Mediapanel

Alle reviews

Mediapanel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Mediapanel

Welkom op de reviewpagina van MediaPanel. Dit is de plek waar je de ervaringen van anderen kunt lezen over dit online platform om media te beoordelen. Blijf lezen om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over dit panel. En mocht jij de persoon zijn die al lid is, of is geweest van dit platform dan willen we jou vragen die ervaring hier te delen.

MediaPanel is een platform waar jij als consument je mening over programma’s op zowel radio als televisie deelt voor marktonderzoek.

Jouw mening kan heel waardevol zijn bij het maken van een bewuste keuze. We zijn benieuwd welke voordelen het heeft om aangesloten te zijn bij dit platform, en of er niet te veel van de leden gevraagd wordt. Jouw review met daarin jouw ervaring zal anderen helpen om twijfels en eventuele vragen weg te nemen voor hier lid van te worden.

Over MediaPanel
MediaPanel is een online panel dat marktonderzoek doet naar diverse media. Het platform is onderdeel van het marktonderzoeksbureau Ipsos. Dit bedrijf werd in 1975 opgericht door Didier Truchot in Parijs, Frankrijk. Het bedrijf onderzoekt wat consumenten vinden van producten en diensten zodat hun klanten hier hun product of marketing op aan kunnen passen. 

Het bedrijf werd al in 1983 het op 5 na grootste marktonderzoekbedrijf in Frankrijk, en breidde in 1990 uit naar de rest van Europa en Amerika. Vanaf 1999 zijn ze bovendien te vinden op de Franse aandelenmarkt. 

Als je lid wordt van het MediaPanel dan worden jouw gegevens alleen gebruikt voor het maken analyses voor klanten van MediaPanel. Deze klanten krijgen jouw persoonsgegevens niet, en die gegevens worden ook niet aan anderen doorverkocht.

Producten en diensten van MediaPanel
MediaPanel is een online platform waar mensen die lid zijn hun mening kunnen geven over verschillende soorten media in Vlaanderen in een panelonderzoek. Het gaat hierbij om televisieprogramma’s en programma’s op de radio. Iedereen van boven de 16 jaar die inwoner is van Vlaanderen of Brussel kan zich hiervoor inschrijven.

Als lid ontvang je dagelijks een korte vragenlijst over de programma’s die je de dag ervoor gezien of beluisterd hebt. Naast de specifieke vragen zullen ze ook andere vragen stellen over media gerelateerde onderwerpen.

Je krijgt hier punten voor terug die je kunt inwisselen voor waardebonnen bij een aantal winkels, zowel fysiek als online. Als je deelneemt aan meerdere vragenlijsten ontvang je tickets waarmee je deel kunt nemen aan de maandelijkse loterij. Als je vaker deelneemt heb je meer kans om te winnen. 

Als je lid wil worden van dit platform moet je jouw gegevens op de website invullen. Hier voer je naast die persoonsgegevens ook in wat voor opleidingsniveau je hebt genoten. 

Ervaringen, klachten en tips over MediaPanel
We zijn heel benieuwd of jij ervaring hebt met dit platform. Zo ja, dan willen we jou vragen om ons en anderen te vertellen wat je ervan vindt. Deel jouw ervaring in een review zodat anderen een duidelijk en helder beeld krijgen van het bedrijf. Hierdoor kun je zorgen dat iemand anders kan beslissen om wel of niet deel te nemen aan dit programma.