ErvaringenSite

  Ervaringen Under Armour

  Under Armour is een van oorsprong Amerikaanse onderneming die zich specialiseert in het produceren van sport artikelen voor dames, heren en kinderen. Het bedrijf is gevestigd in Baltimore, in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Under Armour lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Under Armour

  Het bedrijf Under Armour werd in het jaar 1996 opgericht door Kevin Plank. Het bedrijf is gevestigd in Baltimore in de Verenigde Staten maar heeft ook een Europees hoofdkantoor dat zich bevindt in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Sinds 2015 is de voetballer Memphis Depay een promotor voor het Amerikaanse merk in Europa. Naast hem worden er een aantal spelers en clubs gesponsord met teamkleding. In 2016 nam Under Armour de Belgische modeontwerper Tim Coppens, een alumnus van de Antwerpse Mode Academie, aan als creatief directeur voor een nieuwe collectie genaamd Under Armour Sportswear (afgekort UAS).

  Krannich Solar Online-Shop Tutorial 2016

  Producten en diensten van Under Armour

  Under Armour is dus een onderneming die zich specialiseert in het produceren van sport artikelen voor iedereen. De bedrijfscultuur van het bedrijf is continu gefocust op het beter laten presteren van sporters. Dit doen zij onder meer door innovatie, sport en technologie samen te brengen. Dit wil het bedrijf doen door met zeer gedreven mensen te werken, als ze dat elke dag doen ontstaan er vanzelf nieuwe en innovatieve producten en groeit het bedrijf. Door deze dingen kan Under Armour vandaag de dag een breed assortiment aan sport gerelateerde producten bieden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan schoenen, ondergoed en vrijetijdskleding. Allemaal zijn de producten ontwikkeld zodat sporters zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden, presteren en herstellen.

  De meest gewilde producten van het Amerikaanse bedrijf zijn by far de trainings producten. Van T-shirts tot trainingsbroeken, voor zowel binnen als buiten. Deze producten maken bijna driekwart van de omzet van het bedrijf. Dit aandeel is de afgelopen jaren wel iets afgenomen door de introductie van het schoenen segment in 2006. De accessoires die het bedrijf ook verkoopt zijn goed voor een kleine tien procent van de omzet.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Under Armour

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Under Armour? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Under Armour op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Under Armour vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Under Armour of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Under Armour nu achter.

  Under Armour
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Under Armour

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Under Armour een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Under Armour. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Under Armour actief?

  Under Armour is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Under Armour gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.