Hosting

Alle reviews

Hosting

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Hosting

Het kiezen van de juiste webhost kan in sommige gevallen erg moeilijk zijn. Soms wil je een combinatie van snelle servers, een betrouwbare netwerk of een geweldige klantenservice. Dit moet ook nog betaalbaar zijn. Precies bij Hosting moet je dan zijn voor het oplossen van al deze verwachtingen.

Over Hosting
Hosting is opgericht in 2012 en is uiteindelijk van een klein bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste hostingbedrijven in het VK. Het bedrijf heeft als missie om het beste product te bieden voor de behoeften van elke klant. Zo hoef je geen onnodige pakketten en kosten te maken. Het bedrijf biedt het juiste product dat je nodig hebt en de juiste prijs die hierbij past. De faciliteit van het bedrijf is in Newark geopend in 2012 en is als primaire gehoste computeromgeving of als bedrijfintuiteitssite. Het bedrijf garandeert dat jouw hosting altijd in orde is. Over de beveiliging hoef je je geen zorgen te maken, omdat het bedrijf de hoogste beveiligingsnormen biedt, waardoor jouw gegevens veilig zijn. Zo krijg je een sleutelkaart en biometrische vingerafdruktoegang, 24/7 beveiliging, CCTV-beveiligingssysteem en veiligheidshekken en toegangscontrolepoort.

Producten en diensten van Hosting
Het bedrijf biedt oplossingen voor hosting zoals: Joomla! Hosting, eCommerce-hosting, WordPress-hosting, phpBB-hosting, Zen Cart-hosting, OpenCart-hosting, XOOPS- hosting, Dolfijn Hosting, PrestaShop-hosting, MyBB-forumhosting, Limesurvey-hosting en CubeCart-hosting. Zo kun je als klant ook kiezen uit verschillende hosting pakketten zoals Web hosting, Cloudhosting, Reseller-hosting, VPS-hosting en Toegewijde servers. Het bedrijf zegt op de website het beste plan voor jou te hebben. Daarvoor zijn er verschillende abonnementen gemaakt door een datacenter in het VK. Mocht je hiernaast toch nog vragen hebben, dan kun je toegang opvragen tot de klantenserviceteam dat 24/7/365 dagen per jaar beschikbaar is.

Het team
Bij alle hostingplannen wordt er ondersteuning gegeven door een toegewijd team van ondersteuningsprofessionals. Jouw hulp is gegarandeerd zegt het bedrijf op de website. Het team biedt 24 uur per dag ondersteuning om zo ervoor te zorgen dat je hulp op het gebied van hosting op tijd aankomt. Deze hulp krijg je inclusief feestdagen. Zo wordt er ervoor gezorgd dat er geen lange vertragingen zijn, geen uitbestede ondersteuning en geen jargon wanneer je maar wilt. Het bedrijf is er altijd voor jou.

Complimenten, klachten en tips voor Hosting
Ook voor klachten, complimenten en tips kun je op de website van Hosting terecht. Zit je met een ervaring of een review en beoordeling? Of heb je nog meer informatie die je graag zou willen delen met anderen? Dan kun je die gerust achterlaten op onze website; ErvaringenSite. Wij hebben duizenden bezoekers die dagelijks de website bezoeken om zo informatie van anderen te lezen. Dit doen ze in de meeste gevallen voordat ze een keuze maken voor een dienst van Hosting. Alle ervaringen die je hebt opgedaan kunnen mensen helpen, die al een poos een juiste keuze willen maken voor een bedrijf die ook hosting pakketten biedt. Mocht je ervaring of review nu positief of negatief zijn, het hoort er allemaal bij. Het kan altijd iemand in de juiste richting duwen.