ErvaringenSite

  Ervaringen Kamernet

  Kamernet: Ervaringen

  Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louche types rond, uit op geld of op ‘betaling in natura’. Hoe weet je of Kamernet een betrouwbare partij is? Het antwoord is simpel: lees hoe er over dit bedrijf wordt gedacht! Bestudeer de reviews van mensen die met Kamernet te maken hebben gehad en trap zo niet in dezelfde valkuilen als zij misschien hebben gedaan. Of, beter: ontdek dezelfde fantastische bron van kamers als zij misschien hebben gevonden! Lees hier hoe het staat met de kamers en de diensten die Kamernet jou belooft.

  Over Kamernet

  Kamernet is misschien wel de meest bekende kamerverhuurder van België. Zelf noemen ze zich in ieder geval Het Grootste Kamernetwerk en dat is niet voor niets: er staan doorgaans ruim 2500 kamers op hun site, die klaarstaan om verhuurd te worden. Check de homepage voor het actuele aantal en wie weet zit in dat aantal ook jouw toekomstige thuis! Kamernet werkt eigenlijk heel simpel. Je kunt je gratis registreren, of je nu op zoek bent naar een kamer of juist een kamer in de aanbieding hebt. Je maakt een profiel, vult je wensen in en door middel van matching worden er kamers aangeboden. Met behulp van sociale connecties kun je je persoonlijke netwerk inzetten om een kamer te vinden en jouw kansen te vergroten. Ook kun je selecteren op de stad waar je wilt wonen en daar uitkiezen. Ga je studeren in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden of Maastricht? Dan loont het zeker de moeite even een kijkje te nemen, want juist in steden als deze kan het erg moeilijk zijn een goede kamer te vinden. Toch worden er op Kamernet een heleboel aangeboden!

  Diensten van Kamernet

  Aanmelden is gratis. Je kunt je account dan nog uitbreiden voor 19 euro per 15 dagen. Je krijgt dan wat extra voordeeltjes, zoals onbeperkt reageren. Heb je snel een nieuwe kamer nodig, dan is dat natuurlijk een belangrijk voordeel! Kamernet doet veel voor zoekers en aanbieders, die houden de site immers in stand doordat zij degenen zijn die content toevoegen. Zo is er een Kamernet App, te downloaden in de App Store of bij Google Play. Via de website en via de app heb je altijd en overal toegang tot het nieuwste aanbod van kamers. En dat kan jou net die voorsprong geven op andere studenten, want vaak geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt! Je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste kamers en van berichten, zowel via de app als via email. Heb je eenmaal een kamer naar jouw gading gevonden, dan kun je via de website en via de app rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder of met een van de huisgenoten. Maak een afspraak om te bezichtigen en kennis te maken, en wie weet woon jij straks wel in een prachtige kamer op de Dam!

  Klachten over Kamernet

  Klachten over of problemen met Kamernet? Op de website is een uitgebreide lijst met mogelijke problemen te vinden en ook hoe je contact kunt opnemen.

  Wat vind jij van Kamernet? Vond jij hier je droomkamer of trof je alleen maar sneue lekkende zolderhoekjes aan? Laat het weten op ErvaringenSite!

  Eerst ervaringen lezen over het huren van een kamer? Lees ze allemaal op ErvaringenSite!

  Fraude Via Kamernet.nl | Zomer Makelaars | Makelaar Zwolle

  Kamernet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8.4
  78% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  8.8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Overwegend prima!

  Ik heb mijn huidige kamer via Kamernet gekregen. Ik heb een keer of drie gehospiteerd, ben het niet geworden, en toen ik op een andere kamer reageerde kreeg ik hem omdat ik de eerste was die belde. Later werd ik ook nog gebeld door iemand waar ik eerder op had gereageerd die toen weer een andere kamer vrij had.

  Een paar dingen die me op zijn gevallen:
  - Reageer alleen op kamers waar je iemand kunt bellen, dan weet je zeker dat je bij de eerste paar mensen zit die reageren. Als je mailt bekijkt degene die de kamer heeft geplaatst een dag later een keer z'n mailbox, ziet 200 mailtjes en pikt er 10 uit. Als je snel belt ben je tenminste echt de eerste en mag je waarschijnlijk wel langskomen.

  - Check Kamernet meerdere malen per dag, liefst elke keer als je achter je computer zit. Zo ben je altijd de eerste.

  - Kijk op de site zelf, en wacht niet tot je een mailtje krijgt. Op dat moment heeft half kamerzoekend België ook een mailtje gekregen dat er een nieuwe kamer beschikbaar is en kun je het wel vergeten.

  - Reageer alleen op pas geplaatste kamers. Als een kamer langer dan pakweg 4 uur op Kamernet staat is de kamer al weg, of zijn er al twintig mensen uitgekozen om langs te komen, of heeft de plaatser al 200 mailtjes gekregen.

  - Laat je ombouwen tot vrouw als je dat niet bent, er zijn zeker twee keer zoveel kamers die per se een vrouw zoeken dan die een man zoeken

  Door: Lars13-05-2016
  Asif Mahmood 21-07-2020

  Hi .ik ben asif Mahmood . Ik ben op zoek naar een goedkoop tijdelijk private kamer. Graag wij ik me laten inschrijven. Vriendelijk groeten....

  Asif Mahmood 21-07-2020

  Hi . Ik ben asif Mahmood en heb tijdelijk private kamer nodig. Graag wil ik in Antwerp. Waar ik ook ingeschreven kzn zijn . Wel niet te duur. Vriendelijk groeten...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Al mijn kamers in Amsterdam via Kamernet

  Al mijn kamers heb ik via Kamernet. Ik woon nu in mijn zevende kamer in Amsterdam al weer en heb nogal wat meegemaakt met louche verhuursites en rare telefoonnummers enzo, ook via vrienden.

  Kamernet is een van de weinige sites die ik gewoon wel vertrouw wat dat betreft. Ook al zitten daar vast ook wel eens rare kamers en gekke huisbazen op. Volgens mij wordt alles gewoon gecontroleerd door Kamernet dus foute dingen gaan er snel weer af.

  Je moet natuurlijk wel heel veel reageren op dingen voor het daadwerkelijk lukt, maar mij is het toch altijd op tijd gelukt voordat ik mijn kamer uit moest. Zelfs in Amsterdam

  Door: Thomas18-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Betrouwbaar kamers zoeken

  Ik ben fan van Kamernet, hoor!
  Het is een fijn idee dat aanbieders betrouwbaar zijn en dat ze gecheckt worden enzo.
  Heb het ook wel eens via een of andere andere website geprobeerd, maar dat was allemaal erg dubieus.
  Dus toch maar gewoon Kamernet daarna weer, dat voelt toch veiliger.
  Het gaat wel om je nieuwe huis! Dat kan maar beter veilig en betrouwbaar, toch?

  Door: Annejet27-11-2015
  Benjamin13-09-2016

  Hoe dan? Ik ben prima geholpen!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Exactly what I expected

  I was looking for a room on several websites for my internship in Alphen aan den Rijn and I could find exactly what I wanted on Kamernet. I selected a few rooms/roommates around and I could contact the person easily thanks to the premium account I bought. The platform is really easy to use and very friendly.

  Door: Alex05-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Jolina

  Super makkelijk en overzichtelijk kamers zoeken. Personeel staat je vriendelijk te woord bij vragen :) ik ben blij met kamernet!!!! :)

  Door: Jolina25-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mijn kamer snel gevonden

  Ik zag wat leuke kamers en heb daarop gereageerd met kamernet. Het was wel betaald maar zo heb ik snel kunnen bezichtigen en heb ik na 2 keer al mijn kamer gevonden. Ik kan bijna verhuizen en ben dus super blij!

  Door: Naz01-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Kamer in Amsterdam

  Heb wel drie kamers in Amsterdam geregeld via Kamernet. Vaak wel voor maar kort. De laatste had ik via-via, maar de rest dus via kamernet. Je moet geluk hebben om uitgekozen te worden door de verhuurder, maar gewoon veel schrijven en je kamer komt vanzelf.

  Door: SOOF08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  dure kamers

  De prijzen zijn veeel te hoog, meer dan 700 euro voor een kamer in Osdorp! Nou echt belachelijk

  Ze hebben wel aanbod en volgens mij wel betrouwbaar enzo (testen ze echt alles?!)
  Maar de beste kamers vind je toch via-via

  Door: Blake20-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Kamer in Utrecht lukt niet

  Het is me niet gelukt een kamer te krijgen met Kamernet in Utrecht
  Er is wel veel aanbod, maar als ik dan reageer, hoor ik nooit meer wat
  Werkt die website gewoon niet goed, of is iedereen hier gewoon heel aso?

  Door: Renskej11-11-2015
  Andres11-11-2015

  Dat is juist wel goed voor de economie, want mensen lenen geld om uit te kunnen geven en in de economie te pompen. Geld moet rollen!

  Sanders11-11-2015

  Maar niet geld dat je niet hebt!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Kamernet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kamernet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Kamernet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kamernet actief?

  Kamernet is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kamernet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.