Springer

Alle reviews

Springer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Springer

Als u een wetenschappelijk onderzoeker bent of u bent een journalist in de wetenschap dan zult u wellicht de naam Springer gehoord hebben. Een uitgever die al enige jaren werkzaam is en veel boeken onder hun eigen naam hebben uitgebracht in diverse wetenschappelijke onderwerpen. Hier op ErvaringenSite leest u wat andere mensen van dit bedrijf vinden en leest u reviews van degene die daadwerkelijk in contact zijn geweest met Springer. Door te lezen wat hun bevindingen zijn kunt u zich een goed beeld vormen van het bedrijf.

Over Springer
Springer is een uitgeverij van boeken, artikelen en tijdschriften op het gebied van wetenschap, geneeskunde en technologie. Het bedrijf is op gericht in 1950 door Bernard Springer. Wat klein begon, groeide uit tot een bedrijf wat ondertussen bijna drie duizend tijdschriften en meer dan driehonderdduizend boeken heeft uitgebracht. Als bedrijf zijn ze gevestigd in New York en biedt mogelijkheden en kansen voor zowel schrijvers, klanten als partners. Springer ontwikkelt, beheert en verspreidt kennis via allerlei media en bieden zo onderzoekers de mogelijkheid om hun resultaten te kunnen verbeteren en vooruitgang te boeken in hun vakgebied. Springer richt zich als bedrijf zowel op de uiteindelijke consument van deze media zoals boeken en artikelen die ze aanbieden, maar ook op de schrijvers van de inhoud hiervan en de diverse partners die het voor hen in de markt zetten.

Producten en Diensten Springer
Springer biedt klanten meer dan tien miljoen wetenschappelijke documenten aan en hebben meer dan driehonderdduizend boeken te koop. Wanneer je een geprint boek koopt bij Springer verzenden ze deze gratis over de hele wereld. Betreft dit een e-book dan kun je deze meteen lezen op je door voor gewenste apparaat. De boeken van Springer zijn gesorteerd op 27 verschillende thema’s zoals; gedrag, klimaat, energie, opleiding, filosofie en zo voorts.
Springer biedt naast de boeken en tijdschriften die ze aanbieden ook verschillende services aan. Zo hebben ze speciaal voor adverteerders mogelijkheden op als partners marketing activiteiten te delen. Voor mensen die reviews van boeken schrijven bieden ze de mogelijkheid om een speciale kopie daarvoor te ontvangen. Voor bibliothecarissen hebben ze een ondersteuningsmogelijkheid die hen in staat stelt om makkelijk door het gehele aanbod te zoeken naar het het gewenste boek of artikel. Voor schrijvers van wetenschappelijke artikelen kunnen ze als uitgever geheel ontzorgen als het gaat om printen, publiceren, marketing, distributie en overige zaken die er bij komen kijken.

Uw bevindingen, ervaringen en mening Springer
Heeft u ooit een boek gekocht via Springer? Dan horen we graag uw mening over het bedrijf en uw ervaring van a tot z als het gaat om zaken als klantvriendelijkheid, kennis, gemak en overige zaken die u denkt dat anderen zouden moeten weten voordat ze overgaan tot het bestellen van een boek via Springer. Heeft u misschien ooit een wetenschappelijk artikel uitgebracht via dit bedrijf, dan willen we u vragen om een review hier achter te laten en daar mee anderen inzicht te geven in de positieve maar misschien ook negatieve ervaringen die u met Springer heeft opgedaan.