Producer Loops

Alle reviews

Producer Loops

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Renowizz
1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

Vipre merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Vipre
1 reviews

Je hoort er steeds meer over; aanvallen van cybercriminelen. Je kunt tegenwoordig je mail box niet meer openen of het zit vol met zogeheten junkmai...

Scalahosting merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Scalahosting
1 reviews

Het goed beveiligen van uw website is uiterst belangrijk voor uw bedrijfsvoering alsook voor de klanten die graag de zekerheid willen hebben dat ze...

Test Aankoop merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Test Aankoop
2 reviews

Test Aankoop, we kennen hen allemaal van interviews of van onderzoeken die ze gevoerd hebben over welke producten de beste zijn. Maar wat doet Test...

Producer Loops

Welkom op de reviewpagina van Producer Loops. Op deze pagina vind je de ervaring en reviews van echte klanten van dit bedrijf voor legaal muziek downloaden. Ben je op zoek naar een plek waar je samples kan downloaden om jouw eigen muziek te creëren en wil je weten wat de ervaring van anderen is met dit bedrijf,  lees dan snel verder. Want hier vindt je de ervaring van echte klanten met legaal muziek downloaden bij Producer Loops.

Producer Loops is een distributeur van legale downloads voor muzikanten, producers, DJ's, opnamestudio's, film- en soundtrackproducenten, reclamemensen en iedereen die de creatieve vrijheid wil om zijn eigen tracks te creëren.

Wil je legaal muziek downloaden en gebruik je daarvoor Producer Loops dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen in een review, schrijf in de review wat jij vindt van dit bedrijf en de service die ze verlenen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de samples?  deel het in jouw review.

Over Producer Loops
Producer Loops Limited opereerde voorheen als muziek retailer en sample pack ontwikkelaar, Inspiration Sounds, welke werd opgericht in 2004 en muzikanten en producers over de hele wereld bediende tot 2010. Ze hadden toen al een groot marktaandeel op de wereld, naar eigen zeggen omdat ze gebruikmaakten van gebruikersvriendelijke platforms en de nieuwste technologieën.

Naar eigen zeggen streeft het hechte en zeer gepassioneerde team een gemeenschappelijk doel na: het leveren van uitmuntende sample packs, muzikale loops, synthesizer geluiden en alle tools die je nodig hebt om je eigen unieke sound op te bouwen, dit alles ondersteund door de klantenservice die 365 dagen per jaar beschikbaar is voor vragen en hulp.

Het bedrijf biedt zowel ruimte voor gerespecteerde sample labels zoals Best Service, Ueberschall, Zero-G en Loopmasters, maar staan ook open voor nieuw talent. Veel van de producers die gebruik hebben gemaakt hebben van de diensten van Producer Loops hebben deals getekend met grote labels zoals Sony, EMI en Warner en hebben samengewerkt met supersterren van Shakira tot Janet Jackson, Aretha Franklin, en Whitney Houston.

Producten en diensten van Producer Loops
Producer Loops is een marktplaats voor muziekproductie sample packs. Op de site vindt je bijna 20 miljoen individuele muziek samples en loops gemaakt door honderden sample labels, inclusief het eigen label van Producer Loops. Zowel muziek producers, soundtrack componisten, of DJ’s kunnen hier een licentie kopen voor sample packs die je mag gebruiken om te gebruiken in je eigen producties en muziek. 

Je kunt zowel kiezen voor complete samples waarbij alleen de zang nog ontbreekt, of voor korte samples en bijvoorbeeld drumloops en samples van losse instrumenten. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende genres zoals EDM, ambient, HipHop, pop, house en filmmuziek. 

Ervaringen, klachten en tips over Producer Loops
We willen je nogmaals vragen om jouw ervaring met onze delen zodat anderen een goed beeld krijgen van wat Producer Loops is en wat het bedrijf voor jou kan betekenen. We horen niet alleen de positieve ervaring met dit bedrijf maar ook eventuele negatieve ervaringen, want ook die kunnen anderen helpen bij het maken van een keuze.