ErvaringenSite

  Ervaringen Skylum

  Ben je helemaal gek op fotografen en alles wat daarmee te maken heeft? Dan zul je waarschijnlijk al aardig wat fotobewerkings- of digitale beeldbewerkingsprogramma's zijn tegengekomen en / of hebben uitgeprobeerd. Er is een groot aanbod online te vinden en het ene programma zegt nog beter te zijn dan het andere. Maar hoe kom je er nou achter welk van deze programma’s voor jou interessant is zonder dat je er eerst geld aan uit moet gaan geven. Ervaring en mening van anderen zijn dan interessant om in je overweging mee te kunnen nemen. De kans is groot dat je ook van Skylum gehoord. Skylum is een softwarebedrijf dat fotobewerkingsprogramma’s maakt die als eerste volledig gebruikt maakt van kunstmatige intelligentie. Wat andere van Skylum en haar programma’s vinden lees hier op onze site. Zowel positieve als negatieve ervaringen, meningen en reviews van Skylum overzichtelijk onder elkaar. Waarschijnlijk na het lezen hiervan kun je voor jezelf nog beter een keuze maken of Skylum het programma kan leveren dat je zoekt om je foto’s te bewerken.

  Over Skylum

  In 2009 startte het bedrijf onder de naam Macphun Software en maakte apps in verschillende genres. Na een paar jaar veranderde de focus van het bedrijf richting een gezamenlijke passie voor technologieën en oplossingen voor de creatieve fotografie. Men veranderde de naam van het bedrijf in Skylum en groeide uit tot een internationaal team van mensen allen met deze zelfde passie. Door de jaren heen hebben ze verschillende awards gewonnen en krijgen het vertrouwen van klanten over de hele wereld.

  Webinar ‘Maakindustrie maak meer winst door diensten’

  Producten van Skylum

  Op dit moment biedt Skylum met name twee producten aan op de markt, te weten; Luminar AI en Aurora HDR. Beide zijn programma’s gericht op het bewerken van foto’s.

  Luminar AI is een bewerkingsprogramma voor foto’s en door volledig gebruik te maken van kunstmatige intelligentie wordt een deel van de standaard taken van de gebruiker uit handen genomen. Het gebruik en de mogelijkheden van dit programma zijn de rode draad in de ontwikkeling geweest. Iedereen ongeacht ervaring in de fotografie zou gebruik moeten kunnen maken van Luminar AI. Als verlengstuk van dit programma verkoopt Skylum via hun website zogeheten templates van vooraf ingestelde parameters voor bepaalde effecten voor je foto’s.

  Naast Luminar AI biedt Skylum ook Aurora HDR aan. Dit programma zoals de naam al doet vermoeden is gericht op HDR-fotografie, dit staat voor High Dynamic Range fotografie, of te wel beelden met een hoog dynamisch bereik. In fotografie spreek je hiervan als zowel erg donkere delen als erg lichte delen van een foto goed worden weergegeven. Ook hiernaast biedt Skylum weer de mogelijkheid om voor ingestelde templates te kopen.

  Uw mening over Skylum

  Bent u in het bezit van een van de producten van Skylum of heeft u ervaringen met het bedrijf dan willen wij je vragen om een review hier achter te laten. Jouw mening wordt erg gewaardeerd door mensen die graag erachter komen wat Skylum voor een bedrijf is en of de producten die ze aanbieden aansluiten bij hun wensen. Positieve en / of negatieve bevindingen, in beide gevallen horen we het graag!

  Skylum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skylum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Skylum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Skylum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skylum actief?

  Skylum is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skylum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.