Weight Watchers

31 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Weight Watchers komt uit 31 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Weight Watchers gevonden hebben:

ErvaringenSite (29)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen.


Over Weight Watchers

Weight Watchers, nu bekend als WW, is een bedrijf dat diensten en producten aanbiedt voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Opgericht door Jean Nidetch in 1963 in Queens, New York, begon het als een wekelijkse bijeenkomst voor vrienden om elkaar te ondersteunen bij het afvallen. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde onderneming met een programma dat zich richt op een gezonde levensstijl, een evenwichtige voeding, lichaamsbeweging en een ondersteunende gemeenschap. WW gebruikt een puntensysteem om mensen te helpen voedingskeuzes te maken en biedt apps en tools voor het bijhouden van voeding en gewichtsverlies.


Contactgegevens

🌐 www.weightwatchers.beCategorieën

Dieet & Gezond | Afvallen