Toms

23 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4.8 voor Toms komt uit 23 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Toms gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Toms maakt het gemakkelijk om aankopen te doen (100%). Het ontwerp is eenvoudig en overzichtelijk, waardoor het navigeren door de site makkelijk is (90%). De klantenservice is ook responsief en behulpzaam (85%). Echter, sommige gebruikers hebben gemeld dat de verzendtijden langer kunnen zijn dan verwacht (70%). Over het algemeen is de website van Toms een handige plek om schoenen te kopen, maar houd rekening met eventuele vertragingen bij de levering.

“gemakkelijke aankoop”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Robert - 3 maanden geleden

  • gemakkelijke aankoop
  • geen optie voor Canada
  • teleurstellend
  • hoop op toevoeging van optie voor Canada