Udemy

Alle reviews

Udemy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Udemy

Bent u op zoek naar cursussen die u gemakkelijk thuis kunt volgen? Of wilt u graag leren programmeren naast uw vaste baan? Dan is misschien Udemy een optie voor u. Deze pagina gaat over Udemy, één van de grootste platforms ter wereld voor cursussen die gericht zijn op massale deelname waarbij deelnemers niet zijn verbonden aan hun locatie. Het cursusmateriaal wordt verspreid over het internet en het is mogelijk voor iedereen om te deelnemen. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Udemy, verder kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers en hier vervolgens op reageren. Als u zich afvraagt wat de kwaliteit is van de aangeboden cursussen, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

Over Udemy
Udemy is een verzonnen woord en het wordt uitgesproken als oe-de-mee, het is een samenstelling van de Engelse woorden you (jij) en academy (academie). In 2007, kwam de Turkse Eren Bali met het idee voor een virtuele live klaslokaal terwijl hij in Turkije woonde. Hij zag grote potentie in zijn idee en toen hij 2 jaar later verhuisde naar Silicon Valley, lanceerde hij Udemy samen met medeoprichters Oktay Caglar en Gagan Biyani. Hun idee werd meer dan 30 keer afgekeurd door diverse investeerders, uiteindelijke besloten ze om het platform zelf te lanceren. Binnen een paar maanden hadden ze al 1000 instructeurs met 2000 cursussen op het platform staan. Tegenwoordig behoort Udemy tot één van de grootste platforms voor het volgen van onlinecursussen en hebben ze ongeveer 4000 werkgevers in dienst over de hele wereld. De website is beschikbaar in 17 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

Diensten van Udemy
Udemy is een platform voor MOOC (massive open online course). In algemeen Nederlands zijn dit cursussen die massaal gevolgd kunnen worden, waarbij het niet uitmaakt waar de deelnemers zich bevinden. De cursussen die worden aangeboden zijn niet alleen voor studenten, maar ook voor professionals. Voor elke cursus die u wilt volgen moet u apart voor betalen. Tegenwoordig zijn er meer dan 130.000 onlinecursussen beschikbaar op Udemy. Een paar van de meeste populaire categorieën op Udemy zijn visueel ontwerpen, softwareontwikkeling, marketing, fotografie en muziek. Als u niet tevreden bent met uw cursus, kunt u binnen 30 dagen uw geld terugvragen.

Certificaat 
De cursussen die Udemy aanbiedt worden gegeven door experts in hun vak, maar Udemy is geen erkende academische instelling. Voor alle betaalde en voltooide cursussen van Udemy krijgt u een certificaat, als bewijs voor uw prestatie en voltooiing van de cursus.

Uw mening over Udemy
Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen te informeren, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Maar om dit waar te maken, hebben we uw hulp hierbij hard nodig. Dus als u weleens een cursus heeft gevolgd op Udemy, willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Hiermee kunt u onze andere bezoekers informeren, met wat ze kunnen verwachten bij deze online platform voor cursussen.