ErvaringenSite

  Ervaringen ancestry

  Ancestry, voluit ook wel Ancestry.com LLC, is een particulier online bedrijf dat gevestigd is in Lehi, Utah. Het is het grootste winstgevende genealogiebedrijf ter wereld en exploiteert een netwerk van genealogische historische documenten en verwante genetische genealogische websites. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ancestry lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het online bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Ancestry
  Het bedrijf werd opgericht, oorspronkelijk als Infobases, in het jaar 1990 door Paul Brent Allen en Dan Taggart, zij waren allebei afgestudeerd aan de Brigham Young University. De eerste producten van het bedrijf Infobases waren diskettes en compact disks die vanaf de achterbank van de auto van de oprichters werden verkocht. Op 1 januari 1997 kocht het moederbedrijf van Infobases, Western Standard Publishing, Ancestry Inc. De oprichters van Infobases Paul Brent Allen en Dan Taggart begonnen Ancestry Inc. onafhankelijk van Infobases in juli 1997 te runnen en begonnen met het creëren van een van de grootste online genealogische database services op basis van abonnementen.

  Producten en diensten van Ancestry

  Ancestry heeft verschillende genealogische producten en probeert u dus ook echt te helpen met uw genealogie te begrijpen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gehele stamboom online opvragen. Met een stamboom gaat u generaties terug. Ancestry heeft een van 's werelds grootste verzameling online familie geschiedenis gegevens. Het enige wat u zelf hoeft te doen is alles invullen wat u weet: uw naam, ouders, grootouders, data, locaties, elk klein detail kan al veel helpen met het zoeken van uw stamboom.

  Ancestry heeft ook een andere dienst: AncestryDNA geeft u veel meer dan alleen de plaatsen waar u precies vandaan komt. Met nauwkeurige geografische details en duidelijke historische inzichten verbind het bedrijf u met de plaatsen in de wereld waar uw verhaal en dat van uw familie begon, van unieke regio's tot levende familie leden. Maar hoe duur is dat nou eigenlijk? Een DNA-kit en een World Explorer-lidmaatschap van drie maanden kost honderd dollar. Als u zo'n abonnement afsluit wordt deze automatisch elke drie maanden verlengd voor $79,95 na de introductie aanbieding van drie maanden.

  Ramen lappen, zo doe je dat! 🎥 Algemeen Dagblad Wonen

  Aanbevelingen, klachten en tips over Ancestry

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Ancestry? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Ancestry op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ancestry vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Ancestry of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het online bedrijf Ancestry nu achter.

  ancestry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ancestry

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ancestry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ancestry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ancestry actief?

  ancestry is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ancestry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.