ErvaringenSite

  Ervaringen Black Swan

  Het internet heeft het voor veel consumenten een stuk makkelijker gemaakt om intieme producten zoals bondage artikelen aan te schaffen. Veel mensen schamen zich ervoor om ze in een echte winkel te moeten kopen en daarom bieden online shops die dit soort artikelen verkopen een goed alternatief. Maar voordat je tot een aankoop overgaat wil je natuurlijk wel weten hoe het met de kwaliteit en de service gesteld staat? Hoe wordt er met je als klant omgegaan? Hoe zorgvuldig wordt jouw order verwerkt en hoe zit het met retour sturen als je niet tevreden bent? We raden je aan om gebruik te maken van de reviews op onze website om meer over dit soort zaken te weten te komen. Deze reviews zijn geschreven en gepubliceerd door klanten die al ervaring hebben met veel van deze online shops.

  Over Black Swan

  Black Swan DesignZ is een bedrijf in Wenen, Oostenrijk dat diverse bondage artikelen ontwerpt, produceert en verkoopt via hun online shop. De aangeboden artikelen worden internationaal verkocht maar de website is slechts in het Engels en Duits beschikbaar. De klantenservice van Black Swan is tijdens kantooruren zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor productinformatie en vragen over orders. Om een bestelling te betalen worden je veilige methodes zoals PayPal, creditcard en bankoverschrijving geboden. Tijdens het bestellen krijg je te zien wat de bezorgkosten zijn en wanneer je jouw order kunt verwachten. Black Swan maakt gebruik van de wettelijke periode van 14 dagen om klanten de mogelijkheid te bieden hun producten zonder opgave van reden terug te sturen.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van Black Swan

  Klanten die op zoek zijn naar intieme bondage producten kunnen uitgebreid winkelen bij Black Swan. De site biedt een ruim assortiment van dit soort artikelen voor dames en heren, in verschillende maten en kleuren. Je kunt er shoppen voor lederen boeien voor dijbenen, enkels of polsen en voor complete sets met kleurcombinaties zoals vanille en rood of zwart en blauw. Verder zijn er halsbanden in dezelfde kleuren verkrijgbaar net zoals accessoires zoals sluitingen en halsbanden. Alle bestellingen worden voor verzending discreet verpakt en zonder opschriften naar de klanten gestuurd. Verder kun je op deze site blogs lezen over de producten en een wensenlijst samenstellen en publiceren als je een account aanmaakt.

  Reviews over Black Swan

  Dit soort producten is niet voor iedereen weggelegd en degene die er nog geen ervaring hebben zijn dringend op zoek naar goede feedback over de producten en de websites die ze verkopen. Daarom is het zo belangrijk dat jij als klant van Black Swan een review op onze website publiceert. Omdat je jouw ervaring deelt maak je het voor andere consumenten heel wat eenvoudiger om een keuze te maken of de producten die in deze online shop verkocht worden ook voor hen geschikt zijn. En niet alleen dat, met jouw beoordeling kun je ook meer duidelijkheid scheppen over onderwerpen zoals de bezorging, de behandeling van klachten en het gemak of ongemak van het terugsturen van bestellingen. Wacht daarom niet langer en neem even de tijd om jouw review te publiceren.

  Black Swan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Black Swan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Black Swan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Black Swan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Black Swan actief?

  Black Swan is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Black Swan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.