ErvaringenSite

  Ervaringen 123waldo

  Zoek je een bedrijf die producten verkoopt zoals batterijen, opladers, laptoptoetsenborden, powerbanks, randapparatuur en heel veel meer? Wellicht is 123Waldo.nl een geschikt bedrijf voor jou. Lees via ErvaringenSite welke klantervaringen er bekend zijn bij 123Waldo.nl.

  Wat is 123Waldo.nl?

  Het bedrijf 123Waldo.nl verkoopt producten zoals batterijen, opladers, laptop toetsenborden, powerbanks, kabels, randapparatuur, screen protectors, stroom omvormers, LCD Schermen en UPS apparaten. Het bedrijf heeft een grote voorraad artikelen. Er wordt in Nederland en Nederland geleverd. Volgens 123Waldo.nl levert het bedrijf snel en tegen scherpe prijzen. Medewerkers van 123Waldo.nl stellen dat je van het bedrijf persoonlijke begeleiding van A tot Z mag verwachten. Ze hebben het dan over het hele traject van oriëntatie tot aanschaf en aftersales. Het bedrijf denkt graag met de klant mee om samen tot een goede oplossing te komen. Er bestaat geen fysieke winkel. Je kunt artikelen alleen online kopen. De producten van 123Waldo.nl worden direct vanuit hun magazijn naar de klant verstuurd.

  #123 Waldo - Pageantry

  Verzendkosten

  Ben je benieuwd naar de verzendkosten? Als je een bestelling doet die meer dan € 150,- waard is dan zijn de verzendkosten gratis. Let op: dit geldt voor de landen: Nederland, Nederlanden Duitsland. Voor orders onder de € 150,- zijn de kosten € 4,90. Voor alle details raadpleeg je de website van 123Waldo.nl.

  Leveringen

  In de regel worden bestellingen binnen een werkdag geleverd. Mocht een bestelling langer de tijd nodig hebben, dan kun je dat op de pagina van het product zien staan. Mocht het zo zijn dat je pakket niet afgeleverd kan worden, dan wordt het afgegeven bij een DHL afhaalpunt. De spullen worden bij het dichtstbijzijnde punt afgeleverd. Mocht dit zo zijn dan zul je een melding van de chauffeur ontvangen. Op deze melding wordt aangegeven bij welke afhaallocatie je de spullen kunt ophalen.

  Je hebt als klant vervolgens een week de tijd om je bestelling af te halen. Mocht het zo zijn dat je de bestelling niet ophaalt, dan gaat de bestelling terug naar het magazijn. Zodra de retourzending is verwerkt zal het bedrijf het aankoopbedrag terugstorten.

  Op het moment dat je bestelling het magazijn verlaat, zul je een e-mail ontvangen. Vervolgens zul je van de vervoerder een e-mail met track & trace gegevens ontvangen. Je kunt met deze code online de bestelling volgen. Wil je een adreswijziging doorgeven? Je kunt in je account zien welke gegevens je aan het bedrijf hebt doorgegeven. Je kunt in het account zelf aanpassingen maken.

  Retourneren

  Je hebt als consument na je aankoop recht op een afkoelingsperiode van 30 dagen. Binnen deze termijn mag de klant de koop ontbinden door een beroep te doen op het retourrecht. Op het moment dat de koop officieel is ontbonden heb je als consument zeven dagen de tijd om het product terug te sturen.

  Welke klantervaringen zijn er bekend?

  Ben je klant bij 123Waldo.nl? Het bedrijf is reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij 123Waldo.nl gekocht? Ben je tevreden over de service bij 123Waldo.nl? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij 123Waldo.nl? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij 123Waldo.nl te kopen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via ErvaringenSite je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft ErvaringenSite het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

  123waldo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123waldo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123waldo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123waldo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123waldo actief?

  123waldo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123waldo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.