Theorie-leren.nl

Alle reviews

Theorie-leren.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Theorie-leren.nl

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit kan zijn voor u autorijbewijs, motorrijbewijs of bromfietsrijbewijs of overige rijbewijzen (denk hierbij aan vrachtwagen rijbewijs etc.). Dit platform opereert dus in de rijbewijs industrie. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Theorie-leren.nl hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Theorie-leren.nl
Theorie-leren.nl is onderdeel van Vekabest Verkeersleermiddelen B.V., een bedrijf dat gevestigd is in Best, Noord-Brabant in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan vier miljoen geslaagden sinds ze zijn begonnen. Vekabest verwerkt de nieuwste eisen van het CBR maar ook relatief nieuwe technologie. Zo is het bijvoorbeeld tegenwoordig ook mogelijk om via uw smartphone theorie te leren voor uw rijbewijs. Ook drukt Vekabest tot drie à vier keer per jaar nieuwe boeken waarin de nieuwste eisen van het CBR zijn verwerkt. 

Producten en diensten
Theorie-leren.nl biedt een breed scala aan theorie examens aan om te oefenen voor het daadwerkelijke theorie examen voor uw rijbewijs. Daarnaast biedt het bedrijf ook de mogelijkheid aan om in verschillende taal te leren mocht uw moedertaal niet Nederlands zijn.Voorbeelden van die andere talen zijn bijvoorbeeld Engels en Pools.  Andere voorbeelden van producten en diensten die Theorie-leren.nl levert zijn: 

Online en offline leren: Theorieleren.nl biedt de mogelijkheid om zowel online en offline te leren. Online door theorie examens te maken online via uw smartphone of laptop en offline via boeken die u via de website van Theorie-leren.nl kunt bestellen. Het bedrijf helpt u dus met uw theorie examen voor uw rijbewijs door middel van het aanbieden van online en/of offline oefenexamens. 

- Vekabest Speedtheorie: De naam zegt het al, speedtheorie biedt de mogelijkheid om versneld je theorie examen voor je rijbewijs te halen, of dat nou om u auto, bromfiets of motorrijbewijs gaat. De opleiding bestaat uit 14 korte hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met daarop aansluitend oefenvragen. Het kost ongeveer tien tot vijftien minuten om een hoofdstuk te bestuderen. Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heeft u nog vijf uur toegang tot complete oefenexamens ter voorbereiding op uw echte theorie examen. 

- Smartphone leren: Theorie-leren.nl biedt ook een mogelijkheid om via uw smartphone te leren. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd en overal te leren voor uw theorie examen. Ook kunt u oefenexamens maken via uw smartphone. Op de website van theorie-leren.nl kunt u kiezen tussen vier, zes, acht of tien smartphone examens. Na betaling van de examens heeft u direct toegang tot de examens en kunt u dus gaan oefenen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Theorie-leren.nl
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Theorie-leren.nl in de vorm van een review op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Theorie-leren.nl vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Theorie-leren.nl