ErvaringenSite

  Ervaringen GWK Travelex

  Elk jaar gaan miljoenen mensen op reis. In Europa hebben we geluk, want je kan in bijna elk land met de alomtegenwoordige euro betalen. Maar als je elders heen gaat, pakweg naar de Verenigde Staten, Japan, of zelfs Bulgarije, heb je een andere munteenheid nodig. Traditioneel regelde men dergelijke valuta-omwisselingstransacties via de bank, maar dat duurde vaak lang. Tegenwoordig kan je ook terecht bij allerlei private organisaties hiervoor, zoals GWK Travelex. Hier kan je dan je euro's omwisselen voor een variatie aan buitenlandse munteenheden. Maar als het om geld gaat, moet je zeker op je hoede zijn. Is GWK Travelex wel te vertrouwen? Krijg je een eerlijke prijs voor je geld? Hoe snel werkt hun omruildienst? Bij ErvaringenSite kan je de ervaringen en reviews van klanten van GWK Travelex lezen, zodat je volledig op de hoogte bent van de betrouwbaarheid, werking en beleid van dit bedrijf.

  Over GWK Travelex
  GWK Travelex specialiseert zich in het aanbieden van omruildiensten voor buitenlands geld en zakelijke betalingen. GWK staat voor Grenswisselkantoor en werd opgericht in 1927 in het treinstation in Zevenaar door H.W.Th Evers. Die locatie werd gekozen omdat het dicht bij de grens met Duitsland lag. Het bedrijf moest even stoppen met hun diensten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hierna ging het door, en in de bijna 70 jaar erna is GWK eigendom geweest van MeesPierson, Fortis en de Nederlandse Spoorwegen. Anno 2004 werd het dan overgenomen door het internationaal bedrijf Travelex, en werd de naam ook veranderd naar GWK Travelex. Momenteel heeft het bedrijf 50 vestigingen doorheen Nederland, vooral op treinstations en in de luchthavens van Schiphol, Eindhoven en Den Haag. Travelex heeft internationaal meer dan 1400 kantoren, verspreid over 28 landen.

  Producten en diensten van GWK Travelex
  GWK Travelex is voornamelijk actief in de aankoop en verkoop van buitenlands geld, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hiernaast kan je via hen cash geld storten op een bankrekening van SNS Bank of ASN Bank. Het omwisselen van buitenlands geld kan je doen via een GWK Travelex vestiging. De bestelling kan ook online gebeuren. Als je Amerikaanse dollars of Britse ponden bestelt, kan je die na een halfuurtje ophalen bij een vestiging. Alle andere valuta (GWK Travelex heeft er ongeveer 50 in het aanbod) hebben 2-4 werkdagen levertijd. Bij online bestellen kan je minimaal €50 en maximaal €7500 bestellen. Online betalen is niet mogelijk, je moet dit doen op locatie, bij afhalen van je geld. Dat kan dan via cash, of door te pinnen. GWK Travelex biedt een valuta terugkoopgarantie, waarbij je tot 45 dagen na de originele aankoop de rest van je buitenlands geld terug kan omruilen voor euro, aan dezelfde koers als bij aankoop.

  Klachten, complimenten en tips voor GWK Travelex
  Bij klachten over GWK Travelex kan je schriftelijk terecht bij de vestigingen of per e-mail. Heb je zelf al wat ervaring opgedaan met dit bedrijf? Laat het ons dan zeker weten hier bij ErvaringenSite. Was alles naar wens, heb je je geld keurig en aan een scherpe prijs ontvangen? Of zit er je toch iets dwars dat je graag zou willen delen omdat je denkt dat mensen hiervan op de hoogte moeten zijn? Schrijf een review en deel je ervaringen met GWK Travelex!

  Natuurkunde uitleg Elektriciteit 4: Vermogen

  GWK Travelex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GWK Travelex

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GWK Travelex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GWK Travelex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GWK Travelex actief?

  GWK Travelex is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GWK Travelex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.