Budget Energie Reviews

: 8
6% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-02-26
stroom en service
Leuk dat er nooit problemen zijn geweest en alles is duidelijk. Maar jammer dat ik nu moet betale...Lees verder
Milan De Coninck

Review met meeste stemmen

  2024-02-22
Aankoop van energiecontract
Ik ben al enkele jaren klant bij Budget Energie en heb onlangs mijn derde jaarcontract afgesloten...Lees verder
simon

Reviews (8)

  (5)

 (2)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maandelijkse energierekening

  Ik vind het echt super leuk dat ik elke maand een overzicht krijg van mijn energieverbruik. Het helpt me om bewuster om te gaan met mijn energiegebruik en zo geld te besparen. Ook vind ik het geweldig dat ik als vaste klant een korting krijg. Het geeft me het gevoel dat mijn loyaliteit wordt gewaardeerd en dat is belangrijk voor mij. Het zou tof zijn als ze misschien soms wat extraatjes zouden aanbieden aan vaste klanten om echt te laten zien dat ze gewaardeerd worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van energiecontract

  Ik ben al enkele jaren klant bij Budget Energie en heb onlangs mijn derde jaarcontract afgesloten. Ik heb altijd goede ervaringen gehad met het bedrijf. Het telefonisch contact met de medewerker was zeer goed, ze hebben ons goed geholpen bij het afsluiten van het nieuwe contract en het bespreken van de nieuwe tarieven. De app van Budget Energie is ook erg handig, hier kan ik mijn verbruikgegevens goed in de gaten houden en veel energiezaken regelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn huidige contract met zonnepanelen

  Als trouwe klant van de energieleverancier heb ik gemerkt dat de service en de prijs redelijk goed zijn. Maar nu ik erachter ben gekomen dat ik moet betalen voor het terugleveren van stroom bij een nieuw contract, denk ik eraan om over te stappen. Voor mij voelt dit als een onnodige extra kost en dit heeft veel invloed op mijn beslissing om te blijven of te vertrekken. Ik ben teleurgesteld dat dit niet eerder aan mij is meegedeeld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overstap naar energieleverancier

  Ik ben echt blij dat ik zo'n 3 à 4 jaar geleden ben overgestapt naar jullie! De app is super handig en overzichtelijk, ik kan gemakkelijk al mijn energiestanden bijhouden. Normaal gezien houden wij niet van vaak wisselen van leverancier, maar als we tevreden zijn dan blijven we graag bij jullie. Blijf zo verder doen, ik ben echt een tevreden klant!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  stroom en service

  Leuk dat er nooit problemen zijn geweest en alles is duidelijk. Maar jammer dat ik nu moet betalen voor de teruglevering van stroom van mijn zonnepanelen. Misschien moet ik overwegen om over te stappen, ook al ben ik al vele jaren een tevreden klant geweest.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen kosten

  Mijn ervaring met Budget Energie was eigenlijk best goed. Ik kreeg voldoende informatie over mijn energieverbruik via de app en maandelijkse e-mails, wat handig was om alles in het oog te houden. Als ik een probleem had, werd ik goed geholpen door een medewerker. Toch ben ik recentelijk overgestapt naar een andere leverancier vanwege de hoge kosten die Budget Energie aanrekende voor de energie van mijn zonnepanelen. Het voelde aan alsof ik gestraft werd voor het hebben van zonnepanelen, vooral omdat de vergoeding voor teruglevering erg laag was. Ik vind dat energieleveranciers creatiever zouden moeten zijn met de energie die huishoudens met zonnepanelen terugleveren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede communicatie en makkelijk afleesbare gebruiksinformatie.

  Ik was echt tevreden over de service van dit bedrijf. Geen enkel probleem gehad, ze communiceren goed en hebben handige app en e-mails waarin ik makkelijk mijn gebruik kan zien. Toen ik verhuisde naar mijn nieuwe adres, heb ik meteen weer hun service aangevraagd. Alleen jammer dat Budget Thuis niet beschikbaar is op dat adres.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanpassing termijnbedrag

  Onlangs moest ik mijn termijnbedrag aanpassen. Het was hoger dan nodig, dus heeft een medewerker voorgesteld om het met €23,00 per maand te verlagen. Ik heb dat advies gevolgd en het was super makkelijk! Gewoon 1 klik en klaar, zo gemakkelijk als gehoopt.


Anderen bekeken ook