Terravision

Alle reviews

Terravision

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Terravision

Wanneer je geregeld een stedentrip maakt en je dit vaak met het vliegtuig onderneemt, dan zul je ondervonden hebben dat het soms uitdagend kan zijn om van de luchthaven in het centrum van de desbetreffende stad te komen. Het bedrijf Terravision claimt hier de ideale optie voor te hebben. Ze bieden pendelbussen tussen luchthavens en stadscentra in de grotere steden van Europa. Maar wanneer je niet bekend bent met het bedrijf is het lastig inschatten of ze wel te vertrouwen zijn. Hoe zit het met de afgesproken vertrektijden? Hoe is de kwaliteit van de bussen? Hier op ErvaringenSite krijgt u antwoord op deze vragen. Je leest hier reviews met daarin de ervaringen en meningen van consumenten die je voor zijn gegaan. Op basis van wat je hier leest zou je instaat moeten zijn om een reëel beeld van het bedrijf Terravision en haar diensten te vormen.

Over Terravision
Terravision is een Italiaans bedrijf opgericht in de 2002. Terravision is een busmaatschappij en biedt transport mogelijkheden tussen Europa’s belangrijkste luchthavens en hun respectievelijke stadscentra. In het begin van de jaren negentig maakte de goedkope vliegtickets hun op mars en de oprichter Fabio Petroni zag de vraag naar transportoplossingen vanaf luchthavens sterk toenemen. Het bedrijf heeft vanaf oprichting dan ook de missie om simpel en gemakkelijk transport van en naar luchthavens aan te kunnen bieden voor de juiste prijs. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Met ondertussen meer dan 35 verschillende routes en in sommige landen zelfs meer dan een, groeit het bedrijf nog steeds gestaag. De website van Terravision trekt gemiddeld 600 duizend verschillende bezoekers per maand.

Producten en diensten Terravision
Op de site van Terravision staat vermeld voor welke luchthavens ze de transportoplossingen aanbieden naar de des betreffende stadscentra. Je moet denken aan steden als; Amsterdam, Londen, Stansted, Porto, Milaan, Praag, en zo voorts. Om een plek te boeken op een van de bussen vragen ze je op de website om de luchthaven waar je vanaf wil vertrekken aan te geven. Vervolgens geeft de website de opties naar welke eindlocaties je gebracht wil worden. Wanneer de route bepaald is dien je de datum van reizen aan te geven. Wil je een enkele reis of wil je ook weer terug gebracht worden door Terravision? Als laatste geef je aan met hoeveel personen je wil reizen en kun je over gaan tot het boeken van de tickets. Ze rekenen geen extra boekingskosten en je kunt je data van reizen veranderen zo vaak als je wilt. Ongeacht hoeveel bagage je mee brengt op de bus, je hoeft er niet extra voor te betalen.
Terravision biedt via haar website tevens georganiseerde stedentrips aan in verschillende steden in Europa inclusief transport. Daarnaast biedt men de mogelijk voor goedkoop parkeren rondom verschillende luchthavens, inclusief ook weer transport.

Ervaringen, mening, review, tips, klachten
Heb je ooit met een bus van Terravision gereisd? Ben je bekend met het bedrijf en haar diensten? Of misschien ben je vaste klant bij Terravision? We willen eenieder vragen die ervaringen heeft met Terravision om hier op onze site een review achter te laten. Jouw review met daarin jouw mening en wellicht tips en / of klachten met betrekking tot het bedrijf gaan andere mensen helpen bij eventuele beslissingen om gebruik te maken van Terravision. Hiervoor bij voorbaat dank.