ErvaringenSite

  Ervaringen Living DNA

  Schijn bedriegt is een zeer accurate uitspraak. Misschien hebben we een zekere huidskleur, maar als we een kijkje dieper nemen, blijkt er een lichte mix te zijn van een of meer andere rassen. Kun je geen zekerheid krijgen van je grootouders omdat ze het zelf niet weten of al overleden zijn? Of je weet niet eens wie je ouders zijn? Om de levensvraag te beantwoorden zijn er DNA-tests. Deze klinken echter best duur en passen dus niet in je budget. Vergelijk daarom verschillende bedrijven die deze dienst aanbieden. Om te kijken welke het proberen waard zijn, zijn er natuurlijk reviews die je kunt lezen. Start je zoektocht vandaag en stop met vragen waar je voorouders vandaan komen.

  Over Living DNA

  Living DNA is een bedrijf dat in 2006 in het Verenigd Koninkrijk werd geregistreerd door David en Hannah Nicholson. Gepassioneerd door wetenschap creëerden zij een eenvoudige kit om via het DNA te ontdekken waar onze voorouders over de hele wereld vandaan komen.

  Energiesystemen: Algemeen

  Verschillende Living DNA-testkits

  Living DNA biedt pakketten waarmee je de lange lijn geschiedenis achter jezelf kunt ontdekken. Kom te weten waar je voorouders vandaan kwamen. Deze info zie je in jouw DNA opgedeeld in meer dan 150 regio's wereldwijd. Subregionale details worden weergegeven om meer details over je stamboom te laten zien. Naast deze voorouder-testkits biedt Living DNA ook testpakketten voor je gezondheid. Met voedings- en fitness-testkits kun je jouw levenskwaliteit proberen te optimaliseren. De Living DNA Nutrition Test is bedoeld om genetische varianten in het DNA te vinden die van invloed kunnen zijn op de vitamine- en mineralenhuishouding van jouw lichaam. Hiermee krijg je tips over welke voedingsmiddelen en voedingsstoffen geschikt zijn voor je dieet. De Fitnesstest van het Living DNA is bedoeld om het juiste type lichaamsbeweging voor te kunnen vinden. Met deze kit worden de zuurstoftoevoer, maximale kracht voor je spieren, spierherstel, vasculaire reactie en peesuithoudingsvermogen getest.

  Diensten van Living DNA

  Nadat je een of meerdere testkits besteld bij Living DNA, sturen ze hem naar je toe. Hiervoor kun je kiezen tussen standaard of express levering. Zo verzamel je zelfstandig thuis het DNA door de instructies in de verpakking te volgen. Hierna stuur je hem terug naar Living DNA met behulp van hun gratis retourzakje. Volg de status van je kit en controleer de resultaten online vanaf hun website. Deze brengen ze in zes tot acht weken in orde om te worden gezien. Living DNA garandeert je privacy en veiligheid, houdt je staal en resultaten veilig en anoniem. Zonder uitdrukkelijke toestemming delen ze de data nooit. Door in te loggen, kun je ook enkele upgrades aanschaffen, zoals een recente voorouder uitbreiding, volledige voorouder upgrade of enkele persoonlijke opwaarderingen.

  Complimenten, Klachten en Tips over Living DNA

  Om al je vragen te beantwoorden heeft Living DNA een Support Center voor je klaar staan. Hier vind je de antwoorden op problemen bij het nemen van de staal, hoe je de kits kunt kopen en hoe je de resultaten moet interpreteren. Heb je verdere vragen, dan is er een contactformulier op de website, e-mailadres en telefoonnummer beschikbaar. Om je ervaringen bij Living DNA met de wereld te delen, kun je een recensie plaatsen hiernaast. Door hierin te delen wat je goed en slecht vond, help je anderen die ook van de dienst gebruik willen maken.

  Living DNA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Living DNA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Living DNA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Living DNA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Living DNA actief?

  Living DNA is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Living DNA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.