Yoin

131 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Yoin komt uit 131 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Yoin gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (120)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen.


Over Yoin

Yoin is een Nederlandse aanbieder van telecomdiensten die in 2008 is opgericht. Het bedrijf biedt mobiele telefonie, internet, televisie en vaste telefonie diensten aan voor consumenten in Nederland. Yoin maakt gebruik van het KPN-netwerk om een hoge kwaliteit van dienstverlening te garanderen. Naast het aanbieden van diensten in Nederland, heeft Yoin ambities getoond om uit te breiden naar andere Europese markten. Hun dienstaanbod is gericht op het leveren van voordelige tarieven en flexibele abonnementen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.


Contactgegevens

🌐 www.youfone.nlCategorieën

Telecom | Alles-in-1-pakket | Telefoon | TV & Film | Internet & Hosting