ErvaringenSite

  Ervaringen Halfords

  Halfords, voluit Halfords Group Plc, is een winkelketen voor fiets- en auto accessoires. Naast fysieke winkels houdt Halfords er ook een online webshop op na die ook te bereiken is vanuit België. Het assortiment van Halfords bestaat uit onder andere autoradio's en andere autoaccessoires. Maar ook fietsen en fietsaccessoires, navigatiesystemen, motorhelmen en motorkleding, kampeerartikelen en diverse producten waar ouderen mobiel mee kunnen blijven (denk aan rollators, scootmobielen en wandelstokken). Naast dit alles hebben de fysieke winkels een werkplaats voor eventuele fietsreparaties. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Halfords hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Halfords

  De naam Halfords komt oorspronkelijk uit Engeland. In 1892 begon de Engelsman Frederick W. Rushbrooke een ijzergroothanel in Birmingham. Deze winkel verhuisde in 1902 naar Halford Street in Leicester (vandaar de naam), waar hij fietswaren begon te verkopen. In 1931 opende het tweehonderdste filiaal en in 1945 werd de Birmingham Bicycle Company aangekocht. De eerste Halfords fysieke winkels in Nederland werden pas in 1973 geopend. In 1986 nam de Nederlandse directie de formule, op dat moment dertig winkels, over. Het aantal winkels groeide daarna en ook begon het bedrijf uit te breiden naar België waar zij tien winkels openden. De fysieke winkels in België zijn inmiddels al een tijdje gesloten maar in 2013 werd er wel een Belgische webwinkel gestart waar alle producten nog steeds beschikbaar bleven.

  My Favorite Online Shops & How I Order

  Producten en Diensten

  Halfords onderscheid dus twee soorten producten. Producten voor auto's en producten voor fietsen. Maar wat is er nou precies te koop voor auto's en wat is er nou precies te koop voor fietsen binnen het bedrijf? De producten voor auto's zijn onderverdeeld in de volgende categorieën, deze categorieën zijn: auto radio, auto interieur, auto onderdelen, motor olie, winter, veiligheid, sneeuwkettingen, wieldoppen, auto stoel, dash cam en bescherming.

  Fietsen worden onderverdeeld in twee categorieën: de daadwerkelijke fietsen zelf (denk aan e-bikes, vouwfietsen, kinderfietsen, stadsfietsen etc.) en accessoires voor fietsen (fietsendragers, lampen voor de fiets etc.). Bij de producten die Halfords levert vanaf hun webshop geldt voor alles dat gratis verzending mogelijk is maar wel pas als u voor meer dan veertig euro aan producten koopt. Op de website van Halfords kunt u echter wel live chatten met een gespecialiseerde medewerker van Halfords die u advies kan geven over de auto en/of fiets onderdelen die u nodig heeft of denkt nodig te zullen hebben. Ook heeft het bedrijf een e-mail en een telefoon nummer wat u kunt gebruiken om contact met hun op te nemen mocht dat nodig zijn.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Halfords
  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Halfords op ErvaringenSite te delen door middel van een review zodat andere mensen ook een goed en transparant beeld krijgen van het bedrijf Halfords.. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Halfords vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Halfords.

  Halfords
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Halfords

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Halfords een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Halfords. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Halfords actief?

  Halfords is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Halfords gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.