Coursera

Alle reviews

Coursera

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Coursera

Als je graag nieuwe vaardigheden wilt leren of zelfs een volledige opleiding wilt volgen dan kan je dit doen bij het online leerplatform Coursera. Er zijn zeer veel verschillende cursussen en opleidingen te volgen op coursera.org Daarnaast kan je er ook certificaten behalen die herkend worden door de verschillende industrieën en tevens kan je ervoor kiezen om een gehele bachelor of master opleiding te volgen. Door de verschillende klantervaringen te lezen over Coursera op onze reviewpagina van ErvaringenSite kan je bekijken of dit online leer platform de juiste keuze is voor je persoonlijke wensen.

Wat is Coursera
Coursera is een online leerplatform dat is opgericht door twee computer science professoren van Stanford University. Dit e-learning platform biedt meer dan 3000 online cursussen en opleidingen in samenwerking met wereldwijde bekende universiteiten en bedrijven. Je kan ervoor kiezen om een persoonlijke cursus te volgen, een bachelor degree of een master degree. Tevens zijn er professionele certificaat programma’s beschikbaar die erkend zijn door het werkveld en waarmee je nieuwe functies of promoties voor jezelf kan veiligstellen. De soorten onderwijs die Coursera aanbiedt zijn heel ruim. Je kan er persoonlijke ontwikkelingscursussen vinden of programma’s om jezelf vaardigheden en skills aan te leren van IBM en Google. Daarnaast kan je ook online opleidingen volgen voor het werkveld zoals de gezondheidszorg of ICT. De meeste cursussen zijn academisch, maar je kan er tevens andere soorten cursussen terugvinden als je goed zoekt.

De producten van Coursera
Op dit online leerplatform kan je gratis cursussen, lessen en opleidingen volgen om je vaardigheden te verbeteren. Je kan alle lesstof inzien, maar je ontvang geen bewijs van deelname of huiswerkopdrachten. Op het moment dat je een diploma wilt behalen voor een bachelor of master of als je een officieel certificaat wilt behalen dan liggen de kosten tussen de 50 euro en honderden euro’s. Dit is geheel afhankelijk van het soort cursus, opleiding en het onderwerp. Voor een vast bedrag per jaar kan je kiezen voor Coursera Plus. Hiermee krijg je ongelimiteerd toegang tot meer dan 90 procent van de online cursussen op het leerplatform met huiswerk opdrachten en bewijzen van afronding. In sommige gevallen kan je subsidie krijgen voor bepaalde kosten.

Complimenten, klachten en tips voor Coursera
Als je op het online leer platform van Coursera een cursus of opleiding hebt gevolgd in de gratis of betaalde variant dan heb je hier vast en zeker positieve of negatieve ervaringen mee opgedaan. Door ervoor te kiezen om een review achter te laten voor andere potentiële studenten kan je deze helpen om een goede keuze te maken. Klantervaringen zijn erg waardevol voor anderen om door te lezen, zodat ze weten wat ze precies kunnen verwachten van het online leerplatform van Coursera.