Mirror in het VK gaf 30% aan. Waarschijnlijk waren de respondenten in de VS eerlijker. Maar welke games kun je het beste spelen op toilet? Wij reviewen ze voor je vandaag! Eén ding kunnen we alvast met zekerheid schrappen; dat zijn de spelletjes waar je een camera voor nodig hebt. Verder kun je de volgende titels overwegen.

Two Eyes

Als je Sudoku een beetje te moeilijk vindt of gewoonweg op toilet wat rustiger aan wil doen, dan bevelen we het nonogram aan. Het concept is zo eenvoudig als van 1 tot 9 tellen. In een rooster geven de cijfers in de rijen en kolommen aan hoeveel blokjes er zichtbaar moeten zijn. Stip je alles juist aan, dan verschijnt er een afbeelding. Er bestaan massa's puzzels, maar Two Eyes van Gamefox is eentje van de mooiste, en heeft ook een leuk verhaal.

Current Stream

Ook dit game is gecreëerd rond een eenvoudig concept. Je draait delen van een leiding totdat je ze kunt samen voegen en een stroom vormen. Is er geen onderbreking in je leiding, dan krijgen de gloeilampen stroom en gaan ze aan het branden. Het begint gemakkelijker maar de levels worden steeds moeilijker. Voor je het weet zit je een kwartier of zelfs een half uur op het kleinste kamertje.

Poker

Durf jij het op te nemen tegen de tegenstanders en je een weg te bluffen naar een overwinning aan de virtuele pokertafel van de kleinste kamer? Er zijn veel poker belgie apps waar je voor echt geld kunt spelen als je je dapper genoeg voelt! Als je je spel nog aan het ontwikkelen bent, kies dan uit een van de tientallen gratis video poker apps voor iOS en Android waar je kunt oefenen, oefenen, oefenen. Het mooie van video poker is dat je letterlijk een paar seconden kunt besteden aan een paar handen kaarten, of veel langer, het is aan jou.

Punch Quest

Op zoek naar wat actie tijdens je toiletpauze? Dan is Punch Quest van Noodlecake Studios het uitgekiende spel voor jou. Je personage sprint vooruit terwijl het van alle kanten belaagd wordt door goblins, ghouls of andere wezens. Een goed geplaatste vuistslag en ze vliegen (letterlijk) uit de weg. Boem! Knots! Petaat! En je vijanden zijn al uit de weg geruimd. Doe je het goed, dan krijg je een ritje op een dinosaurus cadeau.

Paper Toss Boss

Of je de wc nu voor een korte periode bezoekt of lang, papier hoort er nu eenmaal bij (zeker in extra moeilijke tijden). De stagiair van het kantoor rolt op zijn bureaustoel van links naar rechts over je scherm met een papiermand in de handen. Al wat jij nog moet doen, is een prop papier in die papiermand mikken. Simpel, zou je denken? Probeer het gewoonweg eens, en je zult merken dat er meer bij komt kijken dan je denkt.

Meer Telecom