ErvaringenSite

  Ervaringen Apollo

  Een kapotte relatie, een grote werkdruk of een sterfgeval, allemaal factoren die kunnen leiden tot stress. Stress kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn en is een gevoel dat onverwachts, maar ook ongemerkt het lichaam kan binnensluipen. Vaak genoeg is stress herkenbaar aan symptomen zoals een slechte nachtrust, lichaamspijnen, een slechte eetlust en ook een slecht en sterk afwisselend humeur.

  Hoewel er vele medicaties en ook huismiddeltjes ontworpen zijn voor het verminderen van stress, blijkt toch niet alles even effectief te zijn bij eenieder. Met de vooruitgangen van de technologie hebben bedrijven zoals Apollo Neuro ook ingespeeld op dit vraagstuk. Ga voor jezelf eerst na hoe anderen dit bedrijf hebben beoordeeld zodat je ook echt weet wat voor jou kan werken en wat niet.

  Over Apollo Neuro
  Apollo Neuroscience is opgericht door Dr. David Rabin en zijn vrouw Kathryn Fantauzzi. Als psychiater en neurowetenschapper liet hij een onderzoek uitvoeren waaruit bleek dat stress een negatief effect heeft op de klinische symptomen van patiënten. Ook heeft het nadelige gevolgen voor de concentratie, ontspanning en slaapritme hetgeen nodig is voor een goed herstel. Hij ontdekte verder dat bepaalde trilling golven voor evenwicht van lichaam en geest kunnen zorgen en zodoende mentale en fysieke stress verminderen. Daarom ontwikkelde hij dus samen met zijn vrouw het apparaatje Apollo in de vorm van een band.

  Producten en diensten van Apollo Neuro
  Apollo Neuro is een band, die zowel aan de pols als aan de enkel vastgemaakt kan worden. Het komt in verschillende formaten klein, medium en groot, zodat het door eenieder bruikbaar is, zelfs door kinderen. De werking is gebaseerd op veranderingen in het hartritme, welke een belangrijke factor is voor onder andere focus, pijn tolerantie, ademhaling, slaap en de bloeddruk van de mens.

  Apollo Neuro zorgt ervoor dat middels trillingen de fysieke en mentale balans van het lichaam in stand gehouden wordt. Er zijn zeven functies die op basis van de behoefte ingesteld kunnen worden, namelijk trillingen voor rust en ontspanning, voor energie bij het wakker worden, voor een gevoel van verbondenheid, voor meditatie, focus, herstel en om beter en gemakkelijker in slaap te vallen. De intensiteit en duur van de trillingen kunnen handmatig bijgesteld worden.

  Bestellingen van Apollo worden binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd via FedEx One Rate. Het is mogelijk om binnen 60 dagen na een bestelling ontvangen te hebben, deze terug te sturen, mocht je er niet tevreden mee zijn. De voorwaarde is dat het product nog in verpakking en in originele staat moet zijn. Via een formulier op de website worden vragen beantwoord door het klantenserviceteam.

  Complimenten, klachten en tips voor Apollo Neuro
  Maak jij of een kennis gebruik van een Apollo bandje? Vertel anderen dan gauw wat je vond van de werking hiervan. Heb je ervaren dat je stress is verminderd? Slaap je beter erdoor en heb je een betere focus zoals op de website staat aangegeven? Laat ook weten hoe je de dienstverlening hebt ervaren. Hierdoor kan een volgende koper geïnformeerd worden en een geschikte keuze maken.

  Hengstenkeuring 2017 - Algemeen Kampioenschap

  Apollo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apollo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Apollo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Apollo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Apollo actief?

  Apollo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apollo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.