Herqua

38 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.4 voor Herqua komt uit 38 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Herqua gevonden hebben:

ErvaringenSite (15)
TrustPilot (23)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Herqua heeft een enorm assortiment (80%) waardoor er veel keuze is voor aankopen. Klanten zijn blij met hun aankopen (90%) en vinden het fijn dat ze op deze website kunnen vinden wat ze nodig hebben. Echter, sommige gebruikers merken op dat de website af en toe wat traag kan zijn (70%). Over het algemeen is de website van Herqua een aanrader vanwege het brede assortiment en tevreden klanten.

“Blij met aankoop”

“Enorm assortiment”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Margaux - 3 maanden geleden

  • Goede service
  • Vriendelijk en behulpzaam personeel
  • Veel keuze aan schoenen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Blij met aankoop

Dano - 4 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Enorm assortiment
  • Leuk om te kijken in de winkel