ErvaringenSite

  Ervaringen Udemy

  Bent u op zoek naar cursussen die u gemakkelijk thuis kunt volgen? Of wilt u graag leren programmeren naast uw vaste baan? Dan is misschien Udemy een optie voor u. Deze pagina gaat over Udemy, één van de grootste platforms ter wereld voor cursussen die gericht zijn op massale deelname waarbij deelnemers niet zijn verbonden aan hun locatie. Het cursusmateriaal wordt verspreid over het internet en het is mogelijk voor iedereen om te deelnemen. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Udemy, verder kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers en hier vervolgens op reageren. Als u zich afvraagt wat de kwaliteit is van de aangeboden cursussen, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over Udemy
  Udemy is een verzonnen woord en het wordt uitgesproken als oe-de-mee, het is een samenstelling van de Engelse woorden you (jij) en academy (academie). In 2007, kwam de Turkse Eren Bali met het idee voor een virtuele live klaslokaal terwijl hij in Turkije woonde. Hij zag grote potentie in zijn idee en toen hij 2 jaar later verhuisde naar Silicon Valley, lanceerde hij Udemy samen met medeoprichters Oktay Caglar en Gagan Biyani. Hun idee werd meer dan 30 keer afgekeurd door diverse investeerders, uiteindelijke besloten ze om het platform zelf te lanceren. Binnen een paar maanden hadden ze al 1000 instructeurs met 2000 cursussen op het platform staan. Tegenwoordig behoort Udemy tot één van de grootste platforms voor het volgen van onlinecursussen en hebben ze ongeveer 4000 werkgevers in dienst over de hele wereld. De website is beschikbaar in 17 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Udemy
  Udemy is een platform voor MOOC (massive open online course). In algemeen Nederlands zijn dit cursussen die massaal gevolgd kunnen worden, waarbij het niet uitmaakt waar de deelnemers zich bevinden. De cursussen die worden aangeboden zijn niet alleen voor studenten, maar ook voor professionals. Voor elke cursus die u wilt volgen moet u apart voor betalen. Tegenwoordig zijn er meer dan 130.000 onlinecursussen beschikbaar op Udemy. Een paar van de meeste populaire categorieën op Udemy zijn visueel ontwerpen, softwareontwikkeling, marketing, fotografie en muziek. Als u niet tevreden bent met uw cursus, kunt u binnen 30 dagen uw geld terugvragen.

  Certificaat
  De cursussen die Udemy aanbiedt worden gegeven door experts in hun vak, maar Udemy is geen erkende academische instelling. Voor alle betaalde en voltooide cursussen van Udemy krijgt u een certificaat, als bewijs voor uw prestatie en voltooiing van de cursus.

  Uw mening over Udemy
  Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen te informeren, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Maar om dit waar te maken, hebben we uw hulp hierbij hard nodig. Dus als u weleens een cursus heeft gevolgd op Udemy, willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Hiermee kunt u onze andere bezoekers informeren, met wat ze kunnen verwachten bij deze online platform voor cursussen.

  Bingel Algemeen

  Udemy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Udemy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Udemy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Udemy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Udemy actief?

  Udemy is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Udemy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.