ErvaringenSite

  Ervaringen PUMA

  Puma, ook wel Puma SE, is een Duits bedrijf dat atletische en casual schoenen, kleding en accessoires ontwerpt, produceert en verkoopt. Puma is de derde grootste fabrikant van sportkleding wereldwijd. Sinds 2017 heeft Puma meer dan 13,000 mensen in dienst en distribueert het bedrijf zijn producten in meer dan 120 landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Puma lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Puma

  In het jaar 1924 werd de firma "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" opgericht door de broers Rudolf en Adolf Dassler. De relatie tussen de broers verslechterde in de oorlog en in 1948 besloten zij om te splitsen, dit werden de twee bedrijven Adidas en Puma. Beide bedrijven zijn nog steeds gevestigd in Herzogenaurach in Duitsland. Na de splitsing van zijn broer registreerde Rudolg het bedrijf oorspronkelijk als Ruda (afgeleid van Rudolf Dassler). Pas later werd de naam veranderd naar Puma, voorzien van het Puma-logo en de kenmerkende "Formstrip" die in 1958 werd geïntroduceerd. Puma is een naamloze vennootschap sinds het jaar 1986. Het bedrijf is genoteerd aan de beurs van Frankfurt.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  Producten en diensten van Puma

  Puma heeft in al de jaren dat ze bestaan aardig wat bereikt. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld een belang van vijf procent in de Duitse sportclub Borussia Dortmund, waarvan het bedrijf sinds 2012 de leverancier is. Hiernaast is het bedrijf ook de belangrijkste producent van raceschoenen en racepakken. Zij zijn dan ook de belangrijkste producent van Formule 1 en NASCAR kleding. Ze wonnen ook de rechten om de kampioenen van de FIFA wereldbeker van 2006, het Italiaanse nationale voetbalteam, te sponsoren en de kleding te maken en te sponsoren die door het team werd gedragen. Ook ging het bedrijf een samenwerking aan met BMW, Ducatie en Ferrari om Puma-Ferrari, Puma-Ducatie en Puma-BMW schoenen te maken.

  In december 2014 werd de internationale superster Rihanna benoemd tot creatief directeur van Puma, zij is sindsdien verantwoordelijk voor de leiding over de dameskledinglijn. Naast kleding en schoenen van diverse bekende sterren en merken heeft Puma ook elektronica. Zo introduceerde het bedrijf in 2018 de RS-computer opnieuw. RS staat voor Runningsystem. Deze zit ingebouwd in een schoen en bevat technologieën zoals een accelerometer en bluetooth. Zo probeert Puma zich van andere soortgelijke bedrijven te onderscheiden, door voor iedereen wat wils aan te bieden.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Puma

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Puma? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Puma op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Puma vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Puma of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Duitse bedrijf Puma nu achter.

  PUMA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PUMA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PUMA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PUMA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PUMA actief?

  PUMA is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PUMA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.