ErvaringenSite

  Ervaringen Van De Moer Instruments

  Altijd al een instrument willen bespelen of ben je op zoek naar een nieuw instrument? Kijk eens bij Van De Moer Instruments, je vindt er een groot aanbod van verschillende muziekinstrumenten. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Van De Moer Instruments lees je hier, op ErvaringenSite Heb je ervaring met Van De Moer Instruments? Laat dan zeker een reactie achter!

  Over Van De Moer Instruments

  Van De Moer Instruments, vroeger gekend als 'Orgelmelodie' is een muziekhandel met een ruim aanbod aan kwaliteitsinstrumenten en verzekert een persoonlijke, warme aanpak. Van De Moer Instruments heeft drie filialen, in Aalst, Geraardsbergen en Borsbeek (Antwerpen). In zowel de winkel als de webshop kan iedereen vinden wat hij of zij zoekt. Het bedrijf heeft een uitgebreide catalogus en interessante aanbiedingen. Van De Moer Instruments vindt service ook heel belangrijk. De medewerkers staan altijd klaar met technische en andere ondersteuning. Van De Moer Instruments wil een plek waar iedere muzikant zich thuis voelt, andere muzikanten kan vinden en in een vrije sfeeralles kan testen en uitproberen.


  Introductiefilmpje van Van De Moer Instruments

  Diensten van Van De Moer Instruments

  Bij Van De Moer Instruments vind je een ruim aanbod van gitaren en bassen, drums, toetsinstrumenten, orgels, blaasinstrumenten, zaken voor licht en geluid, voor in de studio studieboeken, accessoires en meer. Je krijgt er ook alle nodige uitleg en ondersteuning voor het maken van een goede keuze. Bij Van De Moer Instruments kan je ook muzieklessen nemen, privélessen met een leerkracht, zodat je al het potentieel uit je instrument haalt. Als er een probleem is met je instrument kan je die altijd binnenbrengen bij de hersteldienst.

  Klachten of vragen voor Van De Moer Instruments

  Heb je vragen of een klacht over Van De Moer Instruments?

  Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier op de website of je kan ook bellen naar de dichtstbijzijnde winkel of gewoon even langsgaan. Op de website vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Van De Moer Instruments?

  Heb je net een prachtig instrument gekocht? Heb je ervaring met de muzieklessen? Wat vond je van de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Van De Moer Instruments. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Sta je op het punt om een aankoop te doen bij Van De Moer Instruments? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Van De Moer Instruments
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fender American Ultra, VOX ac30, accessoires

  Al jaren klant, zowel in Aalst als in Geraardsbergen. Kennen de producten heel goed, en zijn zeer hulpvaardig. Al paar keer in Aalst geweest voor herstellingen en afstellingen en professioneel geholpen door de luthier van dienst.

  Door: Jef Goetvinck 29-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gitaarsnaren + stemmen

  Plaatsen van snaren + stemmen ,totaal niet aan de verwachtingen voldaan 20 euro betalen zonder betaalticket voor het stemmen van gitaar waaruit achteraf blijk dat dit alles behalve behoorlijk is uit gevoerd . Zal bij deze eerste en laatste maal zijn.

  Door: Rudy Van Buynder 20-02-2020
  Stijn 29-05-2020

  Beste Rudy, als de herstelling niet naar wens was zetten we dit graag voor je recht in één van onze winkels (Aalst, Geraardsbergen, Borsbeek). Mvg Team Van de Moer Instruments

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Van De Moer Instruments

  Uw beoordeling

  FAQ