ErvaringenSite

  Ervaringen Kapperskorting.com

  Kapperskorting.com: professionele producten tegen de prijzen van een thuiskapper. We willen allemaal een fijn en goed kapsel, maar liever niet teveel betalen. De producten die jouw kapper gebruikt kun je een stuk goedkoper krijgen bij kapperskorting.com. Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen? Lees dan verder!

  Goedkoop is nu geen duurkoop

  Stiekem is de shampoo van de kapper het allerlekkerst en je haar zit toch anders als je daar net vandaan komt. Met die haarlak, dat schuim of die styling-tools blijft het net wat beter in model. Het zou zo fijn zijn als je die producten ook thuis had. Dat kan met kapperskorting.com. Zij vertegenwoordigen de kappersbranche met alle bekende producten uit België, maar ook uit het buitenland. Ze zijn de grootste online kappersgroothandel van België en België en willen jou de beste prijs bieden. Niet verkeerd toch?


  Koefnoen - Guurtje bij de kapper

  Meer dan alleen kappersproducten

  Hoewel de meeste mensen bij het woord kapper aan haarverzorging denken, heeft kapperskorting.com nog veel meer in huis. Ze hebben meer dan 15.000 producten van 100 verschillende vooraanstaande merken. Een groot assortiment dus, vol kappersproducten en beautyproducten die daar toch een beetje bijhoren. Bij deze webshop kunnen particulieren, mobiele kappers, thuiskappers en kapsalons snel, makkelijk en voordelig inkopen. Je vindt er producten in de categorieën:
  — Haarverzorging
  — Styling & finishing producten
  — Haarkleuring
  — Omvormingsproducten
  — Extensions
  — Make-up
  — Huidverzorging
  — Nagelproducten
  — Haaraccessoires
  — Styling tools
  — Professionele kappersbenodigdheden

  Snel en makkelijk

  Je wacht in je leven al lang genoeg, dus daarom wil deze webshop ervoor zorgen dat jij altijd snel en makkelijk kunt shoppen. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur ‘s avonds en zijn je producten op voorraad? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. En boven de dertig euro betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Welke bekende merken ga jij shoppen? Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor L'Oréal Professionnel, Wella Professionals, Schwarzkopf, Goldwell, CHI, Tangle Teezer of Invisibobble. Maar er zijn nog veel meer mooie merken. En als je een merk wilt hebben wat ze deze webshop nog niet verkoopt, stuur je hen gewoon een mail. Zij gaan dan kijken of ze dit product alsnog in het assortiment op kunnen nemen.

  Contact opnemen met Kapperskorting.com

  Soms wil je ergens meer van weten, heb je een opmerking, een vraag of misschien een klacht. Dan wil je dat je snel en makkelijk contact op kunt nemen met een bedrijf. Daar is deze webshop goed in. Je kunt hen per mail, Whatsapp en chat van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 22.00 uur bereiken, op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zelfs op zondag van 13.00 uur tot 22.00 uur. Wil je liever even bellen? Ook dat kan. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Handig toch?

  Blijven groeien

  Bij Kapperskorting.com willen ze blijven groeien. Dit kan alleen als klanten kritisch blijven en verbeterpunten doorgeven aan de organisatie. Heb je een idee hoe de webshop van Kapperskorting.com nog beter kan worden? Dan kun je hen een bericht sturen op info@kapperskorting.com. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen krijg je een inhoudelijke reactie. Heb je geen verbeterpunt, maar wel een klacht. Dan kun je die ook naar hen mailen of voorlegggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform of het klachtenformulier invullen op de consumentenpagina van Thuiswinkel.org.

  Heb jij al eens iets besteld bij Kapperskorting.com?

  Kocht jij al eens die perfecte krulborstel, een superfijne shampoo voor droog haar of de juiste tondeuse voor mannen? Dan heb jij dus ervaring met deze online winkel voor kappersbenodigdheden. En andere mensen zijn nieuwsgierig. Wat vond jij ervan? Hoe verliep het betaalproces, werd je tijdens je bestelling goed op de hoogte gehouden en heb je (goed) contact gehad met de klantenservice? Help anderen om ook voordelig en snel de fijnste kappersproducten online te bestellen en laat hier jouw ervaringen achter!

  Lees hier klantenervaringen en beoordelingen over Kapperskorting.com. Hoe zijn de service, levering, prijzen en bestelgemak deze webshop? Lees reviews

  Kapperskorting.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Herenhandschoenen

  Veel te klein,vrouw past er amper in geen terugbetaling paypal claim geopend paypal heeft terugbetaald schande dat zoiets in huidige tijden gebeurt

  Door: Ringoot Rudy13-05-2020
  Ringoot Rudy13-05-2020

  Veel te kleine herenhandschoenen vrouw past er nauwelijks in geen terugbetaling mogelijk paypal claim geopend terugbetaling door paypal NOOIT MEER

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Wegwerp kapmantels

  Bestelling geplaatst en betaald,geen bevestiging ontvangen.
  2 mails gestuurd,geen antwoord.
  Dus geld kwijt en geen produkten

  Door: Sabine Willems29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Kapperskorting.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kapperskorting.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Kapperskorting.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kapperskorting.com actief?

  Kapperskorting.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kapperskorting.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.