Skylum

Alle reviews

Skylum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Skylum

Ben je helemaal gek op fotografen en alles wat daarmee te maken heeft? Dan zul je waarschijnlijk al aardig wat fotobewerkings- of digitale beeldbewerkingsprogramma's zijn tegengekomen en / of hebben uitgeprobeerd. Er is een groot aanbod online te vinden en het ene programma zegt nog beter te zijn dan het andere. Maar hoe kom je er nou achter welk van deze programma’s voor jou interessant is zonder dat je er eerst geld aan uit moet gaan geven. Ervaring en mening van anderen zijn dan interessant om in je overweging mee te kunnen nemen. De kans is groot dat je ook van Skylum gehoord. Skylum is een softwarebedrijf dat fotobewerkingsprogramma’s maakt die als eerste volledig gebruikt maakt van kunstmatige intelligentie. Wat andere van Skylum en haar programma’s vinden lees hier op onze site. Zowel positieve als negatieve ervaringen, meningen en reviews van Skylum overzichtelijk onder elkaar. Waarschijnlijk na het lezen hiervan kun je voor jezelf nog beter een keuze maken of Skylum het programma kan leveren dat je zoekt om je foto’s te bewerken.

Over Skylum
In 2009 startte het bedrijf onder de naam Macphun Software en maakte apps in verschillende genres. Na een paar jaar veranderde de focus van het bedrijf richting een gezamenlijke passie voor technologieën en oplossingen voor de creatieve fotografie. Men veranderde de naam van het bedrijf in Skylum en groeide uit tot een internationaal team van mensen allen met deze zelfde passie. Door de jaren heen hebben ze verschillende awards gewonnen en krijgen het vertrouwen van klanten over de hele wereld.

Producten van Skylum
Op dit moment biedt Skylum met name twee producten aan op de markt, te weten; Luminar AI en Aurora HDR. Beide zijn programma’s gericht op het bewerken van foto’s.

Luminar AI is een bewerkingsprogramma voor foto’s en door volledig gebruik te maken van kunstmatige intelligentie wordt een deel van de standaard taken van de gebruiker uit handen genomen. Het gebruik en de mogelijkheden van dit programma zijn de rode draad in de ontwikkeling geweest. Iedereen ongeacht ervaring in de fotografie zou gebruik moeten kunnen maken van Luminar AI. Als verlengstuk van dit programma verkoopt Skylum via hun website zogeheten templates van vooraf ingestelde parameters voor bepaalde effecten voor je foto’s.

Naast Luminar AI biedt Skylum ook Aurora HDR aan. Dit programma zoals de naam al doet vermoeden is gericht op HDR-fotografie, dit staat voor High Dynamic Range fotografie, of te wel beelden met een hoog dynamisch bereik. In fotografie spreek je hiervan als zowel erg donkere delen als erg lichte delen van een foto goed worden weergegeven. Ook hiernaast biedt Skylum weer de mogelijkheid om voor ingestelde templates te kopen.

Uw mening over Skylum
Bent u in het bezit van een van de producten van Skylum of heeft u ervaringen met het bedrijf dan willen wij je vragen om een review hier achter te laten. Jouw mening wordt erg gewaardeerd door mensen die graag erachter komen wat Skylum voor een bedrijf is en of de producten die ze aanbieden aansluiten bij hun wensen. Positieve en / of negatieve bevindingen, in beide gevallen horen we het graag!