Primo

Alle reviews

Primo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Primo

Zin in een gezellig tijdschrift?  Wil je graag weten wat er op tv komt? Dan is een ouderwetse, papieren tv-gids misschien wat je zoekt. Maar waar vind je die tegenwoordig nog? Een van de meest populaire tijdschriften van België is Primo. Wil je weten wat anderen van dit tijdschrift/tv-gids vinden? Lees op EvaringenSite.be wat anderen van dit tijdschrift vinden, of van de vele andere bedrijven die op onze vergelijkingssite opgenomen zijn. ErvaringenSite is een van de vele vergelijkingssites op het internet waarin klanten hun reviews kunnen achterlaten. Onze site onderscheidt zich van anderen omdat wij alle reviews plaatsen. Dit betekent dat wij zowel negatieve als positieve ervaringen op onze site toelaten. Iedere week komen er weer nieuwe bedrijfsomschrijvingen bij. Help mee van ErvaringenSite de beste en meest volledige vergelijkingssite te maken en laat ook uw persoonlijke beoordeling bij ons achter. 

Over Primo
In 1989 werd door NV Het Volk een tijdschrift opgericht met de naam TV-gids. In 1994 werd het bedrijf overgenomen door de VUM, Vlaamse Uitgevers Maatschappij, en werd het tijdsschrift uitgegeven door de Belgische uitgeverij Cascade. In 2004 nam Vic Dennis as hoofdredacteur het tijdschrift over, en veranderde de naam naar Prima Tv-gids. Tegenwoordig valt de uitgeverij onder Corelio Media Primo Magazine & Tv-gids verschijnt wekelijks en is sinds 2015 het vierde best verkopende tijdschrift in Vlaanderen.

Producten en Diensten van Primo
Primo is een weekblad waarin u de gezelligste nieuws en roddels uit televisieland kunt lezen, én een overzichtelijke tv-gids. De artikelen gaan over het Koninklijk Huis van België en Europa, de televisiesterren, en de laatste nieuwtjes over gezondheid, sport, reizen, dieren, de liefde en nog heel veel meer. Het tijdschrift is los te koop in veel supermarkten en drogisterijen, maar u kunt ook via de website een abonnement afsluiten. U kunt kiezen voor maandelijkse betaling, betaling per jaar of per 2 jaar. Het afsluiten van een abonnement is goedkoper dan wekelijks een los magazine kopen. De looptijd van het abonnement bepaalt hoeveel korting u krijgt.

Complimenten, Klachten en Tips over Primo
Wanneer je losse tijdschriften koopt wordt dit meestal gedaan op de info die op de voorpagina of omslag zichtbaar is. Zo kun je een grove inschatting maken of je wel of juist niet in dat tijdschrift geïnteresseerd bent. Maar als je 3 van de 4 weken in de maand hetzelfde weekblad koopt, ben je meestal goedkoper uit met een abonnement. Natuurlijk kun je ook op het internet nakijken welke programma’s er op tv komen, en de laatste roddels lezen. Toch kiezen heel veel mensen nog voor het gemak van een echt papieren weekblad, waarin je heerlijk kunt bladeren. Primo is niet alleen een tijdschrift vol met artikelen, maar geeft ook nuttige informatie over de wekelijkse programmering op de TV. Wilt u weten wat de mensen van dit weekblad vinden? Bekijk dan hier de beoordelingen van anderen. Zelf uw mening over deze gids achterlaten mag natuurlijk ook! Een review achterlaten is heel eenvoudig: Eén eenvoudige klik op de knop “schrijf zelf een review”, vul uw email adres in, de naam van het bedrijf, en laat ons uw persoonlijke mening weten.