ErvaringenSite

  Ervaringen Scarlet

  Wilt u weten of u bij Scarlet het voordeligste uit bent voor een telefoon- of internetabonnement? Lees alle reviews die klanten over Scarlet hebben geschreven. Wanneer u op zoek bent naar voordelige mogelijkheden om goedkoop te kunnen bellen of te internetten dan heeft u keuze uit meerdere telecombedrijven. Elk bedrijf heeft zo zijn voor- en nadelen. Door klantenreviews te lezen, bent u op de hoogte van de mogelijkheden en service die het bedrijf u aanbiedt. Bent u zelf klant bij Scarlet? Dan willen anderen graag uw ervaringen met dit bedrijf lezen. Deel uw ervaring met anderen en schrijf een beoordeling.

  Over Scarlet

  Scarlet is een onderdeel van het grote telecombedrijf Proximus. Proximus biedt voor alle klanten complementaire merken die voorzien in de behoeften van klanten. Scarlet is zo’n complementair merk. Proximus is in 1994 ontstaan toen Belgacom mobile de eerste mobiele telefoniediensten op de Belgische markt bracht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de belangrijkste leverancier van telecomproducten op de Belgische markt. Proximus streeft ernaar om klanten altijd en overal verbonden met elkaar te laten zijn en om klanten altijd de nieuwste technologieën aan te bieden. Onderdeel Scarlet richt zich op de klanten die kiezen voor flexibiliteit en voordelig willen internetten of bellen.


  Het grote bedrijf Proximus richt zich niet alleen op de consumentenmarkt, maar ook op de zakelijke markt. Het bedrijf biedt diensten aan die professionele oplossingen hebben op het gebied van telefonie. Op deze manier bedienen zij kleine- en grote bedrijven en overheden. Bij Scarlet kunnen alleen particulieren terecht. Zakelijke klanten kunnen terecht bij het moederbedrijf Proximus.

  PERIPHERY - Scarlet

  Diensten

  Bij de telecomprovider Scarlet kunt u terecht voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding als het gaat om telefoneren, internetten en digitale televisie. Het bedrijf biedt vaste- en mobiele telefoniediensten aan. Zo kunt hier voordelig een telefoonabonnement aanschaffen of gebruik maken van een prepaid kaart. Daarnaast biedt het bedrijf ADSL en VDSL internet en digitale televisie aan voor consumenten. Bij Scarlet kunt u voordelig kiezen uit het Multipay aanbod. Als klant betaalt u bij Scarlet nooit voor diensten die u niet gebruikt. Voor u als klant betekent dit dat Scarlet eenvoudige diensten aanbiedt zonder verborgen kosten.

  Op de website van Scarlet vindt u een heldere tarievenoverzicht waar u duidelijk alle prijzen ziet staan. Als u klant wordt dan is het mogelijk om uw verbruiksoverzicht en facturen in te zien met Mijn Scarlet. Dit kan via uw computer of via uw mobiele telefoon door de Scarlet App te downloaden. Wanneer u kiest voor digitale televisie via dit bedrijf dan kunt u uw pakket uitbreiden met extra zenders. U kunt ook kiezen voor een voordelig alles in één pakket.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Scarlet dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Ook via internet is het mogelijk om uw klacht in te dienen door een contactformulier in te vullen. Vaak hoeven problemen niet te resulteren in een klacht. Door direct contact op te nemen met de klantenservice kunnen zij een probleem proberen op te lossen. Op de website van Scarlet vind u een aparte pagina, klantendienst, daar kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Indien er geen gepaste oplossing komt dan staat het u uiteraard vrij om een klacht in te dienen.

  Heeft u ervaring met het indienen van een klacht bij Scarlet? Laat het anderen weten door een beoordeling te schrijven over dit bedrijf.

  Hoe gaat Scarlet met klanten om? Lees de reviews en besluit zo of je wel een abonnement voor internet, telefoon, televisie of GSM hier wilt afsluiten!

  Scarlet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  2.2
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2.4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Scarlet Loco en Scarlet Poco

  Scarlet leverde zodanig slechte service op mijn poco lijn dat telewerk niet mogelijk was. Dat was nochtans de reden waarom ik internet aangekocht had. Toen ik wou opwaarderen naar de snelle Loco dienst kon dit niet en extra volume kon ik niet bijbestellen omdat mijn upgrade administratief niet behandeld kon worden. Scarlet weigerde mij gebruik te laten maken van mijn herroepingsrecht en op het moment dat mijn contract verviel sloten ze de foute lijn op mijn andere verblijfsplaats af. Nadat ik heb bedreigd had hadden ze de dienst stopgezet maar dit zonder me de kans te geven bij een andere operator dienst te vragen. Gedurende de tientallen gesprekken hebben ze me steeds beloftes gemaaakt maar nooit gehouden. ik ben belogen en bedrogen. Maanden nadat mijn dienst stopgezet was blijven ze factureren. Gedurende de hele leidensweg is hun portal voor klanten onbruikbaar gebleken en kreeg ik nooit communicatie per email of portal. Scarlet heeft me honderden euro's gekost en vele uren aan de telefoon en in schrijven. NOOIT MEER MET DEZE BENDE OPLICHTERS

  Door: Peter Goorts12-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Internet en mobiel abbonement

  Op 10 november heb ik onze verhuis doorgegeven, en aangegeven dat we 28 november verhuizen. Tot heden hebben we geen afspraak gekregen voor de installatie! Als ik zelf bel voor het maken van een afspraak worden we van de kastje naar de muur gestuurd! Super slechte service vind ik dit!

  Door: Mariam Mushtaq26-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  1"'`--

  1

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  1

  1

  Door: arachni_name28-09-2020
  Luc Bruneel08-10-2020

  Op dinsdag 06oltober zou een technieker van scarlet een wifi aansluiting in orde brengen in onze 2° verblijf in Beauvoorde bij Veurne. Op de vooravond stuurt sqcthuisbasis in Lichtervelde hebben wij eveneens scarlet. We zijn speciaal die dag naar Beauvoorde (38 km verwijderd van Lichtervelde) gereden om de technieker eventueel bij te staan. Het werd middag niemand gezien. Dan toch maar eens naar scarlet getelefoneerd. Een stem zei dat de wachttijd langer dan normaal loopt, gelieve later terug te bellen. Tientallen keren gebeld. "Altijd het zefde antwoord. Op de vooravond een ingesproeken v

  Luc Bruneel08-10-2020

  Op dinsdag 06oltober zou een technieker van scarlet een wifi aansluiting in orde brengen in onze 2° verblijf in Beauvoorde bij Veurne. Op de vooravond stuurt sqcthuisbasis in Lichtervelde hebben wij eveneens scarlet. We zijn speciaal die dag naar Beauvoorde (38 km verwijderd van Lichtervelde) gereden om de technieker eventueel bij te staan. Het werd middag niemand gezien. Dan toch maar eens naar scarlet getelefoneerd. Een stem zei dat de wachttijd langer dan normaal loopt, gelieve later terug te bellen. Tientallen keren gebeld. "Altijd het zelfde antwoord. Op de vooravond een ingesproken bericht van scarlet met de volgende vraag: gelieve een nieuwe afspraak te maken op het volgende telefoonnummer... notabene hetzelfde nummer waar ik niet binnen geraak. Vaststelling men doet niet eens de moeite om zich te verontschuldigen. Men vindt dit de normaalste zaak van de wereld een afgesproken iets zo maar negeren en dan terug de last bij de klant leggen i.p. dat scarlet de moeite doet om een nieuwe data vast te leggen. Een telefoonnummer opgeven waarvan scarlet heel goed weet dat ze op dit nummer onbereikbaar zijn voor de buitenwereld . Moest men privé de mensen zo behandelen dan is dat bedrijf in de kortste keren failliet. Indien hier niet vlug verandering in komt voel ik me verplicht om naar de concurrentie te gaan en eveneens mijn aansluiting in Lichtervelde opzeggen. Hopelijk moet het zo ver niet komen en kunnen wij zo vlug mogelijk een afspraak maken met de technieker die dan op de stelde datum afkomt. Groeten Luc Bruneel

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  internet+gsm

  While we only used Scarlet for mobile phone, everything was fine. But one moment we decided to have everything in one hands and switched also our internet provider to Scarlet. Bad decision. After the first month I got an invoice of over 500 euro for mobile data for one of the phones.Taking into consideration that this phone is Only used at home, where we have wi-fi (from Scarlet as well) i called to customer support to ask how could this have happened. Well, I can say, that such thing as customer support doesnt exist for Scarlet. The manager was rude and arrogant not offering any solution, not trying to get into the problem, basicaly his only answer was: it s your problem, you have to pay. After I considered that it is not normal having wi-fi different provider for many years and no problems, and after switching to scarlet having such surprise the first month of use, perhaps something is wrong with the equiment (of scarlet), he totally ignored and just pushed his line.To keep the long story short, something finally was wrong with the equipment or connection, so the fault was totally of the company but never I got any excuse or compensation and nobody from there even bothered to show up and test it, despite my nureous asks.Horrible attitude, horrible quality, no respect for customers, with so many options on the market providers like this should not be existing at all.

  Door: Julia05-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Scarlet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Scarlet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Scarlet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Scarlet actief?

  Scarlet is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scarlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.