ErvaringenSite

  Ervaringen Carpardoo

  Als je één, twee of meerdere onderdelen voor je auto wilt kopen, kun je eens kijken of het aanbod van Carpardoo aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of heb je ooit al ruitenwissers, motorolie of remmen via deze webshop gekocht en zou je eventueel bereid zijn om op deze pagina een kort verslag van jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Dankzij jouw informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk beslissen of ze een bestelling bij Carpardoo willen plaatsen. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Carpardoo

  De webwinkel Carpardoo maakt deel uit van kfzteile24, een bedrijf dat in Duitsland marktleider is wat betreft de verkoop van online auto-onderdelen. In 2018 werden de activiteiten uitgebreid naar Frankrijk, Polen, Denemarken en Nederland. Dit ging gepaard met het ontstaan van de internationale merknaam Carpardoo. Bij deze onderneming kun je terecht voor gereedschap en onderdelen van gerenommeerde autofabrikanten, waarbij de focus ligt op levensduur en kwaliteit. Dankzij de meer dan 550 werknemers met meer dan 20 verschillende nationaliteiten zou je kunnen rekenen op een snelle levering en professioneel advies bij vragen of problemen. Elke dag opnieuw worden er ongeveer 10.000 pakketten verstuurd, die door DPD en DHL ongeveer 2 tot 3 dagen na aankoop worden geleverd.

  Company.info: wie is de tekenbevoegde of bestuurder?

  Producten en diensten van Carpardoo

  Op de website van Carpardoo kun je kiezen uit verschillende categorieën, zoals airco, autolampen, filters, motorolie, riemen en sloten. Daarnaast is er op de homepage ook een rechtstreekse link naar enkele populaire categorieën, waaronder filters, schokdempers, ruitenwissers, trekhaken en motorolie. Je kunt ook een zoekopdracht ingeven met een specifieke zoekterm, een OE-nummerof een artikelnummer of je automodel ingeven. Volgens de informatie op de webshop zou je kunnen rekenen op gratis levering vanaf € 80 en 100 dagen retourrecht. Weet je niet zeker welk onderdeel het best bij je auto past, of heb je andere vragen of opmerkingen? Dan is de klantenservice telefonisch of per e-mail bereikbaar volgens de openingsuren die op de website zijn vermeld. Tot slot kun je je via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de producten en diensten van Carpardoo.

  Complimenten, klachten en tips voor Carpardoo

  Heb je al gebruikgemaakt van het aanbod van Carpardoo? Indien ja, zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze online winkel te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het aanbod van Carpardoo al dan niet aansluit bij datgene waarnaar ze op zoek zijn. Wat is de kwaliteit van de geleverde banden, autolampen en dakkoffers? Staat de klantenservice je op een correcte en vriendelijke manier te woord als je vragen of problemen hebt? En kun je een ongewenst artikel inderdaad binnen 100 dagen probleemloos terugsturen? Onze bezoekers kijken alvast uit naar je informatieve review. Als je graag wilt weten wat mensen over de producten en diensten van andere bedrijven te zeggen hebben, is deze pagina een echte aanrader!

  Carpardoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Carpardoo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Carpardoo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Carpardoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Carpardoo actief?

  Carpardoo is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carpardoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.