Combell

Alle reviews

Combell

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Combell

Je eigen website opzetten is helemaal niet moeilijk meer de dag van vandaag, iedereen kan het. Ook een e-commercewinkeltje valt binnen de mogelijkheden van elke Belg en Nederlander. Natuurlijk moet je hiervoor wel een aantal zaken aanschaffen, niet in het minst een website (de domeinnaam) en de hosting ervan. Er zijn een heleboel bedrijven die dergelijke zaken aanbieden, waaronder Combell. Dit is een Belgisch bedrijf met een paar decennia ervaring. Hier op ErvaringenSite kun je beoordelingen van klanten van dit bedrijf lezen, zodat je goed weet of het de moeite is om bij Combell jouw website aan te schaffen en onder te brengen. Van de ervaringen van klanten van dit bedrijf kun je veel leren, dus lees deze goed door.

Over Combell
Combell is een informatietechnologiebedrijf dat zich richt op hostingdiensten voor bedrijven en particulieren. Ze zijn reeds sinds 1999 actief en is opgericht door de Belg Jonas Dhaenens. Momenteel is het bedrijf actief in België, Nederland, Zwitserland, Denemarken en Zweden en staat bekend als team.blue. Combell is bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen in de week per telefoon via een internationaal nummer. E-mail is ook een optie, waarbij je binnen een dag antwoord krijgt. Tot slot hebben ze ook een live chat, maar slechts van 9:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt Combell volgen via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube. De website van Combell is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Combell beschikt over deISO 9001 en ISO 27001 certificaten.

Producten en diensten van Combell
Combell is een hostingdienst waar men terecht kan voor het aanschaffen van een domeinnaam van een website (registratie, transfer, SSL certificaten), hosting (CMSen zoals WordPress, Drupal, net als database hosting), websites en webshops, e-maildiensten, Office, servers (public cloud, private cloud, hybrid cloud, net als VPS, OpenStack,...), enzovoort. Je kunt hier ook terecht voor cybersecurity, net als het outsourcen van je IT-diensten.

Combell geeft hun gebruikers een 99,999% uptime garantie. Bij het verwerven van de diensten van dit bedrijf krijg je toegang tot je eigen controlepaneel vanwaar je al je producten kan beheren. Ook is er een uitgebreide FAQ op de website, net als een blog vol informatie over deze sector. Let op dat de prijzen op de website zonder BTW zijn. Je kunt voor de diensten van Combell betalen met VISA, Mastercard, American Express, PayPal, Bancontact Mister Cash en iDeal.  

Klachten, complimenten en tips voor Combell
Een website onderbrengen bij een hostingbedrijf kan ofwel zeer goed uitpakken, ofwel zeer slecht. Heb jij reeds ervaringen met Combell? Dan horen wij graag wat jouw mening hierover is. Ben je erg onder de indruk van hun diensten en zou je het aan iedereen aanraden? Doe dat dan! Schrijf een review en geef een complimentje aan dit bedrijf, zo kun je andere mensen laten weten wat jij denkt. Maar wat als je negatieve ervaringen hebt ondervonden, dan ook is het belangrijk dat je dit meldt. Een klacht kan immers nog zo informatief zijn. Of als je gewoon wat tips wil geven aan Combell over hoe ze hun diensten kunnen verbeteren, ben je zeker ook welkom om hier een beoordeling te geven.