ErvaringenSite

  Ervaringen Mejane.com

  Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd’s) waar je terecht kunt om een video te bekijken via het internet. Je kunt de video huren en dan direct op je computer, tablet of laptop bekijken. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij Mejane.com. Ontdek ook wat anderen van deze website vinden met deze video on demand dienst. Het is een ware trend geworden om steeds vaker gebruik te maken van bestanden op het internet. Kijk er daarom ook naar en ontdek welke verschillende mogelijkheden er zijn. 
  Video on demand is niet iets nieuws in de wereld. Het is echter wel iets wat de laatste jaren steeds meer aan bekendheid heeft gekregen. Het is goed om ook te ontdekken wat video on demand precies is. Een regenachtige zaterdagmiddag of een saaie zondag zijn de juiste dagen om te kiezen om te kijken welke films er allemaal beschikbaar zijn en hoe je hier dus volop van kunt genieten. 

  Over Mejane.com
  Mejane.com is een onderdeel van Maxx-XS bv. Maxx-XS bv is in 2002 opgericht om mensen te helpen films te bekijken via het internet. Ze maken gebruik van een video on demand systeem om de consument te voorzien van de laatste en beste films. 
  Ze bieden een end-to-end service aan waarbij men live streaming doet en ook video streaming. Het zijn services waarbij je op ieder gewenst apparaat kunt kijken naar een film, video of serie.  Om dit te realiseren wordt er volop aandacht besteed aan:

  -    de ontwikkeling van betrouwbare producten
  -    altijd en constante innovatie
  -    een heldere communicatie van de projecten
  -    een snelle levering en ook service

  Ze werken samen met belangrijke partners, zoals LG, Philips, Panasonic en Samsung.

  Bekijk de pinguins of madagascar trailer. 1 van de vele films op Mejane.com!  


  Diensten van Mejane.com
  Mejane.com (en dus Maxx-XS bv) maakt gebruik van een stabiel en ook schaalbaar online distributie platform. Hierdoor kunnen video’s en zelfs livestreams op vele verschillende soorten apparaten getoond worden. In een breed scala van verschillende soorten video’s kun je films en series vinden. Denk hierbij aan: Actie,  Animatie, Avontuur, Cabaret, Documentaire, Drama, Familie, Fantasy, Filmhuis, Gratis, Horror, Kinderfilm, Kinderserie, Klassieker, Komedie, Martial Art Misdaad, Mr. Horror, Musical, Muziek, Mysterie, Belgischtalig, Oorlog, Romantiek, Romantische Komedie, Science Fiction, Series, Series – Zorro, Speelfilm, Sport, Studio 100, Thriller, Tiroler, Urban, VODTV en ook Western.

  Tips en Klachten over Mejane.com 
  De website Mejane.com kent een aparte pagina als hulp bij problemen. Natuurlijk is er een contact pagina en er is daarnaast ook nog een klantenservice pagina. Het is dus zo dat ze er alles aan doen om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je geen klachten hebt. Mocht dit natuurlijk wel zo zijn, dan is het verstandig om dit tijdig en duidelijk kenbaar te maken bij hun.      

  Heb jij al eens een video online gehuurd bij Mejane.com? Dan horen we graag je mening. Plaats hieronder een review met een heldere beoordeling om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van Mejane.com en hun service. 

   

  Ervaringen over films kijken bij Mejane.com. Lees ze bij ErvaringenSite. Bekijk kortingscodes en bekijk reviews van filmkijkers hier!

  Mejane.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  7,4

  Prijs

  6,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  werkt goed!

  van Praag27-10-2015

  Had er nooit van gehoord eerlijk gezegd, maar een vriendin van me gebruikte het al,
  en nu heb ik het ook. En het werkt goed!
  Wel een beetje ouderwetse website ofzo, maar ook veel films.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Lekker films kijken !!

  Claire06-10-2015

  Wij kijken steeds minder televisie, al die zooi! Films zijn veel leuker. Maar steeds naar de bios is te duur, dus nu een abonnement bij MeJane. En dat bevalt goed. Beeldkwaliteit kan soms beter, maar beter iets dan niet toch!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Beter dan netflix

  Postuma09-08-2015

  mejane is beter dan netflix!! alletwee geprobeerd en hier komen meer nieuwe films op en sneller ook. voor mejane gaan dus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Mejane.com

  Uw beoordeling