Lycamobile
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer4,2

U bent nu bij:

Totaal

4,2

Bestellen

5,2

Service

3,4

Prijs

5

Leveren

3,4
4 rating20 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

29-12-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Frans

Lycamobile - Contact met Lycamobil nummers

Lyca nummers zijn dikwijls moeilijk of niet bereikbaar, verzonden SMS zijn uren onderweg alvorens ontvangst bevestging.
Bel zelf met Proximus en heb dit probleem alleen met Lyca nummers vreeeeemd...????

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-11-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Danny yde

Lycamobile - Lyca Mobile Service

LM bundel aan halve prijs besteld 12.5 euro ipv 25, /30 Dagen , Belgium PLAN L, onbeperkt bellen en sms en 7 GB Data voor 30 dagen. Nadat ik nog eens in de winkel 2.5 euro betaalde om te activeren vd sim bleek dat er geen beltegoed meer was en moest ik nogmaals 10 euro bijbetalen. geen kwijting voor de activatie.





Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-10-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: HENDRICKX ACHILLE

Lycamobile - WERKT NIET IN HET BUITENLAND

STEEDS ALS IK IN HET BUITENLAND VERBLIJF WERKT MIJN LYCA NIET MEER . OP HET PLAATSELIJK KANTOOR BEWEERD MEN DAT DIT NIET KAN DAT ZIJ DE SIM KAART NIET BLOKEREN. NA DE DERDE KEER HEB IK HET OPGEGEVEN EN BEN OVERGESTAPT NAAR TELENET WAAR IK TOUWENS ZEER TEVREDEN OVER BEN .

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-08-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Herman Buts

Lycamobile - Waardeloze service

Bij problemen word je gewoon aan het lijntje gehouden en zet men je op wachtmuziek tot je het beu bent , in mijn geval heb ik het opgegeven na een halfuurtje hetzelfde deuntje , bedankt Lyca voor de Sevice

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: stef

Lycamobile - roam like at home werkt niet bij lyca

Als alles eenmaal werkte was lyca een provider die waar voor zijn geld gaf.
Nu proberen ze de wetgeving te omzeilen door hun bundels nationale bundels te noemen.
dus roam like at home werkt bij hun NIET.
Kom je in het buitenland (bv. nederland) gaat er geld van uw saldo af als u data gebruikt wat tegen de roaming wetgeving is van Europa, want alles wat in uw bundel zit zou roam like at home moeten zijn en dus van uw bundel tegoed af moeten gaan en NIET van uw saldo.
Bipt is hiervan op de hoogte en heeft hun al een brief gestuurd naar Lyca maar nog geen reactie ontvangen.(heb ik als antwoord van hun gekregen na contact hierover opgenomen te hebben met bipt)

Hopelijk worden ze snel terecht gewezen zodat ze zich moeten houden aan de Europese regelgeving.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Eddy De Smedt

Lycamobile - lycamobile is niets waard qua service

Nu met de registratie reeds 3 keer mijn sim geregistreerd telkens een grote afstand afleggen want de punten die worden aangegeven zijn niet aanwezig, als je dan uiteindelijk een punt vind en registreerd is er wel steeds een probleem bij lycamobile. Dus tot 3 keer toe naar de winkel dan ook nog eens doorgstuurd per mail en geen registratie resultaat mijn nummer geblokkeerd. Als je naar de klantendienst belt hebben ze geen oplossing een vergoeding weigeren ze te geven om je nog maar eens naar de winkel te laten gaan enz enz ... klacht ingediend bij het BIPT en Alexander Decroo zo een provider mogen ze verbieden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-02-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: ontevredenklant

Lycamobile - Service is niets waard

Uren hang je te wachten om dat niet geholpen te worden.
Ik kan naar geen enkele 03-nummer bellen. Met base had ik toch sneller internet leek het me..

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nawal

Lycamobile - WAARDELOOS

al een halfjaar heb ik lyca de klantenservice lijn is nooit bereikbaar ik had talloze vragen waar ik dus geen antwoord op kon krijgen, de codes werken bij alleszins niet! Ik kreeg"Threshold limit Reached".
Zeker niet aan te raden ik stap over naar een andere provider.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-10-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marc

Lycamobile - amateurs

klantenservice is 1 GROTE NUL!!!
Totaal incompetente medewerkers, onbeschoft bovendien..
Goede raad mensen; BLIJF HIER WEG? je hebt niets dan ergernissen en frustratie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-07-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: rikardo

Lycamobile - klantenservice waardeloos

de service kan niet slechter je wacht uren en uren ik heb 3 keer vandaag geprobeerd te bellen maar telkens geen reactie nu bel ik vanaf 4 mobiele telefoons te gelijk en nog steeds niks ze werken daar niet als ze niet opnemen na vandaag is het klaar ga ik wel naar robinmobile of lebara wnt dit is waardeloos en zenuwslopend en heb geen zin om elke keer als er iets aan de hand is uren wachten om iemand te spreken van lyca ze zijn geen goden genoeg andere providers die wel hun klanten hoger zetten en niet alleen naar omzet kijken maar ook kwalititeit

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: angelique

Lycamobile - Nette service

Ik heb heel makkelijk over kunnen stappen op lycamobile, netjes aan het einde van mijn contract bij t-mobile overgestapt en lyca regelde de rest, een goede administratie en een nette service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeffrey

Lycamobile - Tevreden Klant

Ik heb nu al een jaar of 5 mijn prepaid lyca nummer en ik ga nooit meer voor een abonnement of een andere provider. de prijzen voor bellen zijn extreem laag, dan spreek ik wel voor het "saver plan" (deze activeer je door naar *201*282# te bellen of SAVER te sms'en naar 2525) hierbij geld niet dat je dubbel beltegoed zoals bij het "standaard plan" krijgt maar hier een vergelijking tussen de tarieven van de 2:
Bellen naar vaste nummers binnen NL met standaard plan: starttarief 0.23 met 0.12 per minuut BIJV. 30 minuten = 3.83
Bellen naar vaste nummers binnen NL met saver plan: starttarief 0.09 met 0.01 per minuut BIJV. 30 minuten = 0.39
Bellen naar mobiele nummers binnen NL met standaard plan: starttarief 0.23 met 0.26 per minuut BIJV. 30 minuten = 8.03
Bellen naar mobiele nummers binnen NL met saver plan: starttarief 0.09 met 0.09 per minuut BIJV. 30 minuten = 2.79
SMS'en met standaard plan kost 0.21 per SMS, bij het saver plan is dit 0.09 per SMS
En voor MB's geld: standaard plan 0.19 per MB, saver plan 0.01 per MB
+ Bij elke opwaardering krijg je 5000 gratis minuten waarmee je (dus gratis) naar andere lyca nummers kan bellen
Dit scheelt duidelijk meer dan de helft dus het is voordeliger om meteen over te gaan naar het "saver plan"

wat betreft internet kun je natuurlijk bundels kopen, Ik haal altijd 1gb voor 10 euro, maar vaak zijn er aanbiedingen zoals nu ook waardoor je voor 10 euro 5gb aan internet krijgt, er is ook de optie om 4g internet te krijgen en dit is grofweg dubbel zo duur als normaal 3g.
er wordt geschreven dat dit 30 dagen geldig is maar mijn ervaring is dat ik tot 30 dagen kan zien hoeveel MB's ik nog heb door *136* te bellen en daarna is dit niet meer mogelijk maar mijn internet blijft wel werken tot het op zou moeten zijn, ik weet niet of dit misschien bij mij verkeerd gaat en andere dit niet hebben maar ik ben er in ieder geval heel blij mee.

er is ook de mogelijkheid om op de site in te loggen en je geschiedenis van bellen, sms'en en dataverbruik terug te zien met de prijzen erbij en hoeveel gratis lyca naar lyca minuten je nog heb.

Ik heb in die 5 jaar 1 keer gehad dat na online-aankoop mijn internet niet werkte (bundel was wel geactiveerd maar telefoon maakte geen connectie met internet), na een telefoontje naar de klantenservice werd dit wel opgelost en sindsdien heb ik niet meer hoeven bellen,

Het enige negatieve wat ik over lyca te zeggen heb is dan ook dat de wachttijden voor de klantenservice erg lang zijn (20-45 minuten) maar aangezien ik hier gelukkig (vrijwel) nooit naartoe hoef te bellen kan ik daarmee leven.

Of ik lyca aan zou raden aan andere mensen? JAZEKER! des te meer mensen lyca nemen des te meer mensen gratis met elkaar kunnen bellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Markos

Lycamobile - Dhr.

Zonder opgaaf van reden wordt mijn prepaid kaart geinactiveerd. 12,50 beltegoed zonder waarschuwing vooraf kwijt. Klacht mail wordt niet beantwoord. Meer dan 20 min wachten voor de klachtlijn meermaals heeft mn. geduld opgesoepeerd. Lycamobile is een onbetrouwbare partner. Voor mij de laatste keer geweest.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ashur O.

Lycamobile - slimme gasten

Mobiel besteld en kreeg de handleidingen enzo in het ZWEEDS. Waarom?? Dat lees ik niet. Daardoor goedkopere mobiel maar dus zonder handleidingen. Nu snap ik waarom ze het zo goedkoop kunnen aanbieden. Klein beetje misleiding misschien??

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Amsterdam20-01-2016

Weer gebeld, nu betere reactie en ze gaan het oplossen met terugwerkende kracht kreeg ik te horen.

19-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: William

Lycamobile - Gratis beltegoed

Ik koos destijds voor Lyca omdat je altijd gratis beltegoed krijgt. Dat scheelt veel. Belkosten zijn iets hoger wel volgens mij, maar zo scheelt het de helft

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Lycamobile

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Lycamobile?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Lycamobile

Een nieuwe telefoon of juist een sim-only bestellen via Lycamobile? Lees hier wat hoe andere consumenten het contact met dit bedrijf hebben ervaren. Lycamobile voorziet de consument van prepaid en sim-only. 

Over Lycamobile
Volgens eigen zeggen is Lycamobile de grootste Mobile Virtual Network Operator. In België zijn ze echter nog niet heel groot, maar wel aan het groeien. Lycamobile specialiseert in het goedkoop van en naar het buitenland bellen. Om hierin goed te voorzien maakt Lycamobile in België gebruik van het KPN netwerk. 
Doel van Lycamobile is om mensen die familie en vrienden in het buitenland hebben zo weer samen te brengen. Door middel van goedkope internationale tarieven probeert Lycamobile hiermee te stunten.

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lycamobile? Lycamobile is een bedrijf waar u terecht kunt voor uw telefoon, mobiel, sim-only en prepaid. Het is een bedrijf welke vooral bekend is geworden om haar goedkope internationale tarieven. In België hebben ze vele klanten. Het is goed om de mening te lezen van de verschillende mensen welke bekend zijn met de diensten van Lycamobile. Op ErvaringenSite.be is dat mogelijk. Hier is een platform gemaakt om de meningen van consumenten te delen. Op die manier is het gemakkelijker om op basis van de reviews een oordeel te vellen over een bedrijf, zoals Lycamobile. 

Diensten
Bij Lycamobile kan je een gratis sim-kaart aanvragen welke je dan kunt opwaarderen. Een gratis sim-kaart is een unicum onder providers en hiermee hoopt Lycamobile ook te scoren. In principe is deze sim-kaart prepaid, maar daarnaast kun je ook verscheidene bundels bestellen. Zo heb je onder andere:
-    Alles in één bundel voor €30
-    Holland bundel voor €25
-    Mega Data bundel voor €10
-    Onbeperkt bellen en smsen voor €30

Lycamobile biedt goedkope internationale tarieven die je overigens wel moet activeren door middel van een SMS te sturen. Dit moet elke 30 dagen gebeuren. Dit is natuurlijk enigszins vreemd.
Als je een sim-only hebt van Lycamobile zonder bundel kan je snel opwaarderen met €5, €10 of €20 per keer. Ook heeft het bedrijf regelmatig leuke aanbiedingen een overzicht van deze aanbiedingen kan je vinden onder het menu item Aanbiedingen op lycamobile.be.

De review over het lycamobile prepaid plan. Goed of niet? Wat vindt u? Laat het ons weten na het bekijken van dit filmpje:


Al meer dan 14 miljoen mensen gebruiken de internationale prepaid simkaart voor de telefoon van Lycamobile. Het bedrijf krijgt iedere 2 seconden een nieuwe klant.  Het is de missie van Lycamobile om familie en vrienden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Lycamobile is de grootste internationale Mobile Virtual Network Operator welke 14 miljoen klanten verbindt met anderen. Lycamobile is actief in 19 landen. Hier bieden ze betaalbare en goedkope plus hoogwaardige telefoniediensten en datadiensten aan. Ook heeft Lycamobile in een groot aantal landen een aantal financiële diensten en reisdiensten. Het gaat hier om Lycamoney en om Lycafly. Lycamobile is in 2006 opgericht en had in 2014 een omzet van 1,5 miljard euro’s. Het is verrassend hoe ze iedere 2 seconden een nieuwe klant krijgen. 

Lycamobile is beschikbaar in vele landen. Het gaat hierbij om Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, België, Noorwegen, Polen, Hong Kong, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Lycamobile is een bedrijf welke mensen verbindt met de hulp van datadiensten en telefoniediensten. Ook hebben ze een reisdienst Lycafly en een financiële dienst Lycamoney. Het is een groot bedrijf welke actief is in 19 landen en miljoenen klanten heeft. 

Klachten
Bent u ergens ontevreden over? Heeft u klachten over Lycamobile? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om uw klacht in te dienen. Natuurlijk wordt uw klacht goed verwerkt en mag u een reactie van Lycamobile verwachten. Tevens is het mogelijk om een tip of een compliment te geven aan Lycamobile. 

Lycamobile heeft een aantal reviews op de eigen website staan. Deze zijn echter doorgestoken kaart aangezien het alleen maar positieve berichten zijn. Het feit dat als je meer reviews wilt lezen je klikt op “Voorbeelden” zegt ook genoeg, het zijn voorbeelden van reviews. Of ze echt zijn is dus de vraag. Een kleine zoekactie levert dan ook al gauw een grote hoeveelheid aan klachten op. Deze variëren van aard.

Grootste klacht van gebruikers van Lycamobile is de belachelijke tarieven en hoe snel het tegoed op is. Alsof het geld wegloopt zonder dat je iets doet. Lycamobile probeert dit open te houden door aan te geven wat je verbruikt hebt na een gesprek, maar vaak is in één oogopslag al te zien dat dit erg hoge bedragen zijn. Een ander probleem is de hoeveelheid SPAM berichtjes die Lycamobile zelf stuurt. Deze berichtjes hebben als doel om andere producten van Lycamobile te verkopen.

Een groter probleem is dat consumenten problemen hebben met het netwerk. Lycamobile zou gebruik maken van het KPN netwerk, wat een goede dekking geeft over heel België en vaak ook in het buitenland. Toch is het zo dat veel klachten hier betrekking op hebben. Als je dan klaagt per telefoon, waarbij het overigens lang duurt voordat je iemand aan de lijn krijgt, is het ook nog eens zo dat dit vaak gebeurt in gebrekkig Belgisch.
Als jij ook een ervaring hebt met Lycamobile als mobiele provider en leverancier van sim-only abonnementen wordt het erg op prijs gesteld als je even een review achterlaat.

Uw mening over Lycamobile
Bent u een klant of een klant geweest van Lycamobile? Dan is het goed om uw mening achter te laten op ErvaringenSite. Op die manier kunnen anderen lering trekken uit uw ervaring. Het kunnen positieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook minder positieve ervaringen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!