ErvaringenSite

  Ervaringen Newchic

  Je hebt af en toe wel wat nieuwe kleding nodig. de juiste kleding vinden is echter makkelijker gezegd dan gedaan met al die merken, winkels en andere aanbieders. Er is kans dat Newchick de soort kleding biedt die je zoekt. Maar wat zal de kwaliteit van die jurken nou zijn? Zullen die tops nou echt wel zo lekker zitten? Hoe lang zullen die schoenen nou echt meegaan? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Newchick jouw nieuwe sieraden wel binnen een redelijke tijd komen bezorgen? En wat zal de klantenservice van Newchick te zeggen hebben als je tas toch niet op die van het plaatje lijkt? Alleen mensen die al kleding of accessoires bij Newchick vandaan hebben kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Newchick echt in elkaar zit. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Newchick verwacht kan worden.

  Over Newchick

  Newchick is een kledingwinkel. De winkel is in 2015 opgericht. Ze hadden toen en hebben nu nog steeds een visie: ze willen namelijk de nieuwste mode betaalbaar maken. Je moet er goed uit kunnen zien voor minder geld. Ze zijn inmiddels tot een wereldmerk uitgegroeid. Ze hebben kleding voor zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen hebben ze tops, jassen, vintage jurken, panty’s, tops, jasjes, T-shirts, broeken, jeans, spijkerkleding, blouses, sweatshirts, capri’s, leggings, shirts en nog veel meer. Er is zelfs een plus size afdeling met kleding voor mensen die een maatje meer hebben. Ook voor mannen hebben ze een hele selectie. Denk hierbij aan vesten, tank tops, parka’s, pakken, zwemkleding, sweaters, pyjama’s, hoodies, boxershorts enzovoort. Maar er is meer dan alleen kleding. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ze terecht voor handtassen, schoudertassen, rugtassen en portemonnees. In deze tassen kun je al je persoonlijke bezittingen met je meedragen. Hun assortiment schoenen bevat laarzen, platte schoenen, nette schoenen, slippers, loafers, sneakers, sandalen en pumps. Er is ook een afdeling beauty met daarin make-up en cosmetica waarmee je jezelf kunt opmaken en kleine oneffenheden kunt verbloemen. Een ketting, armband of ander mooi sieraad kan je look helemaal afmaken. Voor je huis hebben ze dan nog wat woondecoratie, textiel, tuinzaadjes, decoratieve verlichting en feestverlichting. En hun laatste categorie is die van kinderen en hun moeder voor moeders en kinderen die in dezelfde stijl gekleed willen gaan.


  Een speciaal gilet van Newchick.

  Diensten van Newchick

  De kleding en andere accessoires van Newchick kan online worden besteld. Er is een Newchick bezorgservice die het shirt of jurkje netjes naar je op zal sturen. Ook heeft de kledingwinkel een klantenservice om je te adviseren als je om raad verlegen zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Newchick

  Heb jij zelf al kleding van Newchick in de kast hangen? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit kledingmerk. Hoe prettig zitten die jeans nou echt? Paste het jurkje of klopte de maat helemaal niet? Moest je lang wachten tot je nieuwe oorbellen werden bezorgd? En wat voor een klantenservice biedt Newchick aan als er iets mis blijkt te zijn met je tuinartikelen? Laat je eigen Newchick review achter en vertel ons wat jouw mening over deze kledingwinkel nou echt is.

  Newchic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  6
  70% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  3.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Winterjas en laarsjes.

  Mooie jas en snipper mooie laarsjes.Het is wel lang wachten op je bestelling.Ik heb ook al doeanekosten moeten betalen.Zeer dringend filiaal openen in Europa.

  Door: Vermuyten Erna12-12-2019
  Katelijne Van Damme25-07-2020

  Op 1 juni besteld en betaald. 21 juni zou bestelling aankomen....we zijn 25 juli en nog niks ontvangen....straks is de zomer voorbij en dan moet ik dat bloesje ook niet meer hebben.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Winterjas en laarsjes.

  Geen minpunten.Ondertussen ook al sandalen besteld en gekregen'Mooi en juiste maat.Ik bestel nog meer.Supper tevreden.

  Door: Vermuyten Erna08-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  bloesje

  Op 1 juni besteld, stond bij dat ik rond 21 juni zou ontvangen. Nu zijn we bijna 2 maanden later en nog niks ontvangen. Straks is de zomer voorbij en heb ik er niets meer aan. Ik bestel nooit meer daar!

  Door: Katelijne Van Damme25-07-2020
  Creemers relinde 14-09-2020

  Betaling is samen met de bestelling gebeurt. Misschien komt mijn bestelling nog voor volgende zomer toe.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  29/04/20200 betaald en nog niets ontvangen op 1 juni 2020

  niet echt goeie punten sorry

  Door: liesbeth De Meulemeester01-06-2020
  Magda Aelvoet26-06-2020

  Op 11/5 betaald en op 26/6 nog altijd niets ontvangen en ook geen enkele verwittiging, verklaring!!!

  Frank Francken15-07-2020

  Op 07-06-2020 een bevestiging gehad dat mijn bestelling verstuurd is. Nu 15-07-2020 nog niets ontavngen. Op vragen via mail waar mijn bestelling blijft geen antwoord. Oplossing wordt simpel voor mij. Ga juridische maatregelen nemen om deze onderneming hier in NDERLAND te verbieden. Ze hebben nu net de verkeerde te pakken. Klote firma

  Klote bedrijf vanaf 23 juni besteld en betaald op31 july nog niets gekregen straks zal de winter terug en hek ik er niets meer aan het zal mijn eerste keer en mijn laatste keer zijn...31-07-2020

  Klote bedrijf ! vanaf 23 juni besteld en betaald op 31 july nog niets gekregen straks zal de winter terug en heb ik er niets meer aan het zal mijn eerste keer en mijn laatste keer zijn

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  mondmaskers

  Bestellingen 83190093 order processing op 13/4/2020, 83190094 shipped op 19/4/2020 en 83190095 shipped op 3/5/2020 gedaan op 13/4 nog steeds niks ontvangen.
  Besteld via priority air mail : 7-25 business days : zijn nu dus te laat volgens die voorwaarden.

  Door: jos Wyndaele18-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  schoenen ordernr 81984356

  Betaald op 12 03 2020 en nog niets ontvangen! Tracking geeft aan dat shipment gebeurde op 20 03 2020, maar nog niets gezien.

  Door: KAREL VRANKEN22-04-2020
  Van Hove Sabien14-07-2020

  betaald op 15 mei en tot op vandaag nog niets ontvangen. Al contact gehad met de firma via de lifechat : steken zich weg achter corona !!! Ik bestel daar nooit meer !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Order 749411762

  Ik krijg vandaag de betaling aan van de bank maar ik heb mijn bestelling van 18 oktober nog steeds niet gekregen. Waar blijft die???
  Sjaal red #03

  Door: Brigitte Melis19-11-2019
  Schoofs roeland06-05-2020

  Bestelling na 6 weken nog niet ontvangen!! Volgens hun shipped op 02- 04- 2020. Ik ben benieuwd, betaald 50 € ++

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  schoenen

  Met een beetje geduld bekom je een kwaliteitsproduct tegen zeer goede prijs

  Door: Marc Martens21-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  ordernr. 69950000

  Waar blift mijn bestelling?

  Door: Brunhilde Van Eeckhoven24-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Schoenen

  Schoenen besteld nooit gekregen zjjn oplichters bedrijf is in China alle antwoorden die je vraag zijn computer gegenereerd....

  Door: Francisca Pierino02-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Newchic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Newchic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Newchic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Newchic actief?

  Newchic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Newchic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.