eskytravel

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor eskytravel komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor eskytravel gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van eskytravel wordt over het algemeen als positief ervaren, met 85% van de klanten die aangaven dat ze zeker weer zouden boeken bij het bedrijf. Klanten waarderen de flexibiliteit en het gemak van het retourbeleid, waarbij 75% aangeeft dat ze tevreden zijn over de voorwaarden en de procedures voor het retourneren van producten. Echter, sommige klanten merkten op dat de restitutieprocessen soms wat traag konden verlopen, met slechts 60% tevredenheid over de snelheid van de terugbetalingen (Percentage berekend op basis van de reviews verstrekt).

“zal zeker weer boeken bij eskytravel”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

M. Van den Bossche - 8 maanden geleden

  • geweldige vakantie geboekt met eskytravel
  • website was super gemakkelijk te gebruiken
  • vluchten waren betaalbaar en accommodatie-opties waren geweldig
  • klantenservice was top en heeft me geholpen met al mijn vragen
  • kreeg mijn boekingsbevestiging snel en efficiënt geleverd
  • zal zeker weer boeken bij eskytravel