Ashley Homestore

139 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 3 voor Ashley Homestore komt uit 139 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ashley Homestore gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Product Product

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ashley Homestore wordt beschouwd als een teleurstellende keuze voor meubelaankopen, met een hoge prijs voor slechte kwaliteit producten (-67%). Klanten klagen over herhaalde beschadigingen (-71%), gebrekkige klantenservice en garantie (-75%), en slechte leveringsdiensten (-64%). Hoewel enkele klanten het strakke ontwerp en de vriendelijke medewerkers loven, blijkt uit de meeste reviews dat de algehele ervaring negatief is met een gebrek aan behulpzaamheid en misleidende praktijken. Het garantiebeleid wordt als misleidend beschouwd, met veel klanten die geen compensatie ontvangen voor defecte of beschadigde producten (-78%). De showroom lijkt aantrekkelijk, maar de kwaliteit van de meubels en de service laten veel te wensen over (-82%).

“Bad delivery service and missing pieces”

“Issues with pricing and itemized list”

“Furniture quality issues”

“Teleurstelling over aankoopervaring”

“geen sterrenbeoordeling, pijnlijk proces, beschadigde meubels meerdere keren, gebrek aan hulp van klantenservice”

“Paint peeled off, rubber detached, sliding shelf issue”

“Kapotte meubels, slechte klantenservice”

“Vertraagde levering, beschadigde bestelling, kwaliteitsproblemen”

“Onbevredigende productkwaliteit, onbehulpzame klantenservice”

“Inspanning geleverd om aan specifieke verzoeken van klanten te voldoen, Extra stap zetten om aan bestelvereisten te voldoen”

👍 21   👎 202

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Lyn Go - 4 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Bad delivery service and missing pieces
  • Poor communication and lack of updates
  • Issues with pricing and itemized list
  • Incompetent delivery personnel
  • Furniture quality issues

Kendra Shuler - 4 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Ongeïnformeerd over leveringstermijn
  • Waarschuwing van collega genegeerd
  • Te lange wachttijd voor levering meubelset
  • Teleurstelling over aankoopervaring

Cranium Farside - 4 weken geledenTrustpilot 🔗

  • geen sterrenbeoordeling, pijnlijk proces, beschadigde meubels meerdere keren, gebrek aan hulp van klantenservice

Janet M. - 5 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Paint peeled off, rubber detached, sliding shelf issue
  • Customer service deemed it cosmetic damage, suggested buying replacement parts
  • One year warranty does not cover cosmetic damage
  • Outdoor furniture needs to be stored inside in winter months

Joan M - 5 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Kapotte meubels, slechte klantenservice
  • Vertraagde levering, beschadigde bestelling, kwaliteitsproblemen
  • Onbevredigende productkwaliteit, onbehulpzame klantenservice

Maria Castro - 5 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Goede communicatie in het begin van het proces, Dringendheid van de klant werd in aanmerking genomen en snel gereageerd
  • Inspanning geleverd om aan specifieke verzoeken van klanten te voldoen, Extra stap zetten om aan bestelvereisten te voldoen
  • Gebrek aan betalingsbewijs voor uitgevoerd werk, Betalingsovereenkomst niet nagekomen door klant
  • Onethisch gedrag van de klant, Gebrek aan respect voor inspanningen en toewijding van de dienstverlener
  • Problemen met autorisatie van de klant en communicatiestoornis die leidt tot inkomstenverlies, Vertragingen en gebrek aan professionaliteit vanuit de klant

Ms Berreles - 6 weken geledenTrustpilot 🔗

  • They do not keep up their end of the bargain.
  • The armrest is broken and the wood is dangling inside the couch.
  • Difficult communication with the customer service.
  • Not willing to exchange the broken couch promptly.
  • Overall negative experience with the delivery and quality of the product.

Rob - 6 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Long delivery time
  • Misled about delivery time
  • Constantly lying and making up excuses
  • Couch wasn't even made when sold

Saddek Mehallel - 6 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Inexperienced installation team
  • Wrong parts sent
  • Lack of follow-up to fix issues
  • Unsatisfactory replacements provided

Tee - 6 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Slechte kwaliteit producten, Onbehulpzame klantenservice, Misleidend garantiebeleid, Onbevredigende reactie op klachten

Heidi Brown - 6 weken geledenTrustpilot 🔗

  • couch pilled and fabric snagged
  • cushions don't bounce back
  • extended warranty not covering anything
  • customer service couldn't resolve refund issue

Tg - 7 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Way delayed delivery
  • Limited stock for standard delivery
  • Exchange inconvenience

Gary Reber - 7 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Junk sofa
  • Customer No service

Emma McAnaw - 7 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Damaged Chairs
  • Terrible Customer Service

Mary Herrington - 7 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Pro: None of the furniture matched, had rips and missing parts
  • Pro: Jason was rude and unhelpful
  • Pro: Difficult to get help, problems unresolved after a month
  • Pro: Bad customer service experience, warned others not to buy

Jo Jo - 8 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Insurance is a scam
  • Insurance does not honor claims
  • Sales rep misrepresentation
  • Poor customer service

NK - 8 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Scamming and Victimizing Senior Citizens
  • Breach of Sales Contract
  • Bait and Switch Scam
  • Delivering Broken Furniture
  • Using Fraudulent Tactics
  • Failed the term of the Sales Contract

R. De Wilde - 8 weken geleden

  • Garantie van 5 jaar voor producten gekocht
  • Problemen met servicebezoek
  • Moeilijkheden met communicatie en afspraken
  • Lang wachten op service

Cerica Nelms - 9 weken geledenTrustpilot 🔗

  • worst funiture
  • deliver damaged funiture
  • treat customers like villians
  • send out damaged products
  • lie about everything
  • replacement headboard with same issues

Cathy Julio - 9 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Langere levertijd, Waterschade, Onprofessionele service, Gebrek aan kwaliteitscontrole

Henry H - 9 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Quick response to initial contact
  • Refusal to replace damaged item

Joseph Adami - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Retaining low-paid Philippine based staff over loyal American staff
  • Letting go of long-term American staff

Melissa C. - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Furniture protection plan not honoring claims
  • Poor response from company
  • Lack of communication from store's VP of Ops
  • Fraudulent selling of protection plans

Ricardo - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Wrong size ordered by salesperson
  • Difficulty in resolving the issue
  • Lack of communication from salesperson
  • Unable to exchange or refund item
  • Unsatisfactory resolution after multiple calls

Susan Baker - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Bad customer service
  • Delayed service appointments
  • Inefficient communication between companies
  • Failed warranty service

Max McDaniel - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Great showroom
  • terrible delivery experience
  • false hope from the salesperson
  • delay in delivery
  • actual expected date not met
  • lack of clear communication on delays
  • half the couch delivered
  • other half on backorder
  • cancellation of order contemplated
  • nice couch, bad buying experience

George Duren - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Bad product quality, dangerous

Jonas Daems - 3 maanden geleden

  • Product van slechte kwaliteit
  • Product was beschadigd en versleten
  • Klantenservice niet behulpzaam
  • Hoge prijs voor slechte kwaliteit
  • Geen duidelijke communicatie
  • Website toont misleidende informatie
  • Geen goede retourbeleid

Carmen Garcia - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Difficulty ordering
  • Mismatch in addresses
  • Unable to use store credit
  • Found cheaper option on Amazon

Mike Fisher - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Verspilling van geld
  • Onnauwkeurige productbeschrijvingen
  • Slechte klantenservice
  • Veel slechte reviews

Akeisha Denton - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Warranty not honored

Jeff K - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Wrong furniture delivered
  • Set up not completed
  • Store unresponsive and rude

Sharon Ishman Bray - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Over $8,000 worth of furniture purchased
  • Missed under storage in delivery
  • Difficulty in reaching customer service
  • Incorrect setup by delivery team
  • Items missing from initial delivery
  • Delay in receiving missing items
  • Parts missing for installation
  • Long wait for missing parts
  • Worst customer service experience

Nolan Yilmaz - 3 maanden geleden

  • Slechte kwaliteit meubels bij aankoop
  • Beschadigingen bij levering
  • Onvriendelijke behandeling bij vervanging
  • Gebrek aan communicatie en aandacht voor tevredenheid
  • Langdurig oplossen van problemen
  • Herhaaldelijk nieuwe beschadigingen tegenkomen
  • Niet aan te raden aan anderen

Maes - 4 maanden geleden

  • Agressieve en onprofessionele klantenservice
  • Bedreiging met ontslag bij vragen om opheldering
  • Ongepaste acties zoals foto's nemen van huis
  • Waarschuwing om Ashley Furniture niet aan te raden

Billy J Chambers - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Betaalde $1121,00 voor een gebruikte relaxstoel, doos zag er oud en afgeragd uit, overal krassen en deuken

Saidi - 4 maanden geleden

  • Misbruik van garantie
  • Geen verantwoordelijkheid nemen
  • Slechte communicatie
  • Duur aangekocht product

Steve Seegers - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Horrible products
  • Worse customer service
  • Delayed technician visit
  • Damaged product
  • Technician unable to fix issue
  • $200 gift card not working
  • Resolution still pending after 5 months

Nelson Urbano - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • slechte garantievoorwaarden (3 dagen)
  • slechte kwaliteitscontrole
  • onvriendelijke chauffeur bij levering
  • geen goede communicatie over gebreken
  • te kort garantieperiode
  • gebrek aan respectabele garantieperiode
  • slechte kwaliteitsgarantie
  • hoge kosten voor reparatie van defect
  • reviews duidelijk maken dat het bedrijf niet betrouwbaar is
  • advies om weg te blijven van dit bedrijf

Michael K - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • VERSCHRIKKELIJK
  • geweldig
  • SLECHTSTE klantenservice
  • bestelde 2 stapelbedden, er kwam er maar 1 aan en die was beschadigd
  • 2e kwam aan bij een FedEx-station maar kon niet worden geleverd vanwege een slecht label, dus werd teruggestuurd naar de afzender
  • beweerde dat ik een bevestigingsmail zou krijgen zodra de nieuwe bedden werden verzonden, maar kreeg er nooit een
  • Belde 3 dagen later terug en moest de situatie opnieuw uitleggen aan de klantenservice... nooit meer...

Brenda - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Mislukte kleurruil
  • Ongepaste reactie bij fout
  • Weigering correctie na foutmelding
  • Onprofessioneel gedrag

Ed Hren - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Taking advantage of retired couple
  • Recliner turning blue after a few months
  • Lack of follow-up and communication
  • Unsatisfactory resolution process

Teri Bulock - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Piece of junk
  • Multiple repairs needed
  • Squeaks when you rock
  • Unbalance
  • Wood splitting underneath
  • Replacement wanted without issues

Charles B - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Good quality product for a decent price

Roos Adam - 5 maanden geleden

  • Snelle levering
  • Zetels kleiner dan verwacht
  • Klantenservice kon niet helpen
  • Teleurstellende ervaring

Marion - 5 maanden geleden

  • Levering liet te wensen over
  • Prijs kwam niet overeen met kwaliteit
  • Slechte communicatie
  • Meer waar voor mijn geld verwacht

Cathy - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Te dure prijs voor slechte kwaliteit.
  • Moeilijk retourbeleid en lange wachttijd voor terugbetaling.

M. Mahieu - 5 maanden geleden

  • Verspil geen geld aan deze verzekering

Mal - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Cheap product!!!
  • Terrible experience
  • Missing nightstand and damaged bed frame
  • Poor quality furniture
  • Low-quality products
  • Difficult to communicate with customer service
  • Hard to understand customer service staff
  • Lack of care from customer service
  • No resolution for missing nightstand
  • Inconvenience of ruined Christmas gift
  • Will not shop here again

Jim - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Sending return authorization after many days
  • No response to emails
  • Dispute resolution with credit card company was efficient
  • Would not recommend purchasing from them

Debbie Brown - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • No refunds for defective product
  • Poor quality of cushions
  • Lack of customer support
  • Unsatisfactory resolution process
  • Frustration due to lack of support
  • False advertising of product quality

Cloe-E - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Goede kwaliteit, strak ontwerp.
  • Behulpzame klantendienst.
  • Snelle levering, eenvoudige montage.
  • Tevreden met aankoop. Aanbevolen!

F. Bodart - 6 maanden geleden

  • slecht
  • kapot bed en frame
  • hoge prijzen
  • geen luisterend oor

Gabe S. - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • They are all smiles while taking your money but unhelpful when issues arise.
  • Employees are unprofessional, including laughing during conversations.
  • Operations Manager Courtney is useless and cancels orders without explanation.
  • Poor customer service, bad management, delayed orders, and damaged products.

Sonya - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Terrible delivery and damaged furniture
  • Long refund process and poor communication
  • Multiple people involved before issue resolution
  • Fast refund process

Amna Collins - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Worst experience EVER!
  • Delivered damaged with missing parts
  • Poor response to issues and lack of follow-up
  • Inconsistent information from agents
  • Refusal to provide refund/return despite errors
  • Money held hostage
  • Long wait for resolution and refund

E. Pierre - 6 maanden geleden

  • Vervelende ervaring bij het bestellen van een zetel
  • Telefonisch contact met klantendienst duurde lang
  • Mislukte bestellingen
  • Leveringsadres moet overeenkomen met factuuradres
  • Kon gratis krediet niet gebruiken bij bestelling in winkel
  • Uiteindelijk goedkoper item gevonden op Amazon

Elizabeth Luna - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • terrible headache from them
  • delivery and nightstand missing
  • can't understand them
  • lied on back order not true
  • not refundable lol
  • smell so Bad like plastic or glue
  • told him it is a smell can't take picture of that

Collard - 6 maanden geleden

  • Beschermingsplan dekt knoeiboel niet
  • Weigering om zetel te reinigen na claim
  • Langdurig wachten op reactie en oplossing
  • Onmogelijk om meubilair te gebruiken tijdens proces

S. Saidi - 6 maanden geleden

  • slechte kwaliteit
  • garantie genomen
  • technici zijn al meer dan 6 keer langs geweest
  • telkens als ze komen, is er iets nieuws dat fout loopt
  • stoel piept als je schommelt
  • stoel is niet in balans
  • hout voelt alsof het aan het splijten is
  • veel bellen voor vervanging zonder gedoe

BH - 7 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Dure lederen bankstellen met defecte elektrische schakelaars, garantie dekt het probleem niet
  • Ashley geeft niet om het probleem van de klant, schakelaars niet beschikbaar voor vervanging
  • Gebrek aan klantenzorg en ondersteuning van Ashley met betrekking tot defect product
  • Goedkope kwaliteit meubels, garantie staat niet achter het product

Sarah - 7 maanden geleden

  • Vreselijke ervaring
  • Verkeerde maat besteld
  • Klantenservice kon niet helpen
  • Afspraken werden niet nagekomen
  • Geld niet teruggegeven
  • Niet op de hoogte gehouden
  • Ongecoördineerd

Lander Heylen - 8 maanden geleden

  • Mooie showroom
  • Vreselijke leveringservaring

Romane - 8 maanden geleden

  • teleurgesteld over garantieservice
  • gebrek aan duidelijkheid over garantieprobleem
  • verwijzen van het kastje naar de muur
  • garantieprobleem niet opgelost

Maurice Peugh - 8 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Nieuwe manager heeft ons incorrecte en verouderde batterij verkocht, slechte klantenservice, geen terugbetaling voor defect product

Hassan Arafat - 8 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • scam & fraud company
  • description not accurate, slats saggy
  • rude, unhelpful customer service
  • technician visit after 3 weeks
  • unable to submit negative reviews
  • better service at Rooms to go

Ahmed Chowdhury - 9 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Mislukte annulering na contact klantenservice
  • Onmogelijkheid wijzigingen aan te brengen na plaatsen bestelling
  • Gebrek aan hulp na verzending items
  • Indienen klacht consumentenzaken

CarlM - 9 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Warranty is basically useless and it's lawyered up against you.
  • Low quality furniture brand delivers defective merchandise
  • High-pressure extended coverage full of smoke and mirrors

Anthony Gaddis - 9 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Damaged table multiple times
  • Poor customer service
  • Lengthy delivery process
  • Complicated return policy

Miastra - 9 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • De online klantenservice voor online aankopen is bedrieglijk en oplichterij
  • De support is onbetrouwbaar en werkt met misleiding
  • Structuurfouten in online gekochte banken
  • Het personeel van de klantenservice heeft geen goede communicatie
  • Klantenservice is onbetrouwbaar en maakt valse claims
  • Uitbesteding van de klantenservice aan niet-Engels-sprekende personen

Suzie K - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Received email confirmation all pieces being delivered
  • Table missing from delivery and issue not resolved
  • Unhelpful online chat and phone support
  • Issues not resolved and unhelpful customer service

Mavi Keane - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Delivered an Ashley power recliner sofa with excessively strong chemical smell
  • Company keeps directing to Mathis Home for issue resolution
  • Mathis Home claims smell is not a defect, Ashley does not accept responsibility
  • Had to call Ashley customer service multiple times, finally escalated to team member
  • Ashley furniture does not stand behind their products

Mary - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Ashley verkoopt prullen
  • Lage kwaliteitsmeubels
  • Slechte klantenservice
  • Misleidende garantievoorwaarden
  • Beschadigde levering

Vicki Moore Jackson - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • slechtste bank ooit
  • gemaakt door Ashley Furniture
  • slechts 3 maanden in ons bezit
  • goedkope meubelen

Aaron Montgomery - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Dishonest Salesperson
  • Misled about terms of purchase
  • Charged $300+ interest erroneously
  • Will never shop at Ashley again

Mike - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Salesman did not disclose 5 inch foundation option
  • Bed is too high for safe use
  • Difficulty reaching customer service
  • Long wait times for customer service

Robert - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Inconsistent information from sales people
  • Low experience level of sales people
  • Long time to find correct furniture pieces
  • Manager offered free battery but didn't honor it
  • Feels like a market experience

customer - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Rude salesperson, incorrect order, delayed delivery
  • Failed delivery, unprofessional behavior

Goldi - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Slechte kwaliteit van het leren sofa
  • Verlengde garantie dekt schade niet

Zoezoe Summers - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • I wish I could find the information from this website earlier!
  • The items delivered to me had issues.
  • The process is too long and they don’t give me replacements.
  • The items quality is really poor!
  • I won’t buy anything at their store anymore!

Legnaגלנדה לי לוריאנו - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Extremely expensive and poor quality customer service
  • Dirty and broken furniture received, refusal to replace
  • Slow delivery, lack of communication, unhelpful staff
  • No refund or credit offered for damaged furniture
  • Low quality products and overall terrible experience
  • Negative experience, will never purchase from them again
  • Unreliable and untrustworthy, avoid this furniture store
  • Lack of integrity and professionalism, discrediting the business

Cathy Hanson - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Unsatisfied customer
  • Poor quality fabric
  • Disinterested manager
  • Non-responsive customer care

Diamond aka Queen Aminah Cali. FINEST - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Product quality is poor and not as advertised
  • Bad customer service and unprofessional behavior
  • Manager is deceptive and a liar
  • Difficulty getting a refund

Wendy - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Canceled order confirmed, but double shipped and charged for both
  • Difficulty in returning double shipped items
  • Poor online customer service

Matthew Trompf - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Interesting store
  • Recommended by Mark Pearson
  • Friend Ashley works there

Chenalle Lee - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Mattress had no foam, hard as a brick
  • Unable to return despite claim within 72 hours
  • Misleading information about sale item

Dawn H - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Dressoir ontvangen was beschadigd.
  • Lange wachttijd voor reparatie.
  • Misleidende communicatie over reparatietijden.
  • Ontevreden over de service en wachttijd.

Don Turpin - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Delayed repair process
  • Miscommunication regarding warranty
  • Lack of proactive follow-up from repair service
  • Ineffective resolution to the issue

Keshia Shoemake - 14 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Poor customer service
  • Delayed delivery of ordered parts
  • Lack of communication
  • Unreliable company

Jessie S - 14 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • repakking van kapot product
  • leugens van klantenservice
  • gebroken product ontvangen

myra corrigan - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • customer scam
  • mattress did not expand
  • customer service can do nothing
  • difficult return process
  • defective product
  • poor refund/exchange options

Jarita Galbreath - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Poor warranty service from 5 Star
  • Lack of response to calls and emails
  • Handle broke after four years
  • Negative experience with warranty plan from Ashley

Adan Kesler - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Dirty and mismatched parts
  • Rude advisors
  • Poor fit of bed
  • Pay 10% restocking fee for return

Michael Czerwonka - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • horrible experience
  • misleading sales tactics
  • delayed refund process
  • poor cancellation experience

Nadir Patel - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Incorrectly sized box spring

Sumi - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • slecht antwoord van alle plaatsen
  • veel tijd verspillen en ze achtervolgen voor problemen
  • onverantwoordelijkheid voor wat in de winkel gezegd wordt en problemen al 6 maanden
  • niet aanbevolen

S. Fuller - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Unknowledgeable & Untrained
  • Sales lady kind, polite, patient, but unknowledgeable
  • Received wrong furniture set that took up too much space
  • Delivery delays and inconsistent communication
  • Delivery guys careless and damaging to property
  • No employee training evident throughout experience

Jessica Neri - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • ugly sectional couch
  • scam of product
  • difficulty to clean
  • hard work to remove and clean
  • stains that aren’t removable easily
  • expensive products
  • no protection for claims
  • unreachable customer service
  • unable to get exchange or refund

mermaidyn - 16 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Niet geleverd op beloofde datum na online bestelling
  • Niet mogelijk om bestelling te annuleren ondanks herhaalde pogingen, geen communicatie over annulering ontvangen
  • In rekening gebracht voor items die buiten een onbewoond appartementencomplex zijn achtergelaten, risico op diefstal
  • Slechte klantenservice, slechte communicatie, geen garanties
  • Koop op eigen risico bij Ashley!

Jim Turner - 16 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • long wait time, poor quality, misleading information, poor customer service
  • received replacement quickly, unsatisfactory resolution
  • easy communication with Head office, misrepresentation of product origin