Apollo

Alle reviews

Apollo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Apollo

Een kapotte relatie, een grote werkdruk of een sterfgeval, allemaal factoren die kunnen leiden tot stress. Stress kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn en is een gevoel dat onverwachts, maar ook ongemerkt het lichaam kan binnensluipen. Vaak genoeg is stress herkenbaar aan symptomen zoals een slechte nachtrust, lichaamspijnen, een slechte eetlust en ook een slecht en sterk afwisselend humeur.

Hoewel er vele medicaties en ook huismiddeltjes ontworpen zijn voor het verminderen van stress, blijkt toch niet alles even effectief te zijn bij eenieder. Met de vooruitgangen van de technologie hebben bedrijven zoals Apollo Neuro ook ingespeeld op dit vraagstuk. Ga voor jezelf eerst na hoe anderen dit bedrijf hebben beoordeeld zodat je ook echt weet wat voor jou kan werken en wat niet.  

Over Apollo Neuro
Apollo Neuroscience is opgericht door Dr. David Rabin en zijn vrouw Kathryn Fantauzzi. Als psychiater en neurowetenschapper liet hij een onderzoek uitvoeren waaruit bleek dat stress een negatief effect heeft op de klinische symptomen van patiënten. Ook heeft het nadelige gevolgen voor de concentratie, ontspanning en slaapritme hetgeen nodig is voor een goed herstel. Hij ontdekte verder dat bepaalde trilling golven voor evenwicht van lichaam en geest kunnen zorgen en zodoende mentale en fysieke stress verminderen. Daarom ontwikkelde hij dus samen met zijn vrouw het apparaatje Apollo in de vorm van een band.

Producten en diensten van Apollo Neuro  
Apollo Neuro is een band, die zowel aan de pols als aan de enkel vastgemaakt kan worden. Het komt in verschillende formaten klein, medium en groot, zodat het door eenieder bruikbaar is, zelfs door kinderen. De werking is gebaseerd op veranderingen in het hartritme, welke een belangrijke factor is voor onder andere focus, pijn tolerantie, ademhaling, slaap en de bloeddruk van de mens. 

Apollo Neuro zorgt ervoor dat middels trillingen de fysieke en mentale balans van het lichaam in stand gehouden wordt. Er zijn zeven functies die op basis van de behoefte ingesteld kunnen worden, namelijk trillingen voor rust en ontspanning, voor energie bij het wakker worden, voor een gevoel van verbondenheid, voor meditatie, focus, herstel en om beter en gemakkelijker in slaap te vallen. De intensiteit en duur van de trillingen kunnen handmatig bijgesteld worden. 

Bestellingen van Apollo worden binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd via FedEx One Rate. Het is mogelijk om binnen 60 dagen na een bestelling ontvangen te hebben, deze terug te sturen, mocht je er niet tevreden mee zijn. De voorwaarde is dat het product nog in verpakking en in originele staat moet zijn. Via een formulier op de website worden vragen beantwoord door het klantenserviceteam.  

Complimenten, klachten en tips voor Apollo Neuro
Maak jij of een kennis gebruik van een Apollo bandje? Vertel anderen dan gauw wat je vond van de werking hiervan. Heb je ervaren dat je stress is verminderd? Slaap je beter erdoor en heb je een betere focus zoals op de website staat aangegeven? Laat ook weten hoe je de dienstverlening hebt ervaren. Hierdoor kan een volgende koper geïnformeerd worden en een geschikte keuze maken.