Loreto Gallo

Alle reviews

Loreto Gallo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Superfoodstore merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Superfoodstore

0 reviews

Op het moment dat je graag gezond wilt eten dan is er een grote kans dat je weleens premium superfoods, natuurvoeding en andere producten voor pers...

SupMedi merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

SupMedi

0 reviews

Het vinden van de juiste CBD-producten kan lang duren en lastig zijn, omdat apotheken of andere medici specialisten niet altijd hebben wat u zoekt....

PharmaMarket merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

PharmaMarket

0 reviews

Wanneer je geneesmiddelen nodig hebt, kun je langs de apotheek gaan om deze te kopen. Nu kan het echter zijn dat je een druk leven hebt: werk, stud...

Livia merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Livia

0 reviews

Eén van de fysieke nadelen van het vrouw-zijn is wel de maandelijkse periode van ongesteldheid. Hoelang deze periode duurt, en hoeveel last ...

Loreto Gallo

Bij een drogisterij kunt u terecht voor uw medicatie, cosmetische, en chemische producten. Er zijn overal drogisterijen te vinden en hun assortiment biedt een scala aan producten waar consumenten vaak op zoek naar zijn. Bent u echter ook een van die personen? Wenst u meer te weten over welke producten u daar kunt vinden? Hoe de klantenservice in de zaak is? Wilt u ook weten wat u kunt verwachten van de kwaliteit van de producten, die ze aanbieden? Dan kunt u bij ErvaringenSite terecht. We verzamelen de meningen en oordelen van klanten, zodat u een beter beeld heeft over het bedrijf. In de reviews krijgt u ervaringen van klanten te lezen met diverse drogisterijen, waaronder ook Loreto Gallo. Dit is een drogisterij, die vrij jong is op de markt.

Over Loreto Gallo
Loreto Gallo is een online-drogisterij. Het bedrijf bestaat al ruim 10 jaar met producten op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Oorspronkelijk is het een Italiaanse drogisterij, die niet alleen Italiaanse, maar ook andere Engelse, Franse of Amerikaanse producten aanbiedt. Het bedrijf geeft aan dit nog steeds met passie te doen door het juiste advies en antwoord te geven, afhankelijk van uw behoeften.

Producten en diensten van Loreto Gallo
Naast de verkoop van allerhande producten, zoals glutenvrije en gangbare farmaceutische producten, kunt u bij Loreto Gallo in de apotheek bovendien een bloedonderzoek doen. U krijgt daarbij advies voor de voeding, die voldoet aan uw behoeften. Dit gebeurt op professionele wijze. Op de webpagina ziet u bijvoorbeeld specifieke voedingsadviezen staan en u kunt kiezen uit caloriearme, natuurlijke voeding of voedingsmiddelen die bij uw dieet passen. Als u voor gluten kiest, kunt u uit meer dan 40.000 glutenvrije producten uw keuze maken. Andere artikelen die ze verkopen, zijn homeopathisch van aard. Voor fysiotherapeutische- en kruidenproducten, kunt u eveneens bij hen terecht. Het laatste kunt u gebruiken als u op zoek bent naar alternatieven, zoals bij de traditionele geneeskunde. Loreto Gallo verkoopt tevens wellness artikelen om u zelf te verwennen. Het bedrijf geeft aan ook op dit gebied u van persoonlijk advies te kunnen voorzien en u maakt kennis met enkele merken, die exclusief in de drogisterij worden verkocht.

Verzending, garantie en betaling bij Loreto Gallo
De verzending of verscheping vindt plaats via een UPS express koerier. Dit duurt 1 tot 3 dagen door geheel Italië en de rest van de wereld. Er zijn extra kosten verbonden aan een verzending op de zaterdag of in de avonduren. U kunt bij de webshop van Loreto Gallo betalen met PayPal, GooglePay, Satispay, bankovermaking of met creditcard, zoals Visa, Mastercard, American Express en Maestro. Het bedrijf biedt ook een coupon code aan waardoor u kortingen kan krijgen op uw bestellingen.

Complimenten en tips voor Loreto Gallo
Heeft u uw wellness, cosmetica of andere producten bij Loreto Gallo besteld? Laat dan uw review achter op ErvaringenSite. Wij zijn benieuwd wat u van de producten en diensten van het bedrijf vond. Hoe ging het met de levering van uw bestelling? Zou u anderen aanraden om bij dit bedrijf hun producten te bestellen? Uw antwoord op deze vragen helpen toekomstige klanten bij het nemen van een beslissing om bij Loreto Gallo een kijkje te nemen.

Mocht u nog meer willen weten over Loreto Gallo, dan mag u een kijkje nemen in de reviews op ErvaringenSite.