ErvaringenSite

  Ervaringen Terravision

  Wanneer je geregeld een stedentrip maakt en je dit vaak met het vliegtuig onderneemt, dan zul je ondervonden hebben dat het soms uitdagend kan zijn om van de luchthaven in het centrum van de desbetreffende stad te komen. Het bedrijf Terravision claimt hier de ideale optie voor te hebben. Ze bieden pendelbussen tussen luchthavens en stadscentra in de grotere steden van Europa. Maar wanneer je niet bekend bent met het bedrijf is het lastig inschatten of ze wel te vertrouwen zijn. Hoe zit het met de afgesproken vertrektijden? Hoe is de kwaliteit van de bussen? Hier op Ervaringensite.be krijgt u antwoord op deze vragen. Je leest hier reviews met daarin de ervaringen en meningen van consumenten die je voor zijn gegaan. Op basis van wat je hier leest zou je instaat moeten zijn om een reëel beeld van het bedrijf Terravision en haar diensten te vormen.

  Over Terravision

  Terravision is een Italiaans bedrijf opgericht in de 2002. Terravision is een busmaatschappij en biedt transport mogelijkheden tussen Europa’s belangrijkste luchthavens en hun respectievelijke stadscentra. In het begin van de jaren negentig maakte de goedkope vliegtickets hun op mars en de oprichter Fabio Petroni zag de vraag naar transportoplossingen vanaf luchthavens sterk toenemen. Het bedrijf heeft vanaf oprichting dan ook de missie om simpel en gemakkelijk transport van en naar luchthavens aan te kunnen bieden voor de juiste prijs. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Met ondertussen meer dan 35 verschillende routes en in sommige landen zelfs meer dan een, groeit het bedrijf nog steeds gestaag. De website van Terravision trekt gemiddeld 600 duizend verschillende bezoekers per maand.

  Producten en diensten Terravision

  Op de site van Terravision staat vermeld voor welke luchthavens ze de transportoplossingen aanbieden naar de des betreffende stadscentra. Je moet denken aan steden als; Amsterdam, Londen, Stansted, Porto, Milaan, Praag, en zo voorts. Om een plek te boeken op een van de bussen vragen ze je op de website om de luchthaven waar je vanaf wil vertrekken aan te geven. Vervolgens geeft de website de opties naar welke eindlocaties je gebracht wil worden. Wanneer de route bepaald is dien je de datum van reizen aan te geven. Wil je een enkele reis of wil je ook weer terug gebracht worden door Terravision? Als laatste geef je aan met hoeveel personen je wil reizen en kun je over gaan tot het boeken van de tickets. Ze rekenen geen extra boekingskosten en je kunt je data van reizen veranderen zo vaak als je wilt. Ongeacht hoeveel bagage je mee brengt op de bus, je hoeft er niet extra voor te betalen.
  Terravision biedt via haar website tevens georganiseerde stedentrips aan in verschillende steden in Europa inclusief transport. Daarnaast biedt men de mogelijk voor goedkoop parkeren rondom verschillende luchthavens, inclusief ook weer transport.

  Ervaringen, mening, review, tips, klachten

  Heb je ooit met een bus van Terravision gereisd? Ben je bekend met het bedrijf en haar diensten? Of misschien ben je vaste klant bij Terravision? We willen eenieder vragen die ervaringen heeft met Terravision om hier op onze site een review achter te laten. Jouw review met daarin jouw mening en wellicht tips en / of klachten met betrekking tot het bedrijf gaan andere mensen helpen bij eventuele beslissingen om gebruik te maken van Terravision. Hiervoor bij voorbaat dank.

  Terravision
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Terravision

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Terravision een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Terravision. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Terravision actief?

  Terravision is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Terravision gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.