ErvaringenSite

  Ervaringen Minder.nl

  Om het even wie je bent, je betaalt maandelijks voor energie. De meeste mensen denken hier niet veel bij na, en nemen gewoon de eerste de beste energie leverancier die zich aanbiedt, denkende dat er niet veel verschil kan zitten tussen alle spelers op de markt. Niets is minder waar! Je kan honderden euro's per jaar besparen als je een optimale voorziener voor jouw situatie kiest. Minder.nl vergelijkt onder andere energieleveranciers voor voornamelijk ondernemers en bedrijven, denk aan ZZP’ers en MBKs. Als je interesse hebt om de diensten van Minder.nl in te schakelen, kunnen wij je aanraden om op ErvaringenSite eerst eens goed alles te lezen wat er over dit bedrijf geschreven wordt. Zijn de ervaringen overwegend positief en raden veel mensen Minder.nl aan als dienst? Dan is het misschien een goed idee om dat ook te doen. Zijn er eerder negatieve reviews te vinden? Ook dat vertelt je veel. Lees de besprekingen om alles over Minder.nl te weten te komen!

  Over Minder.nl
  Minder.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het vergelijken van energievoorzieners voor zakelijke klanten, met het doel om deze de meest voordelige deals te tonen. Minder.nl werd opgericht in 2014 door Arno Feenstra, Rob Leek en Isatis Energy Comparison. De twee oprichters hebben meer dan 15 jaar ervaring in de energiemarkt. Het hoofdkantoor van Minder.nl bevindt zich in Amsterdam. Je kan het bedrijf bereiken via telefoon, email, of online chat. Er is ook de mogelijkheid tot het invullen van een formulier op de site.

  Producten en diensten van Minder.nl
  Waar Minder.nl zich in specialiseert is het aanbieden van energie vergelijkingen voor zakelijke klanten. Met name richten ze zich op ZZP’ers, MKBs, zakelijk en grootzakelijke partijen. Hiernaast werken ze ook voor vastgoedeigenaars. Wat Minder.nl doet is de beschikbare opties voor jou met elkaar vergelijken en dan een energiecontract voor je regelen. Als je overstapt naar een andere voorziener, betaal je geen extra kosten. Er zijn een redelijk aantal voorzieners aangesloten bij Minder.nl, waaronder Nuon, Essent, Enecco, Total Gas & Power, EON, Engie, Budget Energie, Greenchoice, De Groene Stroomfabriek, Gazprom Energy, Sepa Green, De Vrije Energie Producent (DVEP Energie), Anode Energie, Innova Energie, Nedergie, Qwint, Main Energie, NieuweStroom, Nieuw-Hollands Energiebedrijf, Scholt Energy Control, Budget Energie en DELTA. Er is ook een vergelijkingsdienst voor meetdiensten. Dit werkt via 3 opties. Bij de eerste optie kan je hen vragen om je de besparingscalculatie te e-mailen. Daarnaast is er nog een besparingscalculator waarmee je het zelf kan berekenen. Tot slot kan je vragen om teruggebeld te worden om een en ander te bespreken. Als ZZP’er heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

  Klachten, complimenten en tips voor Minder.nl
  Ben je ZZP’er of heb je een bedrijf en je hebt Minder.nl al eens ingeschakeld om voor jou een goedkopere en betere energievoorziening te regelen, laat dan zeker weten hoe jij over dit bedrijf denkt. Was je volledig tevreden van hun diensten en heb je effectief mooi kunnen besparen in je energierekening? Vertel het aan andere mensen hier via ErvaringenSite. Jouw review kan iemand anders helpen om te beslissen om met dit bedrijf in zee te gaan, of net niet!

  ELEMENT EMCEE - ENERGIE (Official Video) ft. 15 North & Bogdan

  Minder.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Minder.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Minder.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Minder.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Minder.nl actief?

  Minder.nl is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Minder.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.